XERRADA GRATUÏTA ROLFING®

05 març

XERRADA GRATUÏTA

Què és el Rolfing®? Presentarem breument el mètode, la seva història i els seus principis. Després farem una demostració de com es desenvolupa una intervenció.

Es una tècnica de treball corporal i educació postural que a través de manipulació reorganitza el teixit connectiu, anomenat Fàscia, alliberant patrons d’estrès crònic, postura i moviment; per establir millor balanç en el cos. Rolfing t’ensenya a moure’t amb menys esforç i més llibertat. La tècnica s’orquestra a través d’un procés de 10 sessions d’entre una hora i una hora i mitja. Cada sessió inclou una part estructural, que es treballa a través de manipulació física i una altra part funcional, que involucra percepció i moviment. D’altra banda, cada sessió ens permet explorar una àrea específica del cos, la seva funció i la seva relació amb altres estructures. El segell distintiu de Rolfing, integració estructural és la “recepta” estandarditzada coneguda com a Sèrie 10, l’objectiu és equilibrar i optimitzar sistemàticament tant l’estructura (forma) com la funció (moviment) de tot el cos en el transcurs de deu sessions. La primera sessió està dedicada a millorar la qualitat de la respiració amb el treball en els braços, la caixa toràcica i el diafragma. L’obertura també s’inicia al llarg de la cama superior, els isquiotibials, el coll i la columna vertebral.
Rolfing® arriba a Ingravitt durant el mes de març perquè puguis descobrir i experimentar els seus beneficis. T’ajudarà a observar els teus propis patrons de tensió i moviment, per poder anar més enllà dels teus hàbits posturals i aprofundir la teva pràctica de Ioga. Reserva la teva sessió individual i descobreix tot el que el Rolfing et pot aportar.

  • Dijous 05 març
  • 20:30-21:30h
  • INGRAVITT
  • gratuït
  • Diego Reparaz – Rolfer™ certificado por la Asociación Europea de Rolfing®

per assistir és imprescindible reservar plaça a info@ingravitt.com

PROPERS WORKSHOPS


Els comentaris estan tancats

WhatsApp chat