MEDITACIONS I DINÀMIQUES ENERGÈTIQUES A LA NATURA


Des d’ INGRAVITT obrim un cicle d’excursions a la natura per connectar amb espais naturals i dur a terme meditacions i dinàmiques d’obertures de consciència.

La natura no només ens aporta la supervivència física sinó que també ens ensenya el camí a CASA.
Sovint ens perdem en el fer, en el pensar, en el recordar, en el anticipar… I és quan ens oblidem de ser nosaltres mateixos, d’estar on hi ha la vida: Aquí i Ara.

Les roques, les plantes i els animals, a diferència dels humans, no estan dividits en dos. No viuen a través d’imatges mentals de si mateixos, i per això no han de preocupar-se de protegir i potenciar aquestes imatges. Roques, plantes i animals ens transmeten la seva essència, la profunditat que descansa en l’Ésser completament unificat amb el que és i amb on està. Tots ells estan unificats amb la totalitat. No s’han apartat de l’entramat de la totalitat reclamant una existència separada: “jo”.

Tu no vas crear el teu cos, i tampoc ets capaç de controlar la majoria de les funcions corporals. En el teu cos opera una intel·ligència més gran que la ment humana. És la mateixa intel·ligència que sustenta tot en la naturalesa. Per apropar-te al màxim a aquesta intel·ligència, sigues conscient del teu propi camp energètic intern, sent la vida, la presència que anima l’organisme.

Quan perceps la natura només a través de la ment, del pensament, no pots sentir la seva plenitud de vida, el seu ser. Només, veus la forma i no ets conscient de la vida que l’anima, del misteri sagrat. El pensament redueix la natura a un bé de consum, a un mitjà per aconseguir beneficis, coneixement, o algun altre propòsit pràctic.

Un animal, una flor, un arbre… tenen una enorme dignitat, innocència, santedat. En el moment que mires més enllà de les etiquetes mentals, sents la dimensió inefable de la natura, que no pot ser compresa pel pensament. És una harmonia, una sacralitat que, a més de penetrar la totalitat de la natura, també està dins teu.

L’aire que respires és natural, com el mateix procés de respirar. no ets tu qui respira. La respiració és natural.

Permet el canvi de consciència que et permet passar del món conceptual del pensament al de la consciència incondicionada. Entra en aquest indret d’unió i de profund repòs dins de tu mateix.

Permet que la natura t’ensenyi i t’ajudi a reconnectar amb el teu Ser.
No estàs separat de la natura. Tots som parts de la Vida, que es manifesta en incomptables formes en tot l’univers, formes totes elles interconnectades.

Pensar és una etapa en l’evolució de la vida. La natura existeix en una quietud innocent que és anterior a l’aparició del pensament. Quan els éssers humans s’aquieten, van més enllà del pensament. Aquesta quietud conté una dimensió afegida de comprensió, de consciència.

La naturalesa pot portar-te a la quietud. Aquest és el seu regal per a tu. I quan tu reconeixes la santedat, la bellesa, la increïble quietud i dignitat en què una flor o un arbre existeixen, tu afegeixes alguna cosa a la flor o a aquest arbre. Quan perceps la natura i t’uneixes a ella en el camp de quietud, aquest s’omple de la teva consciència. Aquest és el teu regal a la natura. A través de tu, la natura pren consciència de si mateixa. És com si t’hagués estat esperant durant milions d’anys.

Ens acompanyes?

Regularment us fAarem arribar les diferents excursions que anem programant, totes elles van acompanyades de meditacions, canalització i dinàmiques energètiques.

DADES BÀSIQUES SOBRE LA PROPERRA SORTIDA


  • Diumenge 16 de Juny 2019
  • Bellmunt D’Osona (punt de trobada: INGRAVITT)
  • 07:30h a INGRAVITT
  • 12 alumnes matriculats al centre
  • 15 no inscrits

imprescindible reservar plaça a info@ingravitt.com (places limitades)

CONNECTA, SENT I EXPANDEIX CONCIÈNCIA

deixa que la natura t'abraci i revitalitzi

ressona, reconeix, allibera i gaudeix de la unió

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat