XERRADA GRATUÏTA MINDFULNESS

07 abril

XERRADA


El Mindfulness forma part de la vida. Quan una persona està atenta està completament viva, completament present, és llavors quan es pot connectar amb les meravelles de la vida, es pot nodrir i curar, i és també més fort per gestionar el sofriment propi i aliè” – Thich Nhat Hanh.

El curs de Mindfulness es caracteritza per unes classes teorico-pràctiques en les que es posarà en coneixença que és el Mindfulness i les eines per poder posar-lo en pràctica per reduir l’estrès, podent gaudir de manera conscient tots els moments del nostre dia a dia.


La traducció més propera a Mindfulness és atenció plena. Ens referim a un conjunt de tècniques i exercicis mentals que permeten entrenar a la ment per a ser capaços d’estar present en el aquí i ara de manera conscient. Sense deixar-se arrossegar pels records ni preocupacions angoixants que ens allunyen del moment present. S’aprèn a observar i acceptar els pensament, les sensacions i les emocions que es presenten.

L’objectiu d’aquest curs, és poder oferir una aproximació a l’experiència del Minduflness dotant a l’alumne de diverses tècniques per poder posar a la pràctica en el dia a dia, millorant la pròpia regulació emocional, reduint l’estrès i sentint més benestar.

Durant aquest mes es donaran les eines principals així com contingut per poder anar treballant a casa.

  • Dimarts 07 d’abril
  • 19:30 a 20:30h
  • INGRAVITT
  • gratuït
  • Meritxell Flaqué- Psicologa experta en Mindulness i reducció d’estrés

PROPERS WORKSHOPS


Els comentaris estan tancats

WhatsApp chat