El cos físic és fonamental per desenvolupar qualitats mentals i espirituals i s’ha de cuidar i mantenir en bona forma si es vol assolir una vida plena, que vol dir viure amb harmonia entre cos, ment i esperit.

FISIOTERÀPIA

Teràpia física. Disciplina terapèutica no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes corporals, tant aguts com crònics, per mitjà de tècniques manuals, massatges terapèutics, calor, fred, electricitat, punció seca… amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament, manteniment i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària i estudis terapèutics.

La fisioteràpia no es limita a un conjunt de procediments o tècniques, és un coneixement profund de l’ésser humà. Per a això tractem a les persones en la seva globalitat bio-psico-social per l’estreta interrelació entre aquests tres àmbits diferents.

REPROGRAMACIÓ POSTURAL GLOBAL

La fascia es el teixit connectiu que envolta i uneix totes les estructures corporals, el seu moviment pot veure’s afectat degut a múltiples factors (traumàtic, emocional, nutricional…) i pot presentar-se en forma de símptomes molt diversos: neurològics (neuràlgies…), viscerals (distensió abdominal, digestions pesades i lentes, dolor abdomino-pelvià…), múscul-esquelètics (dolors musculars, esquinços i luxacions de repetició, tendinitis, processos de desgast ossi i inflamació articular) i altres (fatiga, vertígens, mals de cap, tensió mandibular, dificultat respiratòria…).

La RPG o Reprogramació Postural Global es un model biomecànic basat en el sistema fascial i de cadenes musculars. Mitjançant el treball respiratori i una seqüència de moviments i estiraments actius específics, podem acompanyar al teu cos a equilibrar-se i, d’aquesta manera, tractar i prevenir dolències i patologies diverses.

El dolor o símptoma, es només l’expressió d’un desequilibri global, per tant, tractar les alteracions del sistema fascial i de cadenes musculars facilita la recuperació d’un estat d’equilibri físic, mental i emocional.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària i estudis terapèutics.

La fisioteràpia no es limita a un conjunt de procediments o tècniques, és un coneixement profund de l’ésser humà. Per a això tractem a les persones en la seva globalitat bio-psico-social per l’estreta interrelació entre aquests tres àmbits diferents.

DESCONTRACTURANT

El massatge descontracturant consisteix a eliminar les contractures que provoquem en realitzar la nostra activitat amb estrès o crispació, sigui quina sigui la causa de la contractura cal eliminar perquè crea una descompensació estructural, perquè aquest múscul on s’ubica la contractura deixa de funcionar correctament i els altres músculs has de substituir la seva funció, però a l’haver de realitzar un esforç extra.
També els altres progressivament es van sobrecarregant, creant dolors i reflexos que no sabien bé d’on vénen però redueixen el rendiment de la persona.El massatge es realitza sobre de la contractura, realitzant moviment de dispersió en diferents sentits fins a aconseguir eliminar-los i després repassar totes les altres musculatures que hagi pogut substituir la seva funció i normalitzar fins a recuperar les cadenes musculars.

DRENATGE LINFÀTIC

El Drenatge Limfàtic és una teràpia destinada a facilitar la circulació limfàtica. S’utilitza quan hi ha acumulació de líquid o de substàncies en el teixit connectiu (edema) i quan el sistema limfàtic està alterat. Les maniobres del Massatge de Drenatge Limfàtic afavoreixen els mecanismes immunològics de l’organisme, a l’estimular el moviment de la limfa i l’acció dels ganglis limfàtics.  L’efecte drenant es basa en l’evacuació de substàncies i líquid del teixit superficial, i secundàriament es va a afavorir la circulació limfàtica més profunda, perquè afavoreix l’automatisme dels linfangiones en fer que els vasos limfàtics s’omplin de limfa. Gràcies a l’efecte que produeix el massatge de Drenatge Limfàtic està indicat en moltes patologies que cursen amb dolor, hiperexcitació del sistema nerviós, edema o inflamació. Entre aquestes patologies podem esmentar: Acne, restrenyiment, retenció de líquids, estrès i cansament crònic (pel seu efecte relaxant). Qualsevol procés que cursi amb dolor agut donat el seu efecte analgèsic és un bon tractament inicial, abans d’altres teràpies més agressives.

El massatge de drenatge limfàtic té els següents efectes en el nostre organisme:

 • Acció Simpaticolitica
 • Acció analgèsica
 • Acció Immunitària
 • Acció Drenant
MASSATGE ESPORTIU

El massatge esportiu es un mètode de preparació dels teixits per a la competició o la pràctica d’exercici, de preparació als entrenaments, i com manteniment pre i post competició.
S’acostumen a utilitzar maniobres com amassaments de la musculatura en general, pressions intenses i / o sostingudes en zones de molta tensió (especialment, en les contractures), i també friccions enèrgiques.
Beneficis:
efecte analgèsic;
optimització del rendiment muscular i esportiu;
reducció dels temps de recuperació després de fortes entrenaments o competicions, perquè redueix la fatiga i prepara la musculatura per a les properes sessions.
Prevenció de lesions ja que manté la musculatura en una bona condició per a l’exercici.
Ajuda a eliminar els dolors musculars i evita la formació d’adherències, desfent el teixit de mala qualitat que es forma al voltant de les cicatrius.

Tipus:
– Massatge de recuperació o postcompetitivo :massatge restaurador, facilita l’eliminació de les deixalles, disminueix la hipertonia muscular i la fatiga, i augmenta l’aportació sanguínia i l’oxigenació. S’aconsella realitzar-combinat amb crioteràpia. Cal anar amb compte perquè després d’una activitat intensa, la musculatura es troba inflamada. Per això, es realitzaran maniobres suaus i de drenatge (massatge en sentit ascendent o cap al cor). Resulta molt efectiu combinat amb estiraments. La seva funció és evitar els espasmes musculars, ajudar el cos a eliminar les substàncies de rebuig (lactat) i relaxar la musculatura.
– Massatge de manteniment o entrenament: Manté el to de la musculatura, la seva elasticitat i evita la fatiga. Bàsicament ajuda a mantenir el nivell de l’activitat i reduir la tensió acumulada. És recomanable realitzar com a mínim una sessió mensual, si entrenem amb una freqüència de dues a tres vegades per setmana. Mai no haurà de rebre un massatge de descàrrega intens a menys de dos dies d’una competició, ja que al relaxar tant la musculatura redueix la seva eficiència. Les maniobres són lentes i intenses, per tal d’arribar als teixits profunds. La seva funció és disminuir la sobrecàrrega muscular i la fatiga per així evitar lesions causades per sobrentrenament.

 

 • Beatriz Navarro – 615 94 36 18
 • 60 (1hora)
ESTUCTURAL

A vegades els nostres hàbits diaris, l’estrès, i les emocions viscudes provoquen retraccions musculars i bloquejos articulars que fan que la nostra postura canviï i provoqui desequilibris al nostre organisme. L’Osteopatia té eines per millorar la teva postura i salut treballant de forma global les diferents cadenes musculars del cos, alliberant tensions, desbloquejant les articulacions i harmonitzant l’equilibri del cos.

CRANEOSACRAL

Es fan servir tècniques molt suaus però amb uns efectes molt profunds de relaxació. Es treballa harmonitzant  i alliberant les tensions de les membranes que envolten el crani i es comuniquen a través de la columna amb el sacre. Està especialment indicat en casos de migranyes, bruxisme i estres.

VISCERAL

L’Osteopatia contempla el cos com una globalitat on tots els òrgans i estructures estan connectades, d’aquí la importància de mantenir un bon funcionament dels nostres òrgans que realitzen funcions molt importants pel bon funcionament del cos.  Molt recomanat per problemes d’estómac, estrenyiment, diarrea, problemes respiratoris, regles doloroses , incontinència, etc..

EMBARÀS

La salut física i emocional de la dona és molt important per poder gaudir d’un embaràs saludable i afavorir la futura salut del nadó.

Pre-embaràs:
Amb l’Osteopatia podem tractar disfuncions ginecològiques amb un abordatge global i sense manipulacions internes per ajudar a preparar el cos per l’embaràs. A més, la preparació estructural i muscular de la pelvis i columna afavoreix un embaràs i part més saludable.

Embaràs:
Durant l’embaràs la dona pateix canvis importants físics, hormonals i emocionals. L’Osteopatia busca acompanyar a la dona en aquest procés per minimitzar les molèsties i dificultats que pugui trobar.
Es tractaran els símptomes secundaris a l’embaràs com les nàusees, ciàtiques, dolors musculars, alteracions vasculars o nervioses, tensions emocionals, etc..

Postpart:
El tractament i seguiment de la dona després del part és bàsic per poder garantir una bona recuperació del sòl pelvià, ajudar a millorar l’equilibri postural, i tractar les possibles disfuncions sorgides a conseqüència de l’embaràs.

PEDIÀTRICA

Durant l’embaràs i el part, el nadó pot patir moments traumàtics tant físics com emocionals. És imprescindible la revisió del nadó després del part per poder tractar les conseqüències i minimitzar les possibles seqüeles. Es tractaran alteracions cranials, respiratòries, digestives, estructurals, còlics del lactant, problemes de succió en la lactància, etc..

 

 • Beatriz Navarro – 615 94 36 18
 • 60 (1hora)
PILATES TERAPÈUTIC

Sessions individuals i personalitzades d’estudi pilates (amb màquines) per a la rehabilitació de l’aparell locomotor.
Estudiem el teu cas particular per a treballar amb exercicis funcionals que milloraran la teva condició i equilibri físic, benastar i qualitat de vida. Disposem d’un equip interdisciplinar en el que disposes de Fisioterapeutes, Osteòpetes i especialistes del moviment.
Augmentaràs força, equilibri, rang de moviment articular, conciencia corporal, flexibilitat, i benestar fisic i mental.

YOGATERÀPIA

Sessions individuals i personalitzades de ioga dissenyades especialment per tu.
Estudiem el teu cas particular per a treballar amb exercicis funcionals que milloraran la teva condició, benastar i qualitat de vida.
Disposem d’un equip interdisciplinar en el que disposes de Fisioterapeutes, Osteòpetes i especialistes del moviment.
Augmentaràs força, equilibri, rang de moviment articular, conciencia corporal, flexibilitat, i benestar fisic i mental.

HIPOPRESSIUS

Abdominals específics. Els hipopressius treballen la musculatura de la faixa abdominal i el sòl pelvià. Són un 60% més efectius que el treball abdominal tradicional.

Millora el to de base de la musculatura abdominal i pèlvica, mitjançant l’automatització de la contracció reflexa d’aquesta zona (fibres de tipus posturals o de paret), sense exercir cap pressió intr abdominal que provoqui més debilitament. Tot al contrari que amb el treball abdominal tradicional, que degut a la pressió que causa una flexió de tronc al sol pelvià i a la faixa, no deixa espai a les vísceres, el que deriva en una distensió abdominal o sigui, el perímetre surt cap a fora.

En homes, la faixa abdominal acostuma a cedir quan s’està en repòs perquè hi ha to muscular d’esforç, però no de base. El que representa un perill, ja que el poc to muscular de base pot provocar hèrnies abdominals, umbilicals, inguinals o discals com pateixen tants esportistes que fan molts exercicis abdominals, però al no tenirmusculatura de base, els teixits no poden aguantar la pressió i cedeixen.

En dones, el problema s’agreuja, ja que la zona per on s’escapa la pressió és la vagina, el què pot provocar hèrnies vaginals (prolapses, caigudes de bufeta, úter i/o recta) que acostumen a anar aparellades amb incontinència urinària. És un greu problema que es pot prevenir amb aquest mètode.

Un mètode creat pel Dr. Marcel Caufriez (Doctorat en Ciència de la Motricitat i especialista en rehabilitació i reeducació uroginecològica), i que tot i que en un primer moment va sorgir com a una tècnica utilitzada principalment en l’àmbit preventiu del postpart, actualment s’ha vist ampliada a escala terapèutica (rehabilitació) com físic (prevenció).

Les causes principals del debilitament de la faixa abdominal i pelvià són:

Embaràs i part: És la principal causa, tot i que els seus efectes poden aparèixer anys després. Durant l’embaràs es produeix una hormona que relaxa els músculs pelvians per facilitar el part. A més a més, si el bebè és de gran pes o de gran perímetre cranial afecta directament la musculatura pelviana.

Postpart: Posterior al part, la dona comença a fer activitat física sense considerar com han quedat els seus músculs, que segurament no poden suportar un important augment de la pressió abdominal. Això fa que si no hi ha una correcta recuperació de la faixa abdominal i del sòl pelvià, amb l’inici de l’activitat física encara es debilitarà molt més.

Pràctiques esportives: Els esports amb impacte (atletisme, tenis, aeròbic, fúting…) augmenten la pressió en la paret abdominal i altera el to muscular pelvià. També els abdominals tradicionals sense una correcta prescripció, causen més debilitat en la musculatura que fa de paret per la pressió intr abdominal, ja que aquest tipus d’abdominals exerciten els músculs de tipus força però debilitant el to de base.

Menopausa i envelliment: Els canvis hormonals de la menopausa i el simple fet del pas dels anys atrofia aquesta musculatura.

Herència: Pràcticament 2 de cada 10 dones, tenen una debilitat innata dels músculs del sol pelvià.

Hàbits quotidians i altres factors: Hi ha d’altres costums i causes que perjudiquen la faixa abdominal i el sòl pelvià com retenir l’orina o fer empenta per buidar bufeta, anar amb roba molt ajustada, l’obesitat, l’estrenyiment, tocar instruments de vent, el cant, la tos crònica, el sedentarisme, les males actituds corporals, i qualsevol augment repetitiu de la pressió intr abdominal.

Les conseqüències de tenir debilitada la musculatura pelviana són:

– Incontinència orinaria (6 de cada 10 dones)
– Prolapse d’òrgans pelvians (despreniment de matriu i bufeta): 45% de les dones ho pateixen en el post part
– Perímetre cap a fora
– Problemes d’esquena
– Pèrdua de la sensibilitat de les relacions sexuals (anorgàsmia en dones del 30-50%)
– Problemes d’erecció
– Hèrnies inguinals

La tècnica hipopressiva ajuda a prevenir qualsevol de les conseqüències, millorant el to muscular per a minvar els efectes abans descrits, així com per a millorar la qualitat de vida, disminuint els efectes negatius si ja existeix una patologia.

Si s’és esportista… amb molta més raó, primer per tal de compensar les càrregues i pressions abdominals que causen la majoria d’esports sobre aquesta musculatura, evitant el debilitament i les conseqüències, i segon per millorar el rendiment esportiu gràcies a la implicació de músculs com el diafragma toràcic, el transvers, oblics i el serrat major i el treball en apnea.

Alguns beneficis són:

– Prevenció i disminució de la incontinència urinària
– Prevenció dels prolapses (bufeta, uterins, recte)
– Reducció del perímetre de la cintura
– Millora de les relacions sexuals
– Gestió correcta de les pressions abdominals en les pràctiques esportives.

FISIOTERÀPIA

Teràpia física. Disciplina terapèutica no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes corporals, tant aguts com crònics, per mitjà de tècniques manuals, massatges terapèutics, calor, fred, electricitat, punció seca… amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament, manteniment i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu.

El fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitària i estudis terapèutics.

La fisioteràpia no es limita a un conjunt de procediments o tècniques, és un coneixement profund de l’ésser humà. Per a això tractem a les persones en la seva globalitat bio-psico-social per l’estreta interrelació entre aquests tres àmbits diferents.

Mat 40,28€
Màquines 50,88€

Nutrició Terapèutica:  Prevenció, tractament, assessorament i acompanyament.

 

Vols saber per què et sents d’una manera o una altra segons el que menges

No acabes de sentir-te al 100% però tampoc saps què et passa?

T’agradaria millorar la teva manera de relacionar-te amb el menjar i aprendre a cuidar-te segons les teves necessitats canviants i segons l’etapa vital en la que et trobes? (embaràs, post-part, lactància, primera infància, adolescència, edat adulta, menopausa, edat avançada)

Tens previst fer canvis de vida (activitats físiques, intel·lectuals i emocionals més exigents o menys, recerca d’embaràs, tractaments preventius, depuracions, canvis de dieta)?

Vols perdre pes o fer manteniment sense passar gana, però sent conscient que has de canviar alguns hàbits?

Vols tractar algún problema de salut (transtorn, malaltia, desequilibri, al·lèrgia, intolerància) de manera holística? O necessites complementar algun tractament mèdic, sigui quina sigui la teva condició?

 

Benvinguda i benvingut. Si estàs aquí és perquè tens inquietud sobre la teva salut, sigui de manera general o perquè tinguis algun problema o alguna necessitat de millora. Potser et sents sense energia, has estat diagnosticada o diagnosticat amb alguna patologia, sents que no controles com et sents en relació al que menges i vols aprendre’n… Els nostres ritmes vitals són canviants i és important escoltar-nos i conèixer-nos, saber què ens va bé i que no per poder viure conscients, amb bona salut i feliços.

Aprendre a parar i a re-connectar amb nosaltres i l’entorn no és fàcil i implica treballar molts aspectes de la nostra vida. T’ajudaré, de manera pràctica, a conèixer com funciona el teu organisme a través de la nutrició i et donaré eines per tenir-ne cura i poder millorar la teva qualitat de vida a través dels aliments, les plantes i la suplementació _ en cas de ser necessària_.

 

Com treballo?

Abans de res, et demano que facis un exercici d’autoconsciència. Et facilito un qüestionari on revisem bona part de la teva vida, un “historial clínic”, amb altres preguntes més personals que tenen a veure amb les teves funcions fisiològiques, les teves sensacions i pensaments i els teus gustos i preferències.  Això ens serveix per a que prenguem consciència que el procés d’autoconeixement i control dels teus hàbits alimentaris ha començat i al mateix temps ens estalviem molt temps durant la primera consulta, perquè jo ja hauré pogut treballar amb tota aquesta informació que m’hauràs enviat i la primera consulta serà molt més productiva!

A partir d’aquí, i un cop rebuda aquesta primera part, ens coneixem amb una consulta d’una hora. Pot ser presencial o virtual. Tu tries. Podrem posar en comú tot el que haurem tret del qüestionari, resoldre dubtes, intercanviar impressions i t’explicaré bé tot el que et suggereixo durant el primer mes de proposta terapèutica.

Treballarem de manera conjunta. Fins a on tu vulguis arribar, arribarem. Tu ets l’important aquí, i la teva voluntat és crucial. T’acompanyaré i t’animaré en el procés i et guiaré en el que necessitis fins que al final puguis tenir cura de tu mateixa i tu mateix amb tot el que hagis pogut aprendre.

 • Carol Badillo – 676 939 660
 • 60 (1 hora)

Trobes a faltar alguna cosa en la teva vida? T’agradaria sentir-te complet? Sents algun dolor o tensió en el teu cos? T’agradaria tornar a viure amb la sensació d’alliberament? Sofreixes d’ansietat, estrès, nerviosisme o problemes de dormir? Tens algun altre motiu o emoció que vulguis buidar, o simplement vols donar-te l’oportunitat de tornar a connectar amb tu mateix?

Tot el que sofrim té la seva arrel.

Els bloquejos, els estancaments i els traumes tenen lloc en el més profund de nosaltres, des de la primera etapa de la nostra infància. Aprenem a viure amb ells i a través d’ells, però continuen apareixent, assenyalant-nos per diferents vies, que volen ser vists, alliberats i dissolts.

Et convidem a que vinguis a un tractament en el qual t’ajudi a trobar el camí de tornada a casa.

Et convidem a descobrir aquests bloquejos i traumes i a dissoldre’ls, acompanyant-te a descobrir un camí de relaxació i a reconnectar amb la teva pròpia energia.

ManuVision és un sistema de tractament físic nascut a Dinamarca.

Similar a un massatge, però va més enllà, busca l’origen de les tensions que provoquen el nostre estrès, malestar, contractures, etc., implica una alliberació emocional i una presa de consciència de patrons de funcionament.

 • Anna Wandrey
 • (+49)157 3832 3832
 • 666 39 34 34
 • 50 (1 hora)

Teràpies que acullen també els cossos mental, emocional, energètic i espiritual, tant importants de cuidar com el físic. L’equilibri i salut es troba en una coherencia entre tots els cossos.

TERÀPIA INDIVIDUAL

Al llarg de la vida poden aparèixer situacions que et generin malestar o inclús problemes, amb la psicoteràpia trobaràs un espai on poder aconseguir canvis en poques sessions, es treballa des de una perspectiva en la que s’ofereix unes estratègies per obtenir millores i guanyar
benestar.

Si creus que ha arribat el moment de solucionar els teus problemes, contacte per obtenir un tractament personalitzat i a mida, cada persona és única, per tant, la manera de treballar també ho serà.

Que pots aconseguir amb la psicoteràpia?
– Potenciar les teves habilitats per afrontar determinades situacions o problemes
– Crear noves conductes que no et generin malestar
– Explorar noves maneres d’interpretar la realitat, per poder viure de manera més tranquil·la
– Augmentar el teu autoconeixement que a la vegada et portarà a tenir més autoestima
– Despotenciar aquelles conductes que et generen malestar
– Aprendre a respondre en comptes d’actuar
– Obtenir eines especifiques i personalitzades
– Crear tasques entre les sessions per agilitzar el procés de millora i obtenir els canvis desitjats

COACHING

Aconsegueix els teus objectius. T’ajudem a passar de l’estat actual (sigui el que sigui) a l’estat desitjat.
No sempre és a les teves mans canviar la situació que et produeix dolor, però sempre podràs escollir l’actitud amb què ho afrontis.
El coaching és un procés destinat a potenciar fortaleses i a dissoldre obstacles per assolir un objectiu, ja sigui personal (millorar relacions, trobar parella, augmentar l’autoestima, eliminar creences limitants, descobrir els nostres valors, etc.) o professional (millorar la carrera professional, liderar, trobar feina o canviar-lo, emprendre, millorar els resultats del teu negoci, etc.)

GESTALT

La Teràpia Gestalt forma part de la psicologia humanista-existencial, és una forma de viure, una actitud, una manera d’estar a les relacions i al món. És estar en contacte ple amb un mateix, amb els altres i amb la vida.

Es basa en el adonar-se’n, aquí i ara del que estem sentint, pensant i fent, anant molt més enllà del que creiem que ha passat o hauria d’estar passant.

És una metodologia basada en l’experiència, orientant la persona a integrar tot el que ÉS, anant molt més enllà del que creiem que som o hauríem de ser.

 

 • Meritxell Flaqué – 677 14 27 96
 • 60 (1hora)

El Mindfulness forma part de la vida. Quan una persona està atenta està completament viva, completament present, és llavors quan es pot connectar amb les meravelles de la vida, es pot nodrir i curar, i és també més fort per gestionar el sofriment propi i aliè” – Thich Nhat Hanh.

Les sessions de Mindfulness individuals són totalment enfocades a les necessitats i objectius de cada cas, són sessions d’una hora es podrà aprendre totes les aplicacions del Mindfulness en el dia a dia, es podrà aprofundir en el seu aprenentatge i gaudir dels avantatges que et presenta.

Es tracta de veure com ens relacionem amb les nostres experiències, els nostres pensaments, emocions i sensacions corporals. La pràctica porta a cada persona a observar la seva pròpia experiència, sense judici, que permeti familiaritzar-nos poc a poc amb la nostra manera d’interpretar el nostre món.

El Mindfulness principalment ajuda a reduir l’estrès, a millorar l’estat d’ànim, a viure més conscient el nostre present, aprenent a viure l’aquí i ara, de manera que podem augmentar la motivació per el nostre propi benestar i el dels demés.

Les sessions són obertes a tot el públic, no és necessari haver realitzat Mindfulness abans ni tenir coneixements de la tècnica, únicament tenir ganes de poder millorar el nostre estat físic i psicològic.

El Mindfulness és un conjunt de tècniques i exercicis mentals que permeten entrenar a la ment per a ser capaços d’estar present en el aquí i ara de manera conscient. Sense deixar-se arrossegar pels records ni preocupacions angoixants que ens allunyen del moment present. S’aprèn a observar i acceptar els pensament, les sensacions i les emocions que es presenten.

Realment Mindfulness no es pas afegir coses al nostre dia a dia, sinó apartar aquelles que no deixen veure la nostra essència. Per tant, es millorarà l’estat personal i professional de cada persona garantint una millora constant.

 • Meritxell Flaqué – 677 14 27 96
 • 40 (1hora)
 • 137 (pack 4 sessions)

Missatges canalitzats i sanació energètica, que impulsen el despertar i desenvolupament de la consciència en l’evolució i l’alineament de la teva essència en el teu cos físic, permetent que la teva presència Mestra camini sobre la Terra.

L’objectiu és evolucionar física, emocional, mental i espiritualment.

T’obra una nova perspectiva del passat i amplia la visió de les oportunitats actuals, recuperant el teu destí.

Prens consciència del teu veritable Ser. Consta d’activació, integració, alineació, vitalització, renovació, protecció, expansió i creació des del sentit d’unitat i en perfecte ordre amb la Font.

Et reconnecta amb la vida des d’una actitud reverent i no manipuladora, entenent que aquesta actitud és la que permet el desplegament espontani i creatiu de qualsevol fet vivent, des de la seva pròpia autoritat interna.

No tan sols tenim un cos físic, sinó que estem formats per varis cossos: l’etèric, astral, mental, espiritual… En tots ells existeixen memòries i informacions d’aquesta i d’altres vides. Tots els nostres cossos estàn interconnectats, és a dir, que el que nosaltres percebem en el nostre cos físic prové de bloquejos o traumes emmagatzemats en altres cossos. En aquesta teràpia alliberem registres d’aquesta informació, deixem que l’ernergia flueixi i s’expressi per si sola, sanant cada un dels nostres cossos i axí poder deixar enrrere dolències físiques, patologies o  traumes emocionals que t’han acompanyat durant molt de temps.

Sessió 100 € (2 hores)

A través d’una tècnica respiratòria intensa i l’acompanyament canalitzat de viversos moviments energètics sandors, entres en un estat alterat de conciència on alliberes memòries emocionals. Tota la teva història està escrita a la teva pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms…

La biorespiració és una tècnica que et condueix a l’inconscient, permetent integrar parts excloses, oblidades o negades, alliberant memòries, creences i limitacions que impedeixen la teva autenticitat.

L’objectiu és que la persona contacti amb la intel·ligència i el llenguatge del cor, deixant anar estrés corporal i emocional, ajudant a madurar l’expressió de l’amor i a restablir l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

Vols alliberar el cos i la ment de memòries emocionals passades que ja no et serveixen però que continuen influenciant-te?
T’agradaria tenir una vida més plena i saludable amb tu mateix i amb el món que t’envolta ?
Tot el que la ment no processa i digereix, el cos ho rep. Tota energia no expressada i memòria no alliberada troba un lloc en el nostre cos.

L’Alliberació Emocional és imprescindible per qui decideix empendre el camí de l’autoconeixement. Deixar anar la motxilla emocional ens portarà cap al benestar, la serenor i la pau interna.

Alliberació Emocional 60 € (1 hora)
CONSTEL·LACIONS EXISTENCIALS CANALITZADES

A escala conscient vols fer un canvi, però per molt que ho intentes no es manifesta. T’ha passat?
A escala vibracional no manifestes la nova realitat perquè hi ha incidència en tu d’informacions no trascendides d’altres vides, de Karma.
Aquestes constel·lacions canalitzades et permeten deixar anar ressonàncies que t’allunyen de la teva essència i per tant de tot el teu potencial, són en si mateixes Sanacions.

Cap d’aquestes constel·lacions és igual ni segueix un mateix patró, ja que es llegeixen les capes de memòries personals per dur a terme els moviments sanadors necessaris per a l’expansió i expressió de l’ànima en concret.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS I SISTÈMIQUES

No importa tant el que m’han fet, sinó el que jo faig amb el que m’han fet. El 70% dels problemes psicològics que ens afecten tenen origen en la nostra història i relació familiar. En els últims anys, una teràpia innovadora ha agafat força. Són les constel·lacions familiars i sistèmiques, un abordatge terapèutic que posa el focus en el lloc que ocupem en el nostre sistema familiar.
El que vivim i el que ens passa també ve donat pel nostre origen. Quan una persona tracta d’enfocar els seus problemes no veiem la persona, veiem moltes persones. Hi ha l’eco dels nostres pares, germans, avis, parelles, fills… Vivim en un univers relacional. Les constel·lacions familiars treballen això i els nostres vincles.

Participar Gratis (grupals)
Constel·lacions 80 €

Els estudis demostren que existeix una intensa relació entre Olfacte-Memòria-Estats d’ànim-Emocions-Pensaments.

Els olis essencials tenen el potencial de generar canvis positius mitjançant el vincle olfactori i mental. Els olis essencials toquen el centre de l’Ànima i arriben a nivells molt profunds i inconscients de la ment, permetent dissoldre vells patrons. Aromes – Emocions – Records, estan molt relacionats entre si, una olor pot influir en tots els nivells, del etéric al físic, ensenyant al sistema corporal a funcionar a un nivell més conscient i elevat.

A cada sessió t’enportes un oli essèncial pel teu moment present.

 

 • Pepa Benitez – 619 09 70 26
 • 75 (1.5 hora)

Les essències florals són un mètode simple, inofensiu i natural d’establir l’equilibri i l’harmonia en el nostre interior. Equilibrar les emocions i tractar l’estrès. Transformar les creences que ens limiten. Tractar els conflictes personals, transformar-les per a tenir la teva llibertat emocional.

A cada sessió t’enportes una essència floral pel teu procés personal que estàs transitant.

 

 • Pepa Benitez – 619 09 70 26
 • 50 (1hora)

El Reiki és una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de les mans, s’utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.
A les sessions s’utilitzen olis essencials on ajuden augmentar la freqüència d’alegria, felicitat i amor.
El Reiki es pot utilitzar per:
– Augmentar el nostre nivell energètic, proporcionant-nos vitalitat física i anímica.
– Provoca un estat de relaxació molt agradable, reduint o eliminant l’ansietat.
– Alleujar el sofriment físic, mental, emocional o espiritual.
– Ajuda a eliminar l’estrès diari.
– Alleuja migranyes, depressió, dolors menstruals i restrenyiment.
– Ajuda a netejar l’organisme i la ment de toxines.
– Facilita el son.
– Alliberar emocions reprimides.
En cada sessió t’enportes una essència floral per la teva pau interior.

 • Pepa Benitez – 619 09 70 26
 • 60 (1hora)
WhatsApp chat