SONOTERÀPIA


La vibració harmònica dels bols tibetans facilita l’equilibri de la nostra pròpia vibració mitjançant la ressonància, la qual cosa vol dir que davant d’un desequilibri energètic, físic o emocional, en interactuar amb els bols i la intenció de la terapeuta, elevem la nostra vibració, sent aquesta de gran ajuda per a restablir l’equilibri.
Totes les persones tenim la nostra pròpia vibració, que varia en funció del nostre estat energètic. Quan interactuem amb els bols tibetans, que tenen una elevada vibració, el nostre organisme ressona amb ells i la nostra energia vibratòria s’eleva.
La teràpia individual amb bols tibetans ens beneficia a tots els nivells, i pot ser de gran ajuda en processos de dolor muscular, recuperació de fractures, estats depressius, ansietat, etc.
De la mateixa manera, facilita estats de profunda relaxació, portant la ment a un estat neutral i meditatiu, afavorint el retrobament amb el nostre propi Ésser.

DADES BÀSIQUES SOBRE LA TERÀPIA VIBRACIONAL


  • ESPAI TERAPÈUTIC INGRAVITT
  • 45 min
  • 60
  • Elisabeth Rio Rodriguez

ACONSEGUEIX L'HARMONIA ENTRE COS, MENT I ESPERIT

A INGRAVITT disposes d'un munt de teràpies complementàries per a un benestar integral i holístic

Escull la que millor s’adapta a les teves necessitats, o si no ho saps, contactan’s i t’orienntarem perquè trobis allò que necessites en aquest preicis moment. La teva salut és el nostre compromís.

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat