OSTEOPATIA


Disciplina terapèutica indicada per totes les edats, que tracta els desequilibris del cos amb un enfocament global del pacient.
L’Osteopatia utilitza diverses proves físiques per determinar quines disfuncions existeixen als diferents sistemes de l’organisme i conjuntament amb la prèvia anamnesi detallada del pacient trobar la possible causa de les disfuncions del cos.
El tractament es basa en tècniques manuals com el massatge, el treball de cadenes musculars, la mobilització articular, etc.. per actuar sobre els mecanismes inherents d’autoregulació de l’organisme i millorar la disfunció causant del desequilibri, i no només el símptoma secundari.

L’Osteopatia es molt eficaç pel tractament de:

Dolors musculars i articulars, ciàtiques, contractures, tendinitis, disfuncions digestives o respiratòries, migranyes o cefalees, alteracions ginecològiques, alteracions del sistema limfàtic, vascular o nerviós, etc..

DADES BÀSIQUES SOBRE L’ OSTEOPATIA

  • 60 min
  • INGRAVITT

TIPUS


osteopatia-estructural


A vegades els nostres hàbits diaris, l’estrès, i les emocions viscudes provoquen retraccions musculars i bloquejos articulars que fan que la nostra postura canviï i provoqui desequilibris al nostre organisme. L’Osteopatia té eines per millorar la teva postura i salut treballant de forma global les diferents cadenes musculars del cos, alliberant tensions, desbloquejant les articulacions i harmonitzant l’equilibri del cos.


osteopatia-visceral2


 

L’Osteopatia contempla el cos com una globalitat on tots els òrgans i estructures estan connectades, d’aquí la importància de mantenir un bon funcionament dels nostres òrgans que realitzen funcions molt importants pel bon funcionament del cos.  Molt recomanat per problemes d’estómac, estrenyiment, diarrea, problemes respiratoris, regles doloroses , incontinència, etc..


osteopatia-craneosacral2


Es fan servir tècniques molt suaus però amb uns efectes molt profunds de relaxació. Es treballa harmonitzant  i alliberant les tensions de les membranes que envolten el crani i es comuniquen a través de la columna amb el sacre. Està especialment indicat en casos de migranyes, bruxisme i estres.


osteopatia-per-embarassades


 

La salut física i emocional de la dona és molt important per poder gaudir d’un embaràs saludable i afavorir la futura salut del nadó.

Pre-embaràs:
Amb l’Osteopatia podem tractar disfuncions ginecològiques amb un abordatge global i sense manipulacions internes per ajudar a preparar el cos per l’embaràs. A més, la preparació estructural i muscular de la pelvis i columna afavoreix un embaràs i part més saludable.

Embaràs:
Durant l’embaràs la dona pateix canvis importants físics, hormonals i emocionals. L’Osteopatia busca acompanyar a la dona en aquest procés per minimitzar les molèsties i dificultats que pugui trobar.
Es tractaran els símptomes secundaris a l’embaràs com les nàusees, ciàtiques, dolors musculars, alteracions vasculars o nervioses, tensions emocionals, etc..

Postpart:
El tractament i seguiment de la dona després del part és bàsic per poder garantir una bona recuperació del sòl pelvià, ajudar a millorar l’equilibri postural, i tractar les possibles disfuncions sorgides a conseqüència de l’embaràs.


osteopatia-pediatrica


 

Durant l’embaràs i el part, el nadó pot patir moments traumàtics tant físics com emocionals. És imprescindible la revisió del nadó després del part per poder tractar les conseqüències i minimitzar les possibles seqüeles. Es tractaran alteracions cranials, respiratòries, digestives, estructurals, còlics del lactant, problemes de succió en la lactància, etc..


osteopatia-per-esportista


Tractament manual de lesions traumàtiques, contractures musculars, tendinitis, disfuncions articulars, etc. Rehabilitació de lesions amb la realització d’exercicis isomètrics, miofascials, propioceptius, de potenciació i estiraments per aconseguir una millora funcional i per minimitzar el temps de readaptació a l’esport.

Opció d’entrenaments personalitzats per potenciar les capacitats físiques de l’esportista.


PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat