PACK MINDFULNESS: VIURE L’AQUÍ I L’ARA SENSE ESTRÈS


Aquest pack va dirigit a aquelles persones que vulguin aprendre Mindfulness, deixar enrere l’estrès i millorar la seva consciència en el present.

Seran 4 sessions totalment individualitzades, en que es treballarà la manera de minimitzar el diàleg intern per millorar la presencia, fent referencia als lladres del temps, la gestió emocional i la comunicació amb nosaltres mateixos i amb l’exterior.

Aprendre a marcar límits i augmentant el benestar interior, mitjançant visualitzacions, meditacions i exercicis.

D’aquesta manera podem viure més conscients, sense deixar-nos arrossegar pels records ni preocupacions angoixants que ens allunyen del moment present. S’aprèn a observar i acceptar els pensament, les sensacions i les emocions que es presenten.

La traducció més propera a Mindfulness és atenció plena. Ens referim a un conjunt de tècniques i exercicis mentals que permeten entrenar a la ment per a ser capaços d’estar present en el aquí i ara de manera conscient.

 

DADES BÀSIQUES SOBRE LES SESSIONS INDIVIDUALS

  • 4 Sessions d’1 hora
  • INGRAVITT
  • 120
  • Meritxell Flaqué

ACONSEGUEIX L'HARMONIA ENTRE COS, MENT I ESPERIT

A INGRAVITT disposes d'un munt de teràpies complementàries per a un benestar integral i holístic

Escull la que millor s’adapta a les teves necessitats, o si no ho saps, contactan’s i t’orienntarem perquè trobis allò que necessites en aquest preicis moment. La teva salut és el nostre compromís.

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat