CLASSES PILATES MÀQUINES


PILATES (2)

.

El mètode Pilates és un sistema d’Exercicis destinats a treballar la força, la flexibilitat i la mobilitat del sistema músculo-esquelètic de tot el cos, amb un focus especial en l’activació i enfortiment dels músculs de l’anell central del cos, pilar fonamental de la nostre columna i molt important per al manteniment d’una bona postura.

Es caracteritza per ser un exercici cos-ment on s’apliquen 6 principis que va establir el seu creador Joseph Pilates: Centre, Concentració, Control, Fluidesa, Precisió i Respiració.

Les màquines de Pilates es caracteritzen per tenir un sistema de molles, corretges i politges on es poden practicar un gran nombre d’exercicis dissenyatsbiomecànicament per millorar la condició física i facilitar la rehabilitació de determinades molèsties i lesions.

Els diferents graus de resistència, angles i posicions que ens ofereixen les màquines de Pilates poden facilitar o augmentar el grau de dificultat dels exercicis en funció dels objectius de cada exercici i les necessitats de cada persona.

Amb la pràctica regular de Pilates Màquines aconseguiràs:

● Desenvolupar la musculatura abdominal profunda i de la columna vertebral millorant
la salut de la teva esquena.
● Desenvolupar la força muscular i la flexibilitat.
● Augmentar la mobilitat articular.
● Millorar la coordinació i l’equilibri del teu cos.
● Millorar i prevenir lesions i molèsties musculars derivades de males postures.
● Millorar la concentració, controlar l’estrès i alliberar tensions.
● Augmentar la teva vitalitat i energia.
● Controlar la respiració afavorint la bona circulació sanguínia.
● Modelar el teu cos alhora que tonifiques la musculatura.

El Pilates Màquines es pot practicar de manera segura a qualsevol edat i s’adapta als diferents nivells de condició física de cada persona. També ajuda a complementar l’entrenament d’altres disciplines esportives ja que reequilibra i treballa de manera global tot els cos.

“Un home o una dona és tan jove com la seva columna vertebral”
Joseph Pilates

A INGRAVITT treballem amb un format de classes de grups reduïts de com a màxim 6 persones, això fa que poguem tenir una bona atenció i fer un seguiment de la progressió i necessitats de cada persona.

Per això les classes de Pilates Màquines es duen a terme a través de grups tancats, això vol dir que cal reservar plaça per accedir a un grup de manera fixa i regular, en un dia i horari determinat.

Es classifiquen les persones segons nivell i necessitats, per treballar de manera òptima,  permetent així que el professor pugui assistir i corregir a tothom assegurant un treball correcte i en conseqüència un progrés superior, evitant tot tipus de lesions i una millora exponencial en la salut.

Com que els grups són tancats, si no s’asisteix a classe no es pot recuperar la classe asistint a una altra de pilates màquines, però si es pot recuperar asistint a qualsevol de les altres classes grupals de mat (tant pilates, spring, com ioga).

Classes especialitzades i personalitzades. Abarquem tots els nivells: des d’ iniciacions, recuperacions de lesions, sessions terapèutiques, treball funcional, fins a classes avançades per millorar els reptes més exigents i difícils.

Cal reservar dia i hora amb el professor.

LES CLASSES DE PILATES MÀQUINES ES REALITZEN A 

INGRAVITT BRUC:

C/Bruc 6 – Corró d’Avall – 08520 Les Franqueses del Vallès

FORMACIONS DE PILATES


 FORMACIONS DE QUALITAT I MOLT PERSONALITZADES.
AMB PLACES LIMITADES PER TREBALLAR AMB GRUPS REDUÏTS.
AMB PROFESSIONALS ESPECIALITZATS I AMB MOLTS ANYS D’EXPERIÈNCIA.

FORMACIÓ DE PROFESSORS DE MAT PILATES

FORMACIÓ DE PROFESSORS DE REFORMER

VOLS FORMAR-TE PER A SER PROFESSOR O PROFUNDITZAR EN ALGUNA DE LES DIFERENTS DISCIPLINNES QUE OFERIM?

T’oferim un munt de cursos i formacions.
Consulta’ns, exposan’s les teves necessitats i t’orientem.

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat