El cos físic és fonamental per desenvolupar qualitats mentals i espirituals i s’ha de cuidar i mantenir en bona forma si es vol assolir una vida plena, que vol dir viure amb harmonia entre cos, ment i esperit.

FISIOTERÀPIA

Teràpia física. Disciplina terapèutica no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes corporals, tant aguts com crònics, per mitjà de tècniques manuals, massatges terapèutics, calor, fred, electricitat, punció seca… amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament, manteniment i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària i estudis terapèutics.

La fisioteràpia no es limita a un conjunt de procediments o tècniques, és un coneixement profund de l’ésser humà. Per a això tractem a les persones en la seva globalitat bio-psico-social per l’estreta interrelació entre aquests tres àmbits diferents.

REPROGRAMACIÓ POSTURAL GLOBAL

La fascia es el teixit connectiu que envolta i uneix totes les estructures corporals, el seu moviment pot veure’s afectat degut a múltiples factors (traumàtic, emocional, nutricional…) i pot presentar-se en forma de símptomes molt diversos: neurològics (neuràlgies…), viscerals (distensió abdominal, digestions pesades i lentes, dolor abdomino-pelvià…), múscul-esquelètics (dolors musculars, esquinços i luxacions de repetició, tendinitis, processos de desgast ossi i inflamació articular) i altres (fatiga, vertígens, mals de cap, tensió mandibular, dificultat respiratòria…).

La RPG o Reprogramació Postural Global es un model biomecànic basat en el sistema fascial i de cadenes musculars. Mitjançant el treball respiratori i una seqüència de moviments i estiraments actius específics, podem acompanyar al teu cos a equilibrar-se i, d’aquesta manera, tractar i prevenir dolències i patologies diverses.

El dolor o símptoma, es només l’expressió d’un desequilibri global, per tant, tractar les alteracions del sistema fascial i de cadenes musculars facilita la recuperació d’un estat d’equilibri físic, mental i emocional.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària i estudis terapèutics.

La fisioteràpia no es limita a un conjunt de procediments o tècniques, és un coneixement profund de l’ésser humà. Per a això tractem a les persones en la seva globalitat bio-psico-social per l’estreta interrelació entre aquests tres àmbits diferents.

PUNSIÓ SECA

La punció seca és una tècnica de Fisioteràpia que consisteix en l’ocupació d’una agulla sobre els punts gallet o nòduls musculars (nusos de contracció muscular), amb l’objectiu de tractar la síndrome del dolor miofascial.

Es tracta una tècnica de Fisioteràpia Invasiva ja que no s’introdueix cap substància en el cos. Dins d’aquesta tècnica podem trobar dos tipus: superficial (no arriba al punt gallet) i profunda (l’agulla travessa el punt gallet).

L’objectiu de la tècnica és desbloquejar el punt gallet i relaxar el múscul.
Quin efecte té aquesta tècnica sobre el meu múscul danyat?
Gràcies a la punció seca es relaxen i desbloquegen, per acte reflex, les fibres del múscul danyat. El múscul es regenera de forma més ràpida i alleugem de forma immediata entre un 20-25% el dolor. Aquesta tècnica es pot utilitzar en casos de traumatismes, sobrecàrregues, contractures musculars, fatiga muscular, dolor cervical, mal dorsal, dolor lumbar …

Després de 24-48 d’acudir al fisioterapeuta, el múscul es relaxa i desapareix el dolor local i el dolor irradiat. El que vam aconseguir en introduir l’agulla en el punt gallet és generar una pressió i contracció del mateix que deixa d’emetre acetilcolina (un neurotransmissor encarregat de la contracció muscular) disminuint el dolor. L’objectiu és, com hem indicat anteriorment, produir una relaxació del múscul.

Aquesta pràctica combinada amb altres tècniques de Fisioteràpia, com la teràpia manual, representa una de les tècniques més eficaces per al tractament dels punts gallet ja que t’ajudarà a contreure el múscul afectat fins a produir la seva relaxació.

DESCONTRACTURANT

El massatge descontracturant consisteix a eliminar les contractures que provoquem en realitzar la nostra activitat amb estrès o crispació, sigui quina sigui la causa de la contractura cal eliminar perquè crea una descompensació estructural, perquè aquest múscul on s’ubica la contractura deixa de funcionar correctament i els altres músculs has de substituir la seva funció, però a l’haver de realitzar un esforç extra.
També els altres progressivament es van sobrecarregant, creant dolors i reflexos que no sabien bé d’on vénen però redueixen el rendiment de la persona.El massatge es realitza sobre de la contractura, realitzant moviment de dispersió en diferents sentits fins a aconseguir eliminar-los i després repassar totes les altres musculatures que hagi pogut substituir la seva funció i normalitzar fins a recuperar les cadenes musculars.

DRENATGE LINFÀTIC

El Drenatge Limfàtic és una teràpia destinada a facilitar la circulació limfàtica. S’utilitza quan hi ha acumulació de líquid o de substàncies en el teixit connectiu (edema) i quan el sistema limfàtic està alterat. Les maniobres del Massatge de Drenatge Limfàtic afavoreixen els mecanismes immunològics de l’organisme, a l’estimular el moviment de la limfa i l’acció dels ganglis limfàtics.  L’efecte drenant es basa en l’evacuació de substàncies i líquid del teixit superficial, i secundàriament es va a afavorir la circulació limfàtica més profunda, perquè afavoreix l’automatisme dels linfangiones en fer que els vasos limfàtics s’omplin de limfa. Gràcies a l’efecte que produeix el massatge de Drenatge Limfàtic està indicat en moltes patologies que cursen amb dolor, hiperexcitació del sistema nerviós, edema o inflamació. Entre aquestes patologies podem esmentar: Acne, restrenyiment, retenció de líquids, estrès i cansament crònic (pel seu efecte relaxant). Qualsevol procés que cursi amb dolor agut donat el seu efecte analgèsic és un bon tractament inicial, abans d’altres teràpies més agressives.

El massatge de drenatge limfàtic té els següents efectes en el nostre organisme:

  • Acció Simpaticolitica
  • Acció analgèsica
  • Acció Immunitària
  • Acció Drenant
MASSATGE ESPORTIU

El massatge esportiu es un mètode de preparació dels teixits per a la competició o la pràctica d’exercici, de preparació als entrenaments, i com manteniment pre i post competició.
S’acostumen a utilitzar maniobres com amassaments de la musculatura en general, pressions intenses i / o sostingudes en zones de molta tensió (especialment, en les contractures), i també friccions enèrgiques.
Beneficis:
efecte analgèsic;
optimització del rendiment muscular i esportiu;
reducció dels temps de recuperació després de fortes entrenaments o competicions, perquè redueix la fatiga i prepara la musculatura per a les properes sessions.
Prevenció de lesions ja que manté la musculatura en una bona condició per a l’exercici.
Ajuda a eliminar els dolors musculars i evita la formació d’adherències, desfent el teixit de mala qualitat que es forma al voltant de les cicatrius.

Tipus:
– Massatge de recuperació o postcompetitivo :massatge restaurador, facilita l’eliminació de les deixalles, disminueix la hipertonia muscular i la fatiga, i augmenta l’aportació sanguínia i l’oxigenació. S’aconsella realitzar-combinat amb crioteràpia. Cal anar amb compte perquè després d’una activitat intensa, la musculatura es troba inflamada. Per això, es realitzaran maniobres suaus i de drenatge (massatge en sentit ascendent o cap al cor). Resulta molt efectiu combinat amb estiraments. La seva funció és evitar els espasmes musculars, ajudar el cos a eliminar les substàncies de rebuig (lactat) i relaxar la musculatura.
– Massatge de manteniment o entrenament: Manté el to de la musculatura, la seva elasticitat i evita la fatiga. Bàsicament ajuda a mantenir el nivell de l’activitat i reduir la tensió acumulada. És recomanable realitzar com a mínim una sessió mensual, si entrenem amb una freqüència de dues a tres vegades per setmana. Mai no haurà de rebre un massatge de descàrrega intens a menys de dos dies d’una competició, ja que al relaxar tant la musculatura redueix la seva eficiència. Les maniobres són lentes i intenses, per tal d’arribar als teixits profunds. La seva funció és disminuir la sobrecàrrega muscular i la fatiga per així evitar lesions causades per sobrentrenament.

ESTUCTURAL

A vegades els nostres hàbits diaris, l’estrès, i les emocions viscudes provoquen retraccions musculars i bloquejos articulars que fan que la nostra postura canviï i provoqui desequilibris al nostre organisme. L’Osteopatia té eines per millorar la teva postura i salut treballant de forma global les diferents cadenes musculars del cos, alliberant tensions, desbloquejant les articulacions i harmonitzant l’equilibri del cos.

CRANEOSACRAL

Es fan servir tècniques molt suaus però amb uns efectes molt profunds de relaxació. Es treballa harmonitzant  i alliberant les tensions de les membranes que envolten el crani i es comuniquen a través de la columna amb el sacre. Està especialment indicat en casos de migranyes, bruxisme i estres.

VISCERAL

L’Osteopatia contempla el cos com una globalitat on tots els òrgans i estructures estan connectades, d’aquí la importància de mantenir un bon funcionament dels nostres òrgans que realitzen funcions molt importants pel bon funcionament del cos.  Molt recomanat per problemes d’estómac, estrenyiment, diarrea, problemes respiratoris, regles doloroses , incontinència, etc..

EMBARÀS

La salut física i emocional de la dona és molt important per poder gaudir d’un embaràs saludable i afavorir la futura salut del nadó.

Pre-embaràs:
Amb l’Osteopatia podem tractar disfuncions ginecològiques amb un abordatge global i sense manipulacions internes per ajudar a preparar el cos per l’embaràs. A més, la preparació estructural i muscular de la pelvis i columna afavoreix un embaràs i part més saludable.

Embaràs:
Durant l’embaràs la dona pateix canvis importants físics, hormonals i emocionals. L’Osteopatia busca acompanyar a la dona en aquest procés per minimitzar les molèsties i dificultats que pugui trobar.
Es tractaran els símptomes secundaris a l’embaràs com les nàusees, ciàtiques, dolors musculars, alteracions vasculars o nervioses, tensions emocionals, etc..

Postpart:
El tractament i seguiment de la dona després del part és bàsic per poder garantir una bona recuperació del sòl pelvià, ajudar a millorar l’equilibri postural, i tractar les possibles disfuncions sorgides a conseqüència de l’embaràs.

PEDIÀTRICA

Durant l’embaràs i el part, el nadó pot patir moments traumàtics tant físics com emocionals. És imprescindible la revisió del nadó després del part per poder tractar les conseqüències i minimitzar les possibles seqüeles. Es tractaran alteracions cranials, respiratòries, digestives, estructurals, còlics del lactant, problemes de succió en la lactància, etc..

PILATES TERAPÈUTIC

Sessions individuals i personalitzades d’estudi pilates (amb màquines) per a la rehabilitació de l’aparell locomotor.
Estudiem el teu cas particular per a treballar amb exercicis funcionals que milloraran la teva condició i equilibri físic, benastar i qualitat de vida. Disposem d’un equip interdisciplinar en el que disposes de Fisioterapeutes, Osteòpetes i especialistes del moviment.
Augmentaràs força, equilibri, rang de moviment articular, conciencia corporal, flexibilitat, i benestar fisic i mental.

YOGATERÀPIA

Sessions individuals i personalitzades de ioga dissenyades especialment per tu.
Estudiem el teu cas particular per a treballar amb exercicis funcionals que milloraran la teva condició, benastar i qualitat de vida.
Disposem d’un equip interdisciplinar en el que disposes de Fisioterapeutes, Osteòpetes i especialistes del moviment.
Augmentaràs força, equilibri, rang de moviment articular, conciencia corporal, flexibilitat, i benestar fisic i mental.

HIPOPRESSIUS

Abdominals específics. Els hipopressius treballen la musculatura de la faixa abdominal i el sòl pelvià. Són un 60% més efectius que el treball abdominal tradicional.

Millora el to de base de la musculatura abdominal i pèlvica, mitjançant l’automatització de la contracció reflexa d’aquesta zona (fibres de tipus posturals o de paret), sense exercir cap pressió intr abdominal que provoqui més debilitament. Tot al contrari que amb el treball abdominal tradicional, que degut a la pressió que causa una flexió de tronc al sol pelvià i a la faixa, no deixa espai a les vísceres, el que deriva en una distensió abdominal o sigui, el perímetre surt cap a fora.

En homes, la faixa abdominal acostuma a cedir quan s’està en repòs perquè hi ha to muscular d’esforç, però no de base. El que representa un perill, ja que el poc to muscular de base pot provocar hèrnies abdominals, umbilicals, inguinals o discals com pateixen tants esportistes que fan molts exercicis abdominals, però al no tenirmusculatura de base, els teixits no poden aguantar la pressió i cedeixen.

En dones, el problema s’agreuja, ja que la zona per on s’escapa la pressió és la vagina, el què pot provocar hèrnies vaginals (prolapses, caigudes de bufeta, úter i/o recta) que acostumen a anar aparellades amb incontinència urinària. És un greu problema que es pot prevenir amb aquest mètode.

Un mètode creat pel Dr. Marcel Caufriez (Doctorat en Ciència de la Motricitat i especialista en rehabilitació i reeducació uroginecològica), i que tot i que en un primer moment va sorgir com a una tècnica utilitzada principalment en l’àmbit preventiu del postpart, actualment s’ha vist ampliada a escala terapèutica (rehabilitació) com físic (prevenció).

Les causes principals del debilitament de la faixa abdominal i pelvià són:

Embaràs i part: És la principal causa, tot i que els seus efectes poden aparèixer anys després. Durant l’embaràs es produeix una hormona que relaxa els músculs pelvians per facilitar el part. A més a més, si el bebè és de gran pes o de gran perímetre cranial afecta directament la musculatura pelviana.

Postpart: Posterior al part, la dona comença a fer activitat física sense considerar com han quedat els seus músculs, que segurament no poden suportar un important augment de la pressió abdominal. Això fa que si no hi ha una correcta recuperació de la faixa abdominal i del sòl pelvià, amb l’inici de l’activitat física encara es debilitarà molt més.

Pràctiques esportives: Els esports amb impacte (atletisme, tenis, aeròbic, fúting…) augmenten la pressió en la paret abdominal i altera el to muscular pelvià. També els abdominals tradicionals sense una correcta prescripció, causen més debilitat en la musculatura que fa de paret per la pressió intr abdominal, ja que aquest tipus d’abdominals exerciten els músculs de tipus força però debilitant el to de base.

Menopausa i envelliment: Els canvis hormonals de la menopausa i el simple fet del pas dels anys atrofia aquesta musculatura.

Herència: Pràcticament 2 de cada 10 dones, tenen una debilitat innata dels músculs del sol pelvià.

Hàbits quotidians i altres factors: Hi ha d’altres costums i causes que perjudiquen la faixa abdominal i el sòl pelvià com retenir l’orina o fer empenta per buidar bufeta, anar amb roba molt ajustada, l’obesitat, l’estrenyiment, tocar instruments de vent, el cant, la tos crònica, el sedentarisme, les males actituds corporals, i qualsevol augment repetitiu de la pressió intr abdominal.

Les conseqüències de tenir debilitada la musculatura pelviana són:

– Incontinència orinaria (6 de cada 10 dones)
– Prolapse d’òrgans pelvians (despreniment de matriu i bufeta): 45% de les dones ho pateixen en el post part
– Perímetre cap a fora
– Problemes d’esquena
– Pèrdua de la sensibilitat de les relacions sexuals (anorgàsmia en dones del 30-50%)
– Problemes d’erecció
– Hèrnies inguinals

La tècnica hipopressiva ajuda a prevenir qualsevol de les conseqüències, millorant el to muscular per a minvar els efectes abans descrits, així com per a millorar la qualitat de vida, disminuint els efectes negatius si ja existeix una patologia.

Si s’és esportista… amb molta més raó, primer per tal de compensar les càrregues i pressions abdominals que causen la majoria d’esports sobre aquesta musculatura, evitant el debilitament i les conseqüències, i segon per millorar el rendiment esportiu gràcies a la implicació de músculs com el diafragma toràcic, el transvers, oblics i el serrat major i el treball en apnea.

Alguns beneficis són:

– Prevenció i disminució de la incontinència urinària
– Prevenció dels prolapses (bufeta, uterins, recte)
– Reducció del perímetre de la cintura
– Millora de les relacions sexuals
– Gestió correcta de les pressions abdominals en les pràctiques esportives.

HIPOPRESSIUS

Abdominals específics. Els hipopressius treballen la musculatura de la faixa abdominal i el sòl pelvià. Són un 60% més efectius que el treball abdominal tradicional.

Millora el to de base de la musculatura abdominal i pèlvica, mitjançant l’automatització de la contracció reflexa d’aquesta zona (fibres de tipus posturals o de paret), sense exercir cap pressió intr abdominal que provoqui més debilitament. Tot al contrari que amb el treball abdominal tradicional, que degut a la pressió que causa una flexió de tronc al sol pelvià i a la faixa, no deixa espai a les vísceres, el que deriva en una distensió abdominal o sigui, el perímetre surt cap a fora.

En homes, la faixa abdominal acostuma a cedir quan s’està en repòs perquè hi ha to muscular d’esforç, però no de base. El que representa un perill, ja que el poc to muscular de base pot provocar hèrnies abdominals, umbilicals, inguinals o discals com pateixen tants esportistes que fan molts exercicis abdominals, però al no tenirmusculatura de base, els teixits no poden aguantar la pressió i cedeixen.

En dones, el problema s’agreuja, ja que la zona per on s’escapa la pressió és la vagina, el què pot provocar hèrnies vaginals (prolapses, caigudes de bufeta, úter i/o recta) que acostumen a anar aparellades amb incontinència urinària. És un greu problema que es pot prevenir amb aquest mètode.

Un mètode creat pel Dr. Marcel Caufriez (Doctorat en Ciència de la Motricitat i especialista en rehabilitació i reeducació uroginecològica), i que tot i que en un primer moment va sorgir com a una tècnica utilitzada principalment en l’àmbit preventiu del postpart, actualment s’ha vist ampliada a escala terapèutica (rehabilitació) com físic (prevenció).

Les causes principals del debilitament de la faixa abdominal i pelvià són:

Embaràs i part: És la principal causa, tot i que els seus efectes poden aparèixer anys després. Durant l’embaràs es produeix una hormona que relaxa els músculs pelvians per facilitar el part. A més a més, si el bebè és de gran pes o de gran perímetre cranial afecta directament la musculatura pelviana.

Postpart: Posterior al part, la dona comença a fer activitat física sense considerar com han quedat els seus músculs, que segurament no poden suportar un important augment de la pressió abdominal. Això fa que si no hi ha una correcta recuperació de la faixa abdominal i del sòl pelvià, amb l’inici de l’activitat física encara es debilitarà molt més.

Pràctiques esportives: Els esports amb impacte (atletisme, tenis, aeròbic, fúting…) augmenten la pressió en la paret abdominal i altera el to muscular pelvià. També els abdominals tradicionals sense una correcta prescripció, causen més debilitat en la musculatura que fa de paret per la pressió intr abdominal, ja que aquest tipus d’abdominals exerciten els músculs de tipus força però debilitant el to de base.

Menopausa i envelliment: Els canvis hormonals de la menopausa i el simple fet del pas dels anys atrofia aquesta musculatura.

Herència: Pràcticament 2 de cada 10 dones, tenen una debilitat innata dels músculs del sol pelvià.

Hàbits quotidians i altres factors: Hi ha d’altres costums i causes que perjudiquen la faixa abdominal i el sòl pelvià com retenir l’orina o fer empenta per buidar bufeta, anar amb roba molt ajustada, l’obesitat, l’estrenyiment, tocar instruments de vent, el cant, la tos crònica, el sedentarisme, les males actituds corporals, i qualsevol augment repetitiu de la pressió intr abdominal.

Les conseqüències de tenir debilitada la musculatura pelviana són:

– Incontinència orinaria (6 de cada 10 dones)
– Prolapse d’òrgans pelvians (despreniment de matriu i bufeta): 45% de les dones ho pateixen en el post part
– Perímetre cap a fora
– Problemes d’esquena
– Pèrdua de la sensibilitat de les relacions sexuals (anorgàsmia en dones del 30-50%)
– Problemes d’erecció
– Hèrnies inguinals

La tècnica hipopressiva ajuda a prevenir qualsevol de les conseqüències, millorant el to muscular per a minvar els efectes abans descrits, així com per a millorar la qualitat de vida, disminuint els efectes negatius si ja existeix una patologia.

Si s’és esportista… amb molta més raó, primer per tal de compensar les càrregues i pressions abdominals que causen la majoria d’esports sobre aquesta musculatura, evitant el debilitament i les conseqüències, i segon per millorar el rendiment esportiu gràcies a la implicació de músculs com el diafragma toràcic, el transvers, oblics i el serrat major i el treball en apnea.

Alguns beneficis són:

– Prevenció i disminució de la incontinència urinària
– Prevenció dels prolapses (bufeta, uterins, recte)
– Reducció del perímetre de la cintura
– Millora de les relacions sexuals
– Gestió correcta de les pressions abdominals en les pràctiques esportives.

FISIOTERÀPIA

Teràpia física. Disciplina terapèutica no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes corporals, tant aguts com crònics, per mitjà de tècniques manuals, massatges terapèutics, calor, fred, electricitat, punció seca… amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament, manteniment i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària i estudis terapèutics.

La fisioteràpia no es limita a un conjunt de procediments o tècniques, és un coneixement profund de l’ésser humà. Per a això tractem a les persones en la seva globalitat bio-psico-social per l’estreta interrelació entre aquests tres àmbits diferents.

“Quirós” que significa “mà”, quiromassatge significa literalment massatge aplicat amb les mans. S’utilitza aquest terme per diferenciar-lo del massatge realitzat amb aparells electro-mecànics.

El quiromassatge és la tècnica manual de massatge (Massoteràpia) en la qual realitzem maniobres i moviments (passades) molt variats per efectuar un recorregut per tot el cos.

Entre els principals beneficis del quiromassatge destaquen la relaxació, la revitalització, la preparació i la recuperació de la musculatura per per a l’activitat física, la millora de la flexibilitat, l’activació i millora de la circulació sanguínia i l’eliminació de toxines.

Les tècniques bàsiques i més utilitzades són: els frecs, les friccions, les vibracions, els amassaments, les pressions i les percussions.

La kinesiologia és una teràpia natural que avalua la resposta dels músculs per detectar desequilibris en l’organisme i prevenir trastorns o corregir-los amb el tractament més adequat per al pacient.

Trobes a faltar alguna cosa en la teva vida? T’agradaria sentir-te complet? Sents algun dolor o tensió en el teu cos? T’agradaria tornar a viure amb la sensació d’alliberament? Sofreixes d’ansietat, estrès, nerviosisme o problemes de dormir? Tens algun altre motiu o emoció que vulguis buidar, o simplement vols donar-te l’oportunitat de tornar a connectar amb tu mateix?

Tot el que sofrim té la seva arrel.

Els bloquejos, els estancaments i els traumes tenen lloc en el més profund de nosaltres, des de la primera etapa de la nostra infància. Aprenem a viure amb ells i a través d’ells, però continuen apareixent, assenyalant-nos per diferents vies, que volen ser vists, alliberats i dissolts.

Et convidem a que vinguis a un tractament en el qual t’ajudi a trobar el camí de tornada a casa.

Et convidem a descobrir aquests bloquejos i traumes i a dissoldre’ls, acompanyant-te a descobrir un camí de relaxació i a reconnectar amb la teva pròpia energia.

ManuVision és un sistema de tractament físic nascut a Dinamarca.

Similar a un massatge, però va més enllà, busca l’origen de les tensions que provoquen el nostre estrès, malestar, contractures, etc., implica una alliberació emocional i una presa de consciència de patrons de funcionament.

Consisteix en l’aplicació de pressió a punts dels peus o les mans.
Es basa en un sistema de zones i àrees reflexes. Pressionant la zona reflexa s’aconsegueix un efecte benèfic en l’òrgan reflex.
És una tècnica mil·lenària, fa més de 5000 anys ja es coneixia a l’Índia i a la Xina.
Ajuda a estimular les funcions orgàniques, contribuint a prevenir patologies i restablir la salut.

T’ajuda a:

Alliberar bloquejos energètics estancats en algun òrgan.
Millorar la circulació sanguínia i la seva qualitat.
Millora les funcions dels òrgans excretors com pulmons, ronyons, intestins i pell.
Augmenta el control d’esfinters de la bufeta i els intestins.
Desfer residus acumulats en les zones bloquejades (com per exemple les pedres).
Relaxació física i mental.

Es una tècnica de treball corporal i educació postural que a través de la manipulació reorganitza el teixit connectiu, anomenat Fàscia, alliberant patrons d’estrès crònic, postura i moviment; per establir millor balanç en el cos.

Rolfing t’ensenya a moure’t amb menys esforç i més llibertat. La tècnica s’orquestra a través d’un procés de 10 sessions d’entre una hora i una hora i mitja. Cada sessió inclou una part estructural, que es treballa a través de manipulació física i una altra part funcional, que involucra percepció i moviment.

D’altra banda, cada sessió ens permet explorar una àrea específica del cos, la seva funció i la seva relació amb altres estructures. El segell distintiu de Rolfing, integració estructural és la “recepta” estandarditzada coneguda com a Sèrie 10, l’objectiu és equilibrar i optimitzar sistemàticament tant l’estructura (forma) com la funció (moviment) de tot el cos en el transcurs de deu sessions. La primera sessió està dedicada a millorar la qualitat de la respiració amb el treball en els braços, la caixa toràcica i el diafragma. L’obertura també s’inicia al llarg de la cama superior, els isquiotibials, el coll i la columna vertebral.

Rolfing® arriba a Ingravitt perquè puguis descobrir i experimentar els seus beneficis. T’ajudarà a observar els teus propis patrons de tensió i moviment, per poder anar més enllà dels teus hàbits posturals i aprofundir la teva pràctica de Ioga. Reserva la teva sessió individual i descobreix tot el que el Rolfing et pot aportar.

Fa temps que no et trobes bé i vols millorar la teva salut?
La PNI és un tractament que fomenta la regulació i auto-curació del cos humà.
La PNI estudia la interacció entre el Sistema Nerviós (SN), el Sistema Immune (SI) i el Sistema Endocrí (ES).

DISFUNCIONS QUE TRACTEM:

DESORDRES DIGESTIUS
digestions pesades
estrenyiment i/o diarrees
meteorisme (gasos)
inflor abdominal
irritacions de colon
alteracions de la flora intestinal
helicobàcter pylori
gastritis crònica
supressió dels protector estomacals ja que no han de ser de per vida, si els necessites és que alguna cosa no està funcionant bé (omeoprazol, pariet, almax…)

DESORDRES ENDOCRINS
Síndrome premenstrual
dismenorrea (dolor menstrual)
amenorrea
possibilitat d’embaràs
hirsutisme
acné
alteracions de pròstata
alteracions amb la glucosa
fetge gras no alcoholic
regulació del pes i l’obesitat
hipotiroïdisme i alteracions de tiroides (amb hipotiroïdisme els metges regulen amb Eutirox i si les analítiques surten com ells creuen que han de sortir però el pacient no s’acaba de trobar bé, no l’escolten, diuen que és el que hi ha, que és conseqüència, però amb l’alimentació és pot millorar moltíssim)

DESORDRES IMMUNOLÒGICS
al·lèrgies i asmes
infeccions d’orina recorrents
infeccions vaginals i càndides
desparasitacions
tractaments vírics
problemes dermatològics (èczemes, urticàries, psoriasis…)
autoimmunitats (tiroides, colitis ulcerosa, crohn, esclerosis, artritis…) les autoimmunitats evidentment no es cura però a través de l’alimentació es pot donar una qualitat de vida superior i si una remissió dels símptomes

DESORDRES NEUROPSICOLÒGICS
fatiga crònica
fibromiàlgia
rampes musculars
migranyes
histaminosis
retenció de líquids
insomni
oxidació

MASSATGE ABHYANGA

Aquest és el massatge tradicional de la medicina Ayurveda.

L´Ayurveda considera que la pell es l´òrgan d´absorció més gran del nostre cos, i a través d´ella ens podem nodrir i purificar.

En aquest massatge utilitzem olis amb propietats medicinals per estimular els punts marma (centres energètics) del nostre cos i equilibrar el flux d´energies. Així potenciem el procés de desintoxicació  dels nostres òrgans i el sistema glandular, alhora que aconseguim una relaxació profunda.

Els olis son bio sempre que sigui possible, personalitzats amb herbes medicinals o olis essencials terapèutics.

 

Beneficis del massatge ayurvèdic:

Proporciona suavitat, resistència i color al cos
Rejovenidor i preveu l’envelliment y augmenta la longetivitat
Atorga una bona visió
Nodreix el cos
Augmenta la longevitat
Dóna suport un patró de son saludable
Beneficia la pell
Crea un balanceig electroquímic en el cos
Enforteix la tolerància del cos
Proporciona fermesa a les extremitats del cos
Nodreix tots els teixits del cos, imparteix to i vigor als dhatus (teixits del cos)
Estimula els òrgans interns del cos i augmenta la circulació
Ajuda a curar enfermetats del sistema nerviós (dolor corporal, óssos, nervis)
Ajuda a regular el foc del agni (foc digestiu)
Pacifica a vata i pitta
Millora la vista
Expulsa i elimina l’estrès i la fatiga del dia a dia
Enforteix els nervis del cos
Augmenta el sistema immunològic
Estimula la creació de anticossos
Ajuda a equilibrar els doshas
Ajuda a calmar el dolor dels punts marma (punts vitals del cos)
Cura el mal de cap
Equilibra nervis del crani
Insomni.
Els olis utilitzats a base de plantes, son expecífics per a la seva constitució.

MASSATGE SIRODHARA

Normalment segueix al massatge Abhyanga

En aquesta teràpia de l’Ayurveda, durant uns 30 minuts es vessa oli medicinal sobre el front de la persona de manera continua.

És una teràpia profundament relaxant que està especialment indicada per combatre l’estrès, l’ansietat, els mals de cap i els problemes d’insomni. Aquesta teràpia aporta als qui la practiquen una gran sensació de benestar.

El sirodhara sempre va precedit d´un massatge champi al crani amb oli medicinal, i acaba amb un massatge facial.

El beneficis d’aquest dos massatge son molts: potencia la nutrició de la cara, neteja teixits facials, redirigeix les energies sutils, redueix l’estrès, potencia òrgans sensorials, rejoveneix la cara, elimina fatiga, relaxa els ulls, enforteix els óssos del crani, evita la caiguda del cabell, balanceja doshas del cap,insomniÉs el massatge Abhyanga per al cap.

El cap és el centre de tot el sistema nerviós i és el primer òrgan que es forma en el procés de desenvolupament del fetus.

La gent que pateix insomni hauria de rebre un massatge al cap abans de retirar-se a dormir.

ABHYANGA+SIRODHARA

A la tradició Ayurveda, el massatge abhyanga es seguit del tractament sirodhara, per una relaxació màxima.

Beneficis Shiro Abhyanga:

Tensió a cervicals
insomni
Mals de cap
migranyes
estrès
Caiguda del cabell
rigidesa muscular
Picors i sequedat del cuir cabellut
Enfortir ossos del crani
Potenciar poders òrgans sensorials
El massatge es realitza amb olis preparats a base d’herbes i que són apropiats per a la seva constitució o condició actual.

MASSATGE FACIAL

És la part final del massatge Abhyanga i la més relaxant. Aquest massatge es realitza amb una crema especial que li proporciona color i brillantor a la pell, a més d’una profunda relaxació.

Beneficis del massatge facial

Potència la nutrició de la cara
Neteja teixits facials
Manté un bon to i elasticitat de la pell
Elimina les tensions facials
Elimina les arrugues
Dóna suavitat a l’expressió
Redirigeix les energies subtils
Redueix l’estrès
Baixa la tensió
Potència òrgans sensorials
Rejoveneix la cara
elimina fatiga
Relaxa els ulls
El massatge es realitza amb olis preparats a base d’herbes i que són apropiats per a la seva constitució o condició actual i amb una crema especial apta per a totes les pells.

S’utilitza un oli especial per el massatge de cap i una crema de bellesa ayurvedica per la cara.

ABHYANGA+PINDA SWEDA

El tractament amb herbes medicinals i arròs embolicats en bossetes de roba segueix al massatge abhyanga. Amb aquestes bosses ben calentes es fa un massatge per tot el cos per afavorir la sudoració i eliminació de toxines, i a la vegada les herbes medicinals penetren a través de la pell.

Es recomana en cas de dolors musculars, d´articulacions, artritis, artrosi…

Podikizhi: es la pinda feta a base de herbes seques. Esta indicada per aprimar, per alleujar el dolor en general, anti-inflamatori, artritis, osteoporosis, descalcificació, tendinitis, contractures musculars, rotures de fibres musculars, articulacions, hernia discal, dolor lumbar…Pinda Sweda és un tractament a base de boles fetes de diferents materials i que mitjançant la calor, ajuden a eliminar totes les substàncies tòxiques que hi ha en l’organisme. Aquestes pindes poden estar fetes de plantes fresques, pols de plantes, amb sorra de riu, d’arròs, d’ou i de llimona.

S’utilitza un oli especial medicat per aquest tractament.

KATI BASTI

Kati Basti consisteix en un tractament amb oli medicinal per alleujar les tensions  dolors a l´esquena lumbar. Es posa una anella feta d´una barreja especial de farina a l´esquena i s´omple d´oli calent, que va penetrant en profunditat als teixits ossis (Asthi dhatu).

Aquest tractament també es pot fer a les cervicals o genolls.

NASYA

Despres de rebre un massatge facial i vapor calent (swedana) introduïm entre 8-10 gotes d´oli medicat a cada fosa nasal. Aquest tractament alleuja la sinusitis, les al·lèrgies, el mal de cervicals, el bruxisme, la congestió, i els cercles a sota dels ulls (ulleres)

KARNA POORANA

Aquesta teràpia està indicada a les persones amb problemes d’oïda com tinnitus/acúfens, mal d´orella, cera, dolors de cervicals i mandíbula, sequedat i vertigen. El bany amb oli tebi medicat nodreix el nervi auditiu i calma el sistema nerviós.

Abans de rebre aquest tractament el pacient reb un massatge al cap, cervicals, i facial.

NUTRICIÓ AYURVEDA

L’Ayurveda és el sistema de salut més antic conegut, originat a la I ‘Índia fa mes de 5.000 anys.

Segons aquest, tot el que existeix està format de 5 elements: espai, aire, foc, aigua i terra. Nosaltres i tot el que ens envolta estem creats amb la nostra combinació única d’aquests elements, que determina la nostre naturalesa (prakruti).

L’estrès, els pensaments negatius, la dieta, el clima, les nostres activitats… ens poden fer perdre l’equilibri entre els elements, i això es manifesta en malestars o malalties. L’Ayurveda ens ajuda a mantenir o restablir aquest ordre natural mitjançant la nutrició, la respiració (pranayama), el ioga i la meditació entre d’altres.
El programa de Nutrició Ayurveda amb acompanyament t’ajudarà a entendre quina és la teva naturalesa, i a gaudir de salut i equilibri mitjançant les teves eleccions d’aliments i rutines diàries.

Comencem amb una consulta presencial després de la qual rebràs el teu dossier personalitzat amb consells de nutrició, hàbits, i suplements d’herbes si cal.

Perquè puguis anar integrant tots el suggeriment de manera natural i sense estrès hi ha un acompanyament de 3 mesos, al llarg dels quals podem parlar totes les vegades que necessitis i fer tots els canvis que calguin per anar ajustant més les teves pautes personals, o fer un petit detox si és necessari.

Després d’aquest 3 mesos d’acompanyament hi ha una consulta online de seguiment per avaluar com ha millorat el teu benestar general, i donar pautes addicionals si cal, perquè continuïs gestionant la teva salut des de la saviesa de l’Ayurveda.

Alimentació sana, dietes i acompanyament en tractaments patològics.

Posa’t en mans d’especialistes i professionals que t’ajudaran a conseguir els teus objectius, tan siguin relacionats amb el pes com millorar procésos relacionats amb malalties.

Nutrició Ayurvèdica

L’Ayurveda és el sistema de salut més antic conegut, originat a la I ‘Índia fa mes de 5.000 anys.

Segons aquest, tot el que existeix està format de 5 elements: espai, aire, foc, aigua i terra. Nosaltres i tot el que ens envolta estem creats amb la nostra combinació única d’aquests elements, que determina la nostre naturalesa (prakruti).

L’estrès, els pensaments negatius, la dieta, el clima, les nostres activitats… ens poden fer perdre l’equilibri entre els elements, i això es manifesta en malestars o malalties. L’Ayurveda ens ajuda a mantenir o restablir aquest ordre natural mitjançant la nutrició, la respiració (pranayama), el ioga i la meditació entre d’altres.
El programa de Nutrició Ayurveda amb acompanyament t’ajudarà a entendre quina és la teva naturalesa, i a gaudir de salut i equilibri mitjançant les teves eleccions d’aliments i rutines diàries.

Comencem amb una consulta presencial després de la qual rebràs el teu dossier personalitzat amb consells de nutrició, hàbits, i suplements d’herbes si cal.

Perquè puguis anar integrant tots el suggeriment de manera natural i sense estrès hi ha un acompanyament de 3 mesos, al llarg dels quals podem parlar totes les vegades que necessitis i fer tots els canvis que calguin per anar ajustant més les teves pautes personals, o fer un petit detox si és necessari.

Després d’aquest 3 mesos d’acompanyament hi ha una consulta online de seguiment per avaluar com ha millorat el teu benestar general, i donar pautes addicionals si cal, perquè continuïs gestionant la teva salut des de la saviesa de l’Ayurveda.

Teràpies que acullen també els cossos mental, emocional, energètic i espiritual, tant importants de cuidar com el físic. L’equilibri i salut es troba en una coherencia entre tots els cossos.

TERÀPIA INDIVIDUAL

Al llarg de la vida poden aparèixer situacions que et generin malestar o inclús problemes, amb la psicoteràpia trobaràs un espai on poder aconseguir canvis en poques sessions, es treballa des de una perspectiva en la que s’ofereix unes estratègies per obtenir millores i guanyar
benestar.

Si creus que ha arribat el moment de solucionar els teus problemes, contacte per obtenir un tractament personalitzat i a mida, cada persona és única, per tant, la manera de treballar també ho serà.

Que pots aconseguir amb la psicoteràpia?
– Potenciar les teves habilitats per afrontar determinades situacions o problemes
– Crear noves conductes que no et generin malestar
– Explorar noves maneres d’interpretar la realitat, per poder viure de manera més tranquil·la
– Augmentar el teu autoconeixement que a la vegada et portarà a tenir més autoestima
– Despotenciar aquelles conductes que et generen malestar
– Aprendre a respondre en comptes d’actuar
– Obtenir eines especifiques i personalitzades
– Crear tasques entre les sessions per agilitzar el procés de millora i obtenir els canvis desitjats

COACHING

Aconsegueix els teus objectius. T’ajudem a passar de l’estat actual (sigui el que sigui) a l’estat desitjat.
No sempre és a les teves mans canviar la situació que et produeix dolor, però sempre podràs escollir l’actitud amb què ho afrontis.
El coaching és un procés destinat a potenciar fortaleses i a dissoldre obstacles per assolir un objectiu, ja sigui personal (millorar relacions, trobar parella, augmentar l’autoestima, eliminar creences limitants, descobrir els nostres valors, etc.) o professional (millorar la carrera professional, liderar, trobar feina o canviar-lo, emprendre, millorar els resultats del teu negoci, etc.)

GESTALT

La Teràpia Gestalt forma part de la psicologia humanista-existencial, és una forma de viure, una actitud, una manera d’estar a les relacions i al món. És estar en contacte ple amb un mateix, amb els altres i amb la vida.

Es basa en el adonar-se’n, aquí i ara del que estem sentint, pensant i fent, anant molt més enllà del que creiem que ha passat o hauria d’estar passant.

És una metodologia basada en l’experiència, orientant la persona a integrar tot el que ÉS, anant molt més enllà del que creiem que som o hauríem de ser.

El Mindfulness forma part de la vida. Quan una persona està atenta està completament viva, completament present, és llavors quan es pot connectar amb les meravelles de la vida, es pot nodrir i curar, i és també més fort per gestionar el sofriment propi i aliè” – Thich Nhat Hanh.

Les sessions de Mindfulness individuals són totalment enfocades a les necessitats i objectius de cada cas, són sessions d’una hora es podrà aprendre totes les aplicacions del Mindfulness en el dia a dia, es podrà aprofundir en el seu aprenentatge i gaudir dels avantatges que et presenta.

Es tracta de veure com ens relacionem amb les nostres experiències, els nostres pensaments, emocions i sensacions corporals. La pràctica porta a cada persona a observar la seva pròpia experiència, sense judici, que permeti familiaritzar-nos poc a poc amb la nostra manera d’interpretar el nostre món.

El Mindfulness principalment ajuda a reduir l’estrès, a millorar l’estat d’ànim, a viure més conscient el nostre present, aprenent a viure l’aquí i ara, de manera que podem augmentar la motivació per el nostre propi benestar i el dels demés.

Les sessions són obertes a tot el públic, no és necessari haver realitzat Mindfulness abans ni tenir coneixements de la tècnica, únicament tenir ganes de poder millorar el nostre estat físic i psicològic.

El Mindfulness és un conjunt de tècniques i exercicis mentals que permeten entrenar a la ment per a ser capaços d’estar present en el aquí i ara de manera conscient. Sense deixar-se arrossegar pels records ni preocupacions angoixants que ens allunyen del moment present. S’aprèn a observar i acceptar els pensament, les sensacions i les emocions que es presenten.

Realment Mindfulness no es pas afegir coses al nostre dia a dia, sinó apartar aquelles que no deixen veure la nostra essència. Per tant, es millorarà l’estat personal i professional de cada persona garantint una millora constant.

Què és el coaching ontològic?

Comencem pel que NO és el coaching: no és una consultoria, ja que no donem consells ni receptes per resoldre una problemàtica; tampoc és psicologia, ja que no tractem patologies. A través de converses, els coaches acompanyem a les persones en un procés creatiu (diem que és creatiu perquè sorgeix d’un context que no està dissenyat i és flexible) a empoderar i transformar-se en la persona que desitges ser.

Els coaches ens entrenem per acompanyar les persones a dissenyar futur, navegant la incertesa i aprenent de les experiències.

El procés es materialitza a través de preguntes. Els coaches no donem respostes, sinó que co-creem junts un ambient que permeti revisar respostes passades, buscant una entesa diferent i la creació de noves perspectives. En diverses oportunitats, en les converses, sol sorgir la incomoditat, el que dóna lloc a un espai de creació de nous camins. És per això que entre els principals objectius, hi ha el poder de descobrir de quina manera es pot fluir i transformar les experiències ja adquirides, amb un disseny i un nord.

“Jo sé el que vull, però no sé com aconseguir-ho” Molta gent s’apropa al coaching amb aquesta premissa. El constant canvi en què estem, dificulta dibuixar un pla perfecte per arribar a una meta. És allà on, des del Coaching, intervenim per ajudar a veure de quina manera un tria transformar-se i flexibilitzar per surfejar la seva realitat i arribar a el lloc desitjat.

A mesura que creix el nivell de consciència, també ho fa la llibertat per triar el que es vol deixar anar i el que es vol conservar, distingint conscientment que es tria i quins són els valors que es volen preservar. Conseqüentment amb el que és important es torna més clar i això dóna poder per escollir amb llibertat.

Cada procés és únic i personal. En les converses desenvolupem eines per transitar el llindar entre on s’està avui i cap a on es vol arribar. Busquem generar un compromís amb un mateix a partir del que es va descobrint.

Si el que busques és gestionar les teves possibilitats, desenvolupar el teu futur, dissenyar una vida en què vulguis viure, transformar aquestes coses que t’incomoden, aprendre a dir que no, trobar sentit, entre d’altres coses: Demana coaching i anima’t a viure la vida que vols.

El poder transformador de la paraula es vivencia en l’experiència d’una conversa de coaching. Estàs a una conversa de canviar la teva vida.

L’acompanyament es basa en un treball de consciència corporal i d’introspecció, el que busquem es fer conscients els factors que envolten qualsevol situació de dificultat, ja sigui física, emocional o mental. Som éssers emocionals i es a través de les emocions que podem connectar amb experiències i circumstàncies de vida que ens han generat un impacte i han deixat una empremta emocional que ens fa projectar, repetir i manifestar certes vivències de manera inconscient. Les sessions d’acompanyament emocional es dirigeixen especialment en l’abordatge de símptomes o malestars emocionals i físics que es manifesten en el teu dia a dia.

” Per cada fill o filla els seus pares són déus.”

La família és un lloc on les persones aprenen a viure, estimar, experimentar qualsevol mena de sentiments i aprendre que fer amb ells, aprendre a conviure i relacionar-se. En les relacions amb els pares els fills i les filles reben una cosa que li acompanyarà tota la vida. És més, tot el que estem fent en la nostra vida té la seva base en la nostra infància. Els nostres comportaments amb els homes i dones, amb amics i enemics, les maneres i estils de portar qualsevol assumpte té el seu aprenentatge en aquest període molt vulnerable per a nosaltres que anomenem infància. Durant aquesta infància fem el vincle amb tot el que ens envolta. Les primeres persones en aquest vincle són els pares. En aquest vincle s’aprenen i es formen relacions que es pot presentar en forma de triangle:

Un triangle “sagrat”, on estan participant EL PARE, LA MARE i el fill / filla- un sistema que estem cridant UNA FAMÍLIA. Com cada sistema es regeix per les normes, una família també té les seves pròpies regles. Qualsevol família té les seves lleis i aquestes lleis poden ser molt diferents a cada família, però, així i tot, la meta d’aquestes lleis sempre és la mateixa- assegurar sobre la supervivència d’una família, d’un clan, d’una estirp, d’un sistema!

Cada element ocupa un lloc adequat (no hi ha elements iguals), actuant de la manera que permeti mantenir el sistema de manera activa i funcional. Aquestes actuacions poden tenir diferents formes i diferents conseqüències i com cada element no està sol en el sistema, els altres elements també estan actuant segons el seu propi lloc en el sistema (família). D’aquesta manera els elements estan relacionant-se contínuament entre si.

Quan apareixen les relacions entre els elements del sistema familiar el triangle pren el següent aspecte:

Sempre, quan estem observant el comportament d’un element (o diversos elements) en un sistema, a això en diem donar-se compte d’una DINÀMICA (o de les DINÀMIQUES).

D’aquest triangle “sagrat” surten les DINÀMIQUES VITALS (maneres, plantilles, estils de comportament) que són bases del nostre comportament amb tot el que ens envolta. Sobrevivint en aquest triangle del sistema familiar, a la vegada, fem que sobrevisqui la família i aprenem a harmonitzar a través d’unir dos mons: un món interior i un món exterior!

LES DINÀMIQUES PRINCIPALS EN UN SISTEMA FAMILIAR SÓN LES RELACIONS ENTRE:

PARE-MARE / HOME-DONA
Mare-Filla
MARE-FILL
PARE-Filla
PARE-FILL
Totes aquestes dinàmiques han estat observades, estudiades i analitzades. Cadascuna té les seves característiques particulars on desenvolupem una cosa que no té l’altra i al mateix temps una completa l’altra. Aquestes dinàmiques ens ensenyen tant rols socials com individuals. (Per exemple, un paper del PARE és un paper social però les maneres de desenvolupar-lo és una cosa individual. El mateix amb la MARE).

El resultat de no saber i no respectar aquestes dinàmiques es reflecteix en les competicions, les relacions destructives, la dificultat d’identificació de si mateix.

També el sentiment de no poder desenvolupar la seva pròpia manera de ser, precisament perquè han copiat les maneres dels seus pares. D’aquesta manera els fills reben no només l’herència física, econòmica sinó també l’herència de les maneres de com fer les coses a la vida.

L’energia circula per tot arreu, entre l’univers i els teus cossos produint aquest infinit flux que va i vé.
Des de la visió holística, la malaltia o el malestar emocional no és atribuible a errors en la biologia del cos físic o a l’atzar. La malaltia té el seu origen en els bloquejos energètics que tenen una repercussió emocional i en última instància física.

A nivell físic, un bloqueig genera una presió sobre els òrgans i absorveix la seva energia. Quan la persona s’allunya de qui realmente és, aixó condueix a l’origen de tot tipus de bloquejos emocionals i per tant energètics. Tots els nostres cossos (físic, vital, mental, emocional…), que poden ser classificats de moltes maneres, estan interconnectats entre ells.

La salut passa inevitablement per la coherencia del Ser en tots els seus cossos i aspectes.

Les nostres emocions ens parlen de la coherencia amb nosaltres, igual que les patologies que es manifesten en nosaltres otorgant-nos un missatge molt profund.

En aquesta teràpia tornem al Ser, a la coherència, posem consciència a on estem i quin és l’origen dels nostres problemes.

Moviments sanadors, canalitzats, que impulsen el despertar i desenvolupament de la consciència en l’evolució i l’alineament de la teva essència en el teu cos físic, permetent que la teva presència Mestra camini sobre la Terra.

L’objectiu és evolucionar física, emocional, mental i espiritualment.

T’obra una nova perspectiva del passat i amplia la visió de les oportunitats actuals, recuperant el teu destí.

Prens consciència del teu veritable Ser. Consta d’activació, integració, alineació, vitalització, renovació, protecció, expansió i creació des del sentit d’unitat i en perfecte ordre amb la Font.

Et reconnecta amb la vida des d’una actitud reverent i no manipuladora, entenent que aquesta actitud és la que permet el desplegament espontani i creatiu de qualsevol fet vivent, des de la seva pròpia autoritat interna.

A través d’una tècnica respiratòria intensa i l’acompanyament canalitzat de viversos moviments energètics sandors, entres en un estat alterat de conciència on alliberes memòries emocionals. Tota la teva història està escrita a la teva pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms…

La biorespiració és una tècnica que et condueix a l’inconscient, permetent integrar parts excloses, oblidades o negades, alliberant memòries, creences i limitacions que impedeixen la teva autenticitat.

L’objectiu és que la persona contacti amb la intel·ligència i el llenguatge del cor, deixant anar estrés corporal i emocional, ajudant a madurar l’expressió de l’amor i a restablir l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

Vols alliberar el cos i la ment de memòries emocionals passades que ja no et serveixen però que continuen influenciant-te?
T’agradaria tenir una vida més plena i saludable amb tu mateix i amb el món que t’envolta ?
Tot el que la ment no processa i digereix, el cos ho rep. Tota energia no expressada i memòria no alliberada troba un lloc en el nostre cos.

L’Alliberació Emocional és imprescindible per qui decideix empendre el camí de l’autoconeixement. Deixar anar la motxilla emocional ens portarà cap al benestar, la serenor i la pau interna.

L’astrologia psicològica i evolutiva es una branca de l’astrologia que ens facilita un camí d’autoconeixement. Mitjançant l’estudi de la carta natal (planetes o arquetips interns, sistema de cases o àrees de vida i els diferents signes o energies) podem fer una lectura profunda de la nostra personalitat, talents, capacitats, manera de pensar, actuar, estimar i sentir, i també dels reptes, obstacles i bloquejos que ens anem trobant al llarg de la nostra vida, per prendre consciència, transcendir-los i apropar-nos cada cop més al propòsit evolutiu de la nostra ànima.

CONSTEL·LACIONS EXISTENCIALS CANALITZADES

A escala conscient vols fer un canvi, però per molt que ho intentes no es manifesta. T’ha passat?
A escala vibracional no manifestes la nova realitat perquè hi ha incidència en tu d’informacions no trascendides d’altres vides, de Karma.
Aquestes constel·lacions canalitzades et permeten deixar anar ressonàncies que t’allunyen de la teva essència i per tant de tot el teu potencial, són en si mateixes Sanacions.

Cap d’aquestes constel·lacions és igual ni segueix un mateix patró, ja que es llegeixen les capes de memòries personals per dur a terme els moviments sanadors necessaris per a l’expansió i expressió de l’ànima en concret.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS I SISTÈMIQUES

No importa tant el que m’han fet, sinó el que jo faig amb el que m’han fet. El 70% dels problemes psicològics que ens afecten tenen origen en la nostra història i relació familiar. En els últims anys, una teràpia innovadora ha agafat força. Són les constel·lacions familiars i sistèmiques, un abordatge terapèutic que posa el focus en el lloc que ocupem en el nostre sistema familiar.
El que vivim i el que ens passa també ve donat pel nostre origen. Quan una persona tracta d’enfocar els seus problemes no veiem la persona, veiem moltes persones. Hi ha l’eco dels nostres pares, germans, avis, parelles, fills… Vivim en un univers relacional. Les constel·lacions familiars treballen això i els nostres vincles.

No tan sols tenim un cos físic, sinó que estem formats per varis cossos: l’etèric, astral, mental, espiritual… En tots ells existeixen memòries i informacions d’aquesta i d’altres vides. Tots els nostres cossos estàn interconnectats, és a dir, que el que nosaltres percebem en el nostre cos físic prové de bloqueixos o traumes emmagatzemats en altres cossos. En aquesta teràpia quàntica t’acompanyem a la alliberació d’aquesta informació, deixem que l’ernergia flueixi i s’expressi per si sola, sanant cada un dels nostres cossos i axí poder deixar enrrere dolències físiques, patologies o  traumes emocionals que t’han acompanyat durant molt de temps.

Els estudis demostren que existeix una intensa relació entre Olfacte-Memòria-Estats d’ànim-Emocions-Pensaments.

Els olis essencials tenen el potencial de generar canvis positius mitjançant el vincle olfactori i mental. Els olis essencials toquen el centre de l’Ànima i arriben a nivells molt profunds i inconscients de la ment, permetent dissoldre vells patrons. Aromes – Emocions – Records, estan molt relacionats entre si, una olor pot influir en tots els nivells, del etéric al físic, ensenyant al sistema corporal a funcionar a un nivell més conscient i elevat.

A cada sessió t’enportes un oli essèncial pel teu moment present.

Les essències florals són un mètode simple, inofensiu i natural d’establir l’equilibri i l’harmonia en el nostre interior. Equilibrar les emocions i tractar l’estrès. Transformar les creences que ens limiten. Tractar els conflictes personals, transformar-les per a tenir la teva llibertat emocional.

A cada sessió t’enportes una essència floral pel teu procés personal que estàs transitant.

Es tracta d’un mètode que relaciona les teves emocions, el teu caràcter, les teves expressions corporals, així com la teva estructura muscular permetent desbloquejar zones del cos carregades i amb rigidesa. Així, aconseguiràs alliberar les emocions i sentiments que produeixen la malaltia o bloqueig energètic.
Les experiències de sofriment i d’estrès que hagis pogut patir durant la teva vida es queden reflectides en el teu cos en forma de tensió. La tensió no és altra cosa que energia, per tant, hi haurà un desequilibri energètic en el teu cos.

El Reiki és una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de les mans, s’utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.
A les sessions s’utilitzen olis essencials on ajuden augmentar la freqüència d’alegria, felicitat i amor.
El Reiki es pot utilitzar per:
– Augmentar el nostre nivell energètic, proporcionant-nos vitalitat física i anímica.
– Provoca un estat de relaxació molt agradable, reduint o eliminant l’ansietat.
– Alleujar el sofriment físic, mental, emocional o espiritual.
– Ajuda a eliminar l’estrès diari.
– Alleuja migranyes, depressió, dolors menstruals i restrenyiment.
– Ajuda a netejar l’organisme i la ment de toxines.
– Facilita el son.
– Alliberar emocions reprimides.
En cada sessió t’enportes una essència floral per la teva pau interior.

La vibració harmònica dels bols tibetans facilita l’equilibri de la nostra pròpia vibració mitjançant la ressonància, la qual cosa vol dir que davant d’un desequilibri energètic, físic o emocional, en interactuar amb els bols i la intenció de la terapeuta, elevem la nostra vibració, sent aquesta de gran ajuda per a restablir l’equilibri.
Totes les persones tenim la nostra pròpia vibració, que varia en funció del nostre estat energètic. Quan interactuem amb els bols tibetans, que tenen una elevada vibració, el nostre organisme ressona amb ells i la nostra energia vibratòria s’eleva.
La teràpia individual amb bols tibetans ens beneficia a tots els nivells, i pot ser de gran ajuda en processos de dolor muscular, recuperació de fractures, estats depressius, ansietat, etc.
De la mateixa manera, facilita estats de profunda relaxació, portant la ment a un estat neutral i meditatiu, afavorint el retrobament amb el nostre propi Ésser.

Kinesologia
+ Principis energètics de la medicina xinesa (Chi Kung)
+ Avaluació postural
+ Gimnàstica cerebral i PNL
+ Transgeneracional
+ Punts neurolinfàtics
Biodescodificació

WhatsApp chat