El cos físic és fonamental per desenvolupar qualitats mentals i espirituals i s’ha de cuidar i mantenir en bona forma si es vol assolir una vida plena, que vol dir viure amb harmonia entre cos, ment i esperit.

ESTUCTURAL

A vegades els nostres hàbits diaris, l’estrès, i les emocions viscudes provoquen retraccions musculars i bloquejos articulars que fan que la nostra postura canviï i provoqui desequilibris al nostre organisme. L’Osteopatia té eines per millorar la teva postura i salut treballant de forma global les diferents cadenes musculars del cos, alliberant tensions, desbloquejant les articulacions i harmonitzant l’equilibri del cos.

CRANEOSACRAL

Es fan servir tècniques molt suaus però amb uns efectes molt profunds de relaxació. Es treballa harmonitzant  i alliberant les tensions de les membranes que envolten el crani i es comuniquen a través de la columna amb el sacre. Està especialment indicat en casos de migranyes, bruxisme i estres.

VISCERAL

L’Osteopatia contempla el cos com una globalitat on tots els òrgans i estructures estan connectades, d’aquí la importància de mantenir un bon funcionament dels nostres òrgans que realitzen funcions molt importants pel bon funcionament del cos.  Molt recomanat per problemes d’estómac, estrenyiment, diarrea, problemes respiratoris, regles doloroses , incontinència, etc..

EMBARÀS

La salut física i emocional de la dona és molt important per poder gaudir d’un embaràs saludable i afavorir la futura salut del nadó.

Pre-embaràs:
Amb l’Osteopatia podem tractar disfuncions ginecològiques amb un abordatge global i sense manipulacions internes per ajudar a preparar el cos per l’embaràs. A més, la preparació estructural i muscular de la pelvis i columna afavoreix un embaràs i part més saludable.

Embaràs:
Durant l’embaràs la dona pateix canvis importants físics, hormonals i emocionals. L’Osteopatia busca acompanyar a la dona en aquest procés per minimitzar les molèsties i dificultats que pugui trobar.
Es tractaran els símptomes secundaris a l’embaràs com les nàusees, ciàtiques, dolors musculars, alteracions vasculars o nervioses, tensions emocionals, etc..

Postpart:
El tractament i seguiment de la dona després del part és bàsic per poder garantir una bona recuperació del sòl pelvià, ajudar a millorar l’equilibri postural, i tractar les possibles disfuncions sorgides a conseqüència de l’embaràs.

PEDIÀTRICA

Durant l’embaràs i el part, el nadó pot patir moments traumàtics tant físics com emocionals. És imprescindible la revisió del nadó després del part per poder tractar les conseqüències i minimitzar les possibles seqüeles. Es tractaran alteracions cranials, respiratòries, digestives, estructurals, còlics del lactant, problemes de succió en la lactància, etc..

 

 • Beatriz Navarro – 615 94 36 18
 • 60 (1hora)

Una alimentació equilibrada és clau per gaudir de benestar físic i emocional, però no sempre podem dur-la a terme.
Per això incorporem un servei de nutrició amb l’objectiu de millorar la nostra relació amb l’alimentació amb pautes adaptades a les nostres necessitats i 100% personalitzades.
En què et pot ajudar un assessorament nutricional adaptat?
• Assolir els objectius de pèrdua o guany de pes
• Problemes digestius (inflamacions, acidesa, molèsties digestives i tot tipus de patologies)
• Depuracions hepàtiques (indicades en cas de migranyes, dolors abdominals, colesterol, problemes de ronyó,…)
• Alimentació emocional (evitant excessos, males relacions amb el menjar, obsessions amb el pes,…).

Vols fer un gir en la teva alimentació? Us donem les eines i acompanyament per fer-ho!

 • Irene Muñoz
 • 634 68 98 94
 • 80 (1.5h història clínica i dietètica +1h cas individulitzat)
 • 50 (1 hora)
 • 30 (30 min)

Trobes a faltar alguna cosa en la teva vida? T’agradaria sentir-te complet? Sents algun dolor o tensió en el teu cos? T’agradaria tornar a viure amb la sensació d’alliberament? Sofreixes d’ansietat, estrès, nerviosisme o problemes de dormir? Tens algun altre motiu o emoció que vulguis buidar, o simplement vols donar-te l’oportunitat de tornar a connectar amb tu mateix?

Tot el que sofrim té la seva arrel.

Els bloquejos, els estancaments i els traumes tenen lloc en el més profund de nosaltres, des de la primera etapa de la nostra infància. Aprenem a viure amb ells i a través d’ells, però continuen apareixent, assenyalant-nos per diferents vies, que volen ser vists, alliberats i dissolts.

Et convidem a que vinguis a un tractament en el qual t’ajudi a trobar el camí de tornada a casa.

Et convidem a descobrir aquests bloquejos i traumes i a dissoldre’ls, acompanyant-te a descobrir un camí de relaxació i a reconnectar amb la teva pròpia energia.

ManuVision és un sistema de tractament físic nascut a Dinamarca.

Similar a un massatge, però va més enllà, busca l’origen de les tensions que provoquen el nostre estrès, malestar, contractures, etc., implica una alliberació emocional i una presa de consciència de patrons de funcionament.

 • Anna Wandrey
 • (+49)157 3832 3832
 • 666 39 34 34
 • 50 (1 hora)

Teràpies que acullen també els cossos mental, emocional, energètic i espiritual, tant importants de cuidar com el físic. L’equilibri i salut es troba en una coherencia entre tots els cossos.

TERÀPIA INDIVIDUAL

Al llarg de la vida poden aparèixer situacions que et generin malestar o inclús problemes, amb la psicoteràpia trobaràs un espai on poder aconseguir canvis en poques sessions, es treballa des de una perspectiva en la que s’ofereix unes estratègies per obtenir millores i guanyar
benestar.

Si creus que ha arribat el moment de solucionar els teus problemes, contacte per obtenir un tractament personalitzat i a mida, cada persona és única, per tant, la manera de treballar també ho serà.

Que pots aconseguir amb la psicoteràpia?
– Potenciar les teves habilitats per afrontar determinades situacions o problemes
– Crear noves conductes que no et generin malestar
– Explorar noves maneres d’interpretar la realitat, per poder viure de manera més tranquil·la
– Augmentar el teu autoconeixement que a la vegada et portarà a tenir més autoestima
– Despotenciar aquelles conductes que et generen malestar
– Aprendre a respondre en comptes d’actuar
– Obtenir eines especifiques i personalitzades
– Crear tasques entre les sessions per agilitzar el procés de millora i obtenir els canvis desitjats

COACHING

Aconsegueix els teus objectius. T’ajudem a passar de l’estat actual (sigui el que sigui) a l’estat desitjat.
No sempre és a les teves mans canviar la situació que et produeix dolor, però sempre podràs escollir l’actitud amb què ho afrontis.
El coaching és un procés destinat a potenciar fortaleses i a dissoldre obstacles per assolir un objectiu, ja sigui personal (millorar relacions, trobar parella, augmentar l’autoestima, eliminar creences limitants, descobrir els nostres valors, etc.) o professional (millorar la carrera professional, liderar, trobar feina o canviar-lo, emprendre, millorar els resultats del teu negoci, etc.)

GESTALT

La Teràpia Gestalt forma part de la psicologia humanista-existencial, és una forma de viure, una actitud, una manera d’estar a les relacions i al món. És estar en contacte ple amb un mateix, amb els altres i amb la vida.

Es basa en el adonar-se’n, aquí i ara del que estem sentint, pensant i fent, anant molt més enllà del que creiem que ha passat o hauria d’estar passant.

És una metodologia basada en l’experiència, orientant la persona a integrar tot el que ÉS, anant molt més enllà del que creiem que som o hauríem de ser.

 

 • Meritxell Flaqué – 677 14 27 96
 • 60 (1hora)

El Mindfulness forma part de la vida. Quan una persona està atenta està completament viva, completament present, és llavors quan es pot connectar amb les meravelles de la vida, es pot nodrir i curar, i és també més fort per gestionar el sofriment propi i aliè” – Thich Nhat Hanh.

Les sessions de Mindfulness individuals són totalment enfocades a les necessitats i objectius de cada cas, són sessions d’una hora es podrà aprendre totes les aplicacions del Mindfulness en el dia a dia, es podrà aprofundir en el seu aprenentatge i gaudir dels avantatges que et presenta.

Es tracta de veure com ens relacionem amb les nostres experiències, els nostres pensaments, emocions i sensacions corporals. La pràctica porta a cada persona a observar la seva pròpia experiència, sense judici, que permeti familiaritzar-nos poc a poc amb la nostra manera d’interpretar el nostre món.

El Mindfulness principalment ajuda a reduir l’estrès, a millorar l’estat d’ànim, a viure més conscient el nostre present, aprenent a viure l’aquí i ara, de manera que podem augmentar la motivació per el nostre propi benestar i el dels demés.

Les sessions són obertes a tot el públic, no és necessari haver realitzat Mindfulness abans ni tenir coneixements de la tècnica, únicament tenir ganes de poder millorar el nostre estat físic i psicològic.

El Mindfulness és un conjunt de tècniques i exercicis mentals que permeten entrenar a la ment per a ser capaços d’estar present en el aquí i ara de manera conscient. Sense deixar-se arrossegar pels records ni preocupacions angoixants que ens allunyen del moment present. S’aprèn a observar i acceptar els pensament, les sensacions i les emocions que es presenten.

Realment Mindfulness no es pas afegir coses al nostre dia a dia, sinó apartar aquelles que no deixen veure la nostra essència. Per tant, es millorarà l’estat personal i professional de cada persona garantint una millora constant.

 • Meritxell Flaqué – 677 14 27 96
 • 50 (1hora)
 • 175 (pack 4 sessions)

Missatges canalitzats i sanació energètica, que impulsen el despertar i desenvolupament de la consciència en l’evolució i l’alineament de la teva essència en el teu cos físic, permetent que la teva presència Mestra camini sobre la Terra.

L’objectiu és evolucionar física, emocional, mental i espiritualment.

T’obra una nova perspectiva del passat i amplia la visió de les oportunitats actuals, recuperant el teu destí.

Prens consciència del teu veritable Ser. Consta d’activació, integració, alineació, vitalització, renovació, protecció, expansió i creació des del sentit d’unitat i en perfecte ordre amb la Font.

Et reconnecta amb la vida des d’una actitud reverent i no manipuladora, entenent que aquesta actitud és la que permet el desplegament espontani i creatiu de qualsevol fet vivent, des de la seva pròpia autoritat interna.

No tan sols tenim un cos físic, sinó que estem formats per varis cossos: l’etèric, astral, mental, espiritual… En tots ells existeixen memòries i informacions d’aquesta i d’altres vides. Tots els nostres cossos estàn interconnectats, és a dir, que el que nosaltres percebem en el nostre cos físic prové de bloquejos o traumes emmagatzemats en altres cossos. En aquesta teràpia alliberem registres d’aquesta informació, deixem que l’ernergia flueixi i s’expressi per si sola, sanant cada un dels nostres cossos i axí poder deixar enrrere dolències físiques, patologies o  traumes emocionals que t’han acompanyat durant molt de temps.

Sessió 100 € (2 hores)

A través d’una tècnica respiratòria intensa i l’acompanyament canalitzat de viversos moviments energètics sandors, entres en un estat alterat de conciència on alliberes memòries emocionals. Tota la teva història està escrita a la teva pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms…

La biorespiració és una tècnica que et condueix a l’inconscient, permetent integrar parts excloses, oblidades o negades, alliberant memòries, creences i limitacions que impedeixen la teva autenticitat.

L’objectiu és que la persona contacti amb la intel·ligència i el llenguatge del cor, deixant anar estrés corporal i emocional, ajudant a madurar l’expressió de l’amor i a restablir l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

Vols alliberar el cos i la ment de memòries emocionals passades que ja no et serveixen però que continuen influenciant-te?
T’agradaria tenir una vida més plena i saludable amb tu mateix i amb el món que t’envolta ?
Tot el que la ment no processa i digereix, el cos ho rep. Tota energia no expressada i memòria no alliberada troba un lloc en el nostre cos.

L’Alliberació Emocional és imprescindible per qui decideix empendre el camí de l’autoconeixement. Deixar anar la motxilla emocional ens portarà cap al benestar, la serenor i la pau interna.

Alliberació Emocional 60 € (1 hora)
CONSTEL·LACIONS EXISTENCIALS CANALITZADES

A escala conscient vols fer un canvi, però per molt que ho intentes no es manifesta. T’ha passat?
A escala vibracional no manifestes la nova realitat perquè hi ha incidència en tu d’informacions no trascendides d’altres vides, de Karma.
Aquestes constel·lacions canalitzades et permeten deixar anar ressonàncies que t’allunyen de la teva essència i per tant de tot el teu potencial, són en si mateixes Sanacions.

Cap d’aquestes constel·lacions és igual ni segueix un mateix patró, ja que es llegeixen les capes de memòries personals per dur a terme els moviments sanadors necessaris per a l’expansió i expressió de l’ànima en concret.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS I SISTÈMIQUES

No importa tant el que m’han fet, sinó el que jo faig amb el que m’han fet. El 70% dels problemes psicològics que ens afecten tenen origen en la nostra història i relació familiar. En els últims anys, una teràpia innovadora ha agafat força. Són les constel·lacions familiars i sistèmiques, un abordatge terapèutic que posa el focus en el lloc que ocupem en el nostre sistema familiar.
El que vivim i el que ens passa també ve donat pel nostre origen. Quan una persona tracta d’enfocar els seus problemes no veiem la persona, veiem moltes persones. Hi ha l’eco dels nostres pares, germans, avis, parelles, fills… Vivim en un univers relacional. Les constel·lacions familiars treballen això i els nostres vincles.

Participar Gratis (grupals)
Constel·lacions 80 €

Els estudis demostren que existeix una intensa relació entre Olfacte-Memòria-Estats d’ànim-Emocions-Pensaments.

Els olis essencials tenen el potencial de generar canvis positius mitjançant el vincle olfactori i mental. Els olis essencials toquen el centre de l’Ànima i arriben a nivells molt profunds i inconscients de la ment, permetent dissoldre vells patrons. Aromes – Emocions – Records, estan molt relacionats entre si, una olor pot influir en tots els nivells, del etéric al físic, ensenyant al sistema corporal a funcionar a un nivell més conscient i elevat.

A cada sessió t’enportes un oli essèncial pel teu moment present.

 

 • Pepa Benitez – 619 09 70 26
 • 75 (1.5 hora)

Les essències florals són un mètode simple, inofensiu i natural d’establir l’equilibri i l’harmonia en el nostre interior. Equilibrar les emocions i tractar l’estrès. Transformar les creences que ens limiten. Tractar els conflictes personals, transformar-les per a tenir la teva llibertat emocional.

A cada sessió t’enportes una essència floral pel teu procés personal que estàs transitant.

 

 • Pepa Benitez – 619 09 70 26
 • 50 (1hora)

El Reiki és una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de les mans, s’utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.
A les sessions s’utilitzen olis essencials on ajuden augmentar la freqüència d’alegria, felicitat i amor.
El Reiki es pot utilitzar per:
– Augmentar el nostre nivell energètic, proporcionant-nos vitalitat física i anímica.
– Provoca un estat de relaxació molt agradable, reduint o eliminant l’ansietat.
– Alleujar el sofriment físic, mental, emocional o espiritual.
– Ajuda a eliminar l’estrès diari.
– Alleuja migranyes, depressió, dolors menstruals i restrenyiment.
– Ajuda a netejar l’organisme i la ment de toxines.
– Facilita el son.
– Alliberar emocions reprimides.
En cada sessió t’enportes una essència floral per la teva pau interior.

 • Pepa Benitez – 619 09 70 26
 • 60 (1hora)
WhatsApp chat