TÈCNIQUES CORPORALS I ENERGÈTIQUES


El cos físic és fonamental per desenvolupar qualitats mentals i espirituals i s’ha de cuidar i mantenir en bona forma si es vol assolir una vida plena, que vol dir viure amb harmonia entre cos, ment i esperit.

 

A L’INGRAVITT t’oferim un gran ventall de massatges per aconseguir millorar el teu benestar físici i emocional.

 

“El Cos físic es fonamental per asolir una vida plena i viure amb harmonia entre cos, ment i esperit”

MASSATGES I TERÀPIES


MD


El massatge descontracturant consisteix a eliminar les contractures que provoquem en realitzar la nostra activitat amb estrès o crispació, sigui quina sigui la causa de la contractura cal eliminar perquè crea una descompensació estructural, perquè aquest múscul on s’ubica la contractura deixa de funcionar correctament i els altres músculs has de substituir la seva funció, però a l’haver de realitzar un esforç extra.
També els altres progressivament es van sobrecarregant, creant dolors i reflexos que no sabien bé d’on vénen però redueixen el rendiment de la persona.El massatge es realitza sobre de la contractura, realitzant moviment de dispersió en diferents sentits fins a aconseguir eliminar-los i després repassar totes les altres musculatures que hagi pogut substituir la seva funció i normalitzar fins a recuperar les cadenes musculars.


 • 60 minuts
 • 50 per sessió / 135 pack de 3 sessions

ESP


El massatge esportiu es un mètode de preparació dels teixits per a la competició o la pràctica d’exercici, de preparació als entrenaments, i com manteniment pre i post competició.
S’acostumen a utilitzar maniobres com amassaments de la musculatura en general, pressions intenses i / o sostingudes en zones de molta tensió (especialment, en les contractures), i també friccions enèrgiques.
Beneficis:
efecte analgèsic;
optimització del rendiment muscular i esportiu;
reducció dels temps de recuperació després de fortes entrenaments o competicions, perquè redueix la fatiga i prepara la musculatura per a les properes sessions.
Prevenció de lesions ja que manté la musculatura en una bona condició per a l’exercici.
Ajuda a eliminar els dolors musculars i evita la formació d’adherències, desfent el teixit de mala qualitat que es forma al voltant de les cicatrius.

Tipus:
– Massatge de recuperació o postcompetitivo :massatge restaurador, facilita l’eliminació de les deixalles, disminueix la hipertonia muscular i la fatiga, i augmenta l’aportació sanguínia i l’oxigenació. S’aconsella realitzar-combinat amb crioteràpia. Cal anar amb compte perquè després d’una activitat intensa, la musculatura es troba inflamada. Per això, es realitzaran maniobres suaus i de drenatge (massatge en sentit ascendent o cap al cor). Resulta molt efectiu combinat amb estiraments. La seva funció és evitar els espasmes musculars, ajudar el cos a eliminar les substàncies de rebuig (lactat) i relaxar la musculatura.
– Massatge de manteniment o entrenament: Manté el to de la musculatura, la seva elasticitat i evita la fatiga. Bàsicament ajuda a mantenir el nivell de l’activitat i reduir la tensió acumulada. És recomanable realitzar com a mínim una sessió mensual, si entrenem amb una freqüència de dues a tres vegades per setmana. Mai no haurà de rebre un massatge de descàrrega intens a menys de dos dies d’una competició, ja que al relaxar tant la musculatura redueix la seva eficiència. Les maniobres són lentes i intenses, per tal d’arribar als teixits profunds. La seva funció és disminuir la sobrecàrrega muscular i la fatiga per així evitar lesions causades per sobrentrenament.


 • 60 minuts
 • 50 per sessió / 135 pack de 3 sessions

DR


El Drenatge Limfàtic és una teràpia destinada a facilitar la circulació limfàtica. S’utilitza quan hi ha acumulació de líquid o de substàncies en el teixit connectiu (edema) i quan el sistema limfàtic està alterat. Les maniobres del Massatge de Drenatge Limfàtic afavoreixen els mecanismes immunològics de l’organisme, a l’estimular el moviment de la limfa i l’acció dels ganglis limfàtics.  L’efecte drenant es basa en l’evacuació de substàncies i líquid del teixit superficial, i secundàriament es va a afavorir la circulació limfàtica més profunda, perquè afavoreix l’automatisme dels linfangiones en fer que els vasos limfàtics s’omplin de limfa. Gràcies a l’efecte que produeix el massatge de Drenatge Limfàtic està indicat en moltes patologies que cursen amb dolor, hiperexcitació del sistema nerviós, edema o inflamació. Entre aquestes patologies podem esmentar: Acne, restrenyiment, retenció de líquids, estrès i cansament crònic (pel seu efecte relaxant). Qualsevol procés que cursi amb dolor agut donat el seu efecte analgèsic és un bon tractament inicial, abans d’altres teràpies més agressives.

El massatge de drenatge limfàtic té els següents efectes en el nostre organisme:

 • Acció Simpaticolitica
 • Acció analgèsica
 • Acció Immunitària
 • Acció Drenant

 • 60 minuts
 • 50 per sessió / 135 pack de 3 sessions

Punción-Seca-Fisioterapia


La punció seca és una tècnica de Fisioteràpia que consisteix en l’ocupació d’una agulla sobre els punts gallet o nòduls musculars (nusos de contracció muscular), amb l’objectiu de tractar la síndrome del dolor miofascial.

Es tracta una tècnica de Fisioteràpia Invasiva ja que no s’introdueix cap substància en el cos. Dins d’aquesta tècnica podem trobar dos tipus: superficial (no arriba al punt gallet) i profunda (l’agulla travessa el punt gallet).

L’objectiu de la tècnica és desbloquejar el punt gallet i relaxar el múscul.
Quin efecte té aquesta tècnica sobre el meu múscul danyat?
Gràcies a la punció seca es relaxen i desbloquegen, per acte reflex, les fibres del múscul danyat. El múscul es regenera de forma més ràpida i alleugem de forma immediata entre un 20-25% el dolor. Aquesta tècnica es pot utilitzar en casos de traumatismes, sobrecàrregues, contractures musculars, fatiga muscular, dolor cervical, mal dorsal, dolor lumbar …

Després de 24-48 d’acudir al fisioterapeuta, el múscul es relaxa i desapareix el dolor local i el dolor irradiat. El que vam aconseguir en introduir l’agulla en el punt gallet és generar una pressió i contracció del mateix que deixa d’emetre acetilcolina (un neurotransmissor encarregat de la contracció muscular) disminuint el dolor. L’objectiu és, com hem indicat anteriorment, produir una relaxació del múscul.

Aquesta pràctica combinada amb altres tècniques de Fisioteràpia, com la teràpia manual, representa una de les tècniques més eficaces per al tractament dels punts gallet ja que t’ajudarà a contreure el múscul afectat fins a produir la seva relaxació.


 • 60 minuts
 • 45 per sessió / 120 pack de 3 sessions

DET


Ara en boca de tots: el concepte Detox. Sembla un concepte fàcil d’entendre, doncs Detox significa desintoxicar, però sempre ho associem amb realitzar-lo després d’un excés, principalment de menjar. No obstant això, aquest concepte s’ha de dur a la pràctica en la nostra rutina habitual, per aconseguir desintoxicar el nostre organisme, fins i tot sense fer excessos ja que el cos sempre acumula toxines que provenen no només de l’alimentació, sinó també de l’estrès, les emocions, l’ambient, els medicaments … Per això és molt important cuidar-sempre i afegir en la teva vida rutines detox com per exemple la dieta (ha de ser equilibrada i de qualitat).

El massatge detox, elimina les impureses del cos: ajuda a eliminar cúmuls de greix, líquids i toxines perjudicials per a la salut. Drena els líquids: la mobilització d’aquests líquids, gràcies als massatges detox, ajuda a les persones que pateixen retenció de líquids a alleuja el restrenyiment. Retarda el procés d’envelliment: ajuden a activar el col·lagen i l’elastina, dues de les principals proteïnes de la pell encarregades que llueixi jove i llisa. Una manera natural i sana de re-activar el teu cos.  Ajuda a aprimar: té la peculiaritat del factor reafirmant, el que permet modelar la figura, eliminar la flacciditat i reduir la cel·lulitis. Subministra sang a la pell: el que permet que aquesta tingui major oxigenació, es vegi més saludable i lluent, recuperant l’elasticitat.


 • 60 minuts
 • 50 per sessió / 135 pack de 3 sessions

bw


Massatge combinat: integra aromateràpia, tècnica de massatge “deep tissue” i teràpia neuromuscular
Objectiu: és un tractament holístic que promou la relaxació en general, millora la circulació, és descontracturant i alleuja la tensió muscular, centrant-se en àrees problemàtiques i / o lesions, retornant l’equilibri perdut.
Amb els olis essencials s’explora la resposta fisiològica, psicològica i espiritual dels individus i així augmentar el procés de sanació innat en cada persona.

 • 60 minuts
 • 45 per sessió / 120 pack de 3 sessions

THAI


El massatge tailandès o massatge thai consisteix en un massatge d’estirament i de profunditat. Aquesta forma de treball corporal es realitza a terra, sobre un futó i amb el pacient vestit amb roba còmoda de manera que li permet el moviment. No s’utilitzen olis.

El massatge tailandès és una combinació d’influències de les esferes culturals i les tradicions de la medicina de l’Índia, la Xina i el sud-est de Asia. El fundador del massatge i la medicina Thai va ser Shivago Komarpaj, el metge de Buda fa 2500 anys, que va combinar la medicina tradicional xinesa amb l’ayurvèda i va creant les quatre branques de la Medicina Tradicional Thai: remeis herbals, medicina nutricional, pràctiques espirituals i massage thai.


 • 50 per sessió / 135 pack de 3 sessions
 • 60 minuts

shiatsu


Massatge japonès molt relaxant. Es reb damunt un futó, amb roba còmode. Es movilitzen parts del cos amb pressions, estiraments i rotacions que desperten connexions eanergètiques del cos-ment que eleven el grau d’autocuració natural del cos.

El Shiatsu incorpora els aspectes del massatge tradicional japonès, la medicina tradicional xinesa, i l’anatomia i la fisiologia occidentals.
Està regulat com a teràpia mèdica al Japó (pel Ministeri de Salut i Benestar Social) i també a altres països.


 • 60 minuts
 • 45 per sessió / 120 pack de 3 sessions

BORECONN


Quan el cos enmalalteix, el camp emocional emet una freqüència diferent a l’habitual i mitjançant diferents vivències es va manifestant.
En les Sessions Bioreconectivas rebràs informació per restaurar des de tu les ferides del teu interior.
Tota l’Energia procedent de la font universal és conduïda a través dels que es posen en disposició de rebre-la.
Connectar amb la teva informació et pot ajudar a alliberar les càrregues, o estructures que limiten la teva lliure evolució.


 • 60 minuts
 • 50 per sessió

bioenergetica


Es tracta d’un mètode que relaciona les teves emocions, el teu caràcter, les teves expressions corporals, així com la teva estructura muscular permetent desbloquejar zones del cos carregades i amb rigidesa. Així, aconseguiràs alliberar les emocions i sentiments que produeixen la malaltia o bloqueig energètic.
Les experiències de sofriment i d’estrès que hagis pogut patir durant la teva vida es queden reflectides en el teu cos en forma de tensió. La tensió no és altra cosa que energia, per tant, hi haurà un desequilibri energètic en el teu cos.


 • 60 minuts
 • 45 per sessió / 120 pack de 3 sessions

bm


El Biomagnetisme és un sistema terapèutic natural, que consisteix en la utilització d’imants potents per restablir l’estat de salut del flux biomagnètic dels éssers vius.
La teoria del Biomagnetisme es fonamenta en la correcció del pH en determinats punts de l’organisme, que es troben en estat àcid o alcalí.
L’existència d’aquests punts en desharmonia, afavoreix la proliferació de microorganismes patògens (virus, bacteris, paràsits i fongs), de disfuncions orgàniques i de estadosalterados emocionals, entre altres.
Gràcies a la tècnica del rastreig es localitzen els punts que necessiten de la  mpactación amb els imants perquè el seu pH torni a serneutro i saludable.
La teràpia de Biomagnetisme comença a difondre amb rapidesa per tot el món a causa dels seus sorprenents resultats. Es tracta d’una teràpia innòcua, que no fa mal i que no és alternativa, sinó complementària, ja que és tan agraïda que funciona molt bé amb totes les medicines i teràpies existents, a excepció de la Ràdio o Quimioteràpia.

 • 60 minuts
 • 40 per sessió
 • 105 pack de 3 sessions

reflexologiapodal-1


Consisteix en l’aplicació de pressió a punts dels peus o les mans.
Es basa en un sistema de zones i àrees reflexes. Pressionant la zona reflexa s’aconsegueix un efecte benèfic en l’òrgan reflex.
És una tècnica mil·lenària, fa més de 5000 anys ja es coneixia a l’Índia i a la Xina.
Ajuda a estimular les funcions orgàniques, contribuint a prevenir patologies i restablir la salut.
T’ajuda a:
Alliberar bloquejos energètics estancats en algun òrgan.
Millorar la circulació sanguínia i la seva qualitat.
Millora les funcions dels òrgans excretors com pulmons, ronyons, intestins i pell.
Augmenta el control d’esfinters de la bufeta i els intestins.
Desfer residus acumulats en les zones bloquejades (com per exemple les pedres).
Relaxació física i mental.

 • 60 minuts
 • 30 per sessió / 60 pack de 3 sessions

ab


Cos sencer: cap, cos i cara

Aquest massatge unta el cos amb olis a base de plantes específics per a la seva constitució . Aporta molts beneficis i és emprat terapèuticament per a certs trastorns.

Beneficis del massatge ayurvèdic:

 • Proporciona suavitat, resistència i color al cos
 • Rejovenidor i preveu l’envelliment y augmenta la longetivitat
 • Atorga una bona visió
 • Nodreix el cos
 • Augmenta la longevitat
 • Dóna suport un patró de son saludable
 • Beneficia la pell
 • Crea un balanceig electroquímic en el cos
 • Enforteix la tolerància del cos
 • Proporciona fermesa a les extremitats del cos
 • Nodreix tots els teixits del cos, imparteix to i vigor als dhatus (teixits del cos)
 • Estimula els òrgans interns del cos i augmenta la circulació
 • Ajuda a curar enfermetats del sistema nerviós (dolor corporal, óssos, nervis)
 • Ajuda a regular el foc del agni (foc digestiu)
 • Pacifica a vata i pitta
 • Millora la vista
 • Expulsa i elimina l’estrès i la fatiga del dia a dia
 • Enforteix els nervis del cos
 • Augmenta el sistema immunològic
 • Estimula la creació de anticossos
 • Ajuda a equilibrar els doshas
 • Ajuda a calmar el dolor dels punts marma (punts vitals del cos)
 • Cura el mal de cap
 • Equilibra nervis del crani
 • Insomni.

Els olis utilitzats a base de plantes, son expecífics per a la seva constitució.


 • 60 minuts
 • 50 per sessió / 135 pack de 3 sessions

ba


Son les teràpies on l’oli medicinal s’aplica i es manté durant 20-25 minuts a sobre l’àrea especifica a tractar. Aquests banys d’oli calent es poden realitzar en diferents parts del cos. Després es fa un massatge a tota l’àrea afectada.

S’utilitza un oli especial medicat per aquests tipus de tractament.


 • 45-50 minuts
 • 60 €
 • Oli específic per la persona segons constitució i patologia (medicat: només pot ser utilitzat per a una persona)

pi


Es un tractament a base de boles fetes amb diferents materials i que mitjançant la calor, ajuden a eliminar totes les substancies tòxiques que hi ha en el organisme. La pinda que recomanaria per fer al centre es la de herbes seques.
Podikizhi: es la pinda feta a base de herbes seques. Esta indicada per aprimar, per alleujar el dolor en general, anti-inflamatori, artritis, osteoporosis, descalcificació, tendinitis, contractures musculars, rotures de fibres musculars, articulacions, hernia discal, dolor lumbar…Pinda Sweda és un tractament a base de boles fetes de diferents materials i que mitjançant la calor, ajuden a eliminar totes les substàncies tòxiques que hi ha en l’organisme. Aquestes pindes poden estar fetes de plantes fresques, pols de plantes, amb sorra de riu, d’arròs, d’ou i de llimona.

S’utilitza un oli especial medicat per aquest tractament.


 • 45-50 minuts
 • 60 €
 • oli específic per la persona segons constitució i patologia (medicat: només pot ser utilitzat per a una persona)

cf


Es el massatge de cap i cara.
El beneficis d’aquest dos massatge son molts: potencia la nutrició de la cara, neteja teixits facials, redirigeix les energies sutils, redueix l’estrès, potencia òrgans sensorials, rejoveneix la cara, elimina fatiga, relaxa els ulls, enforteix els óssos del crani, evita la caiguda del cabell, balanceja doshas del cap,insomniÉs el massatge Abhyanga per al cap.
El cap és el centre de tot el sistema nerviós i és el primer òrgan que es forma en el procés de desenvolupament del fetus.

La gent que pateix insomni hauria de rebre un massatge al cap abans de retirar-se a dormir.

Beneficis Shiro Abhyanga:

 • Tensió a cervicals
 • insomni
 • Mals de cap
 • migranyes
 • estrès
 • Caiguda del cabell
 • rigidesa muscular
 • Picors i sequedat del cuir cabellut
 • Enfortir ossos del crani
 • Potenciar poders òrgans sensorials

El massatge es realitza amb olis preparats a base d’herbes i que són apropiats per a la seva constitució o condició actual.

MASSATGE FACIAL

És la part final del massatge Abhyanga i la més relajajante. Aquest massatge es realitza amb una crema especial que li proporciona color i brillantor a la pell, a més d’una profunda relaxació.

Beneficis del massatge facial

 • Potència la nutrició de la cara
 • Neteja teixits facials
 • Manté un bon to i elasticitat de la pell
 • Elimina les tensions facials
 • Elimina les arrugues
 • Dóna suavitat a l’expressió
 • Redirigeix les energies subtils
 • Redueix l’estrès
 • Baixa la tensió
 • Potència òrgans sensorials
 • Rejoveneix la cara
 • elimina fatiga
 • Relaxa els ulls

El massatge es realitza amb olis preparats a base d’herbes i que són apropiats per a la seva constitució o condició actual i amb una crema especial apta per a totes les pells.

S’utilitza un oli especial per el massatge de cap i una crema de bellesa ayurvedica per la cara.


 • 20 minuts
 • 35 per sessió / 80 pack de 3 sessions

SONOTERAPIA


La vibració harmònica dels bols tibetans facilita l’equilibri de la nostra pròpia vibració mitjançant la ressonància, la qual cosa vol dir que davant d’un desequilibri energètic, físic o emocional, en interactuar amb els bols i la intenció de la terapeuta, elevem la nostra vibració, sent aquesta de gran ajuda per a restablir l’equilibri.
Totes les persones tenim la nostra pròpia vibració, que varia en funció del nostre estat energètic. Quan interactuem amb els bols tibetans, que tenen una elevada vibració, el nostre organisme ressona amb ells i la nostra energia vibratòria s’eleva.
La teràpia individual amb bols tibetans ens beneficia a tots els nivells, i pot ser de gran ajuda en processos de dolor muscular, recuperació de fractures, estats depressius, ansietat, etc.
De la mateixa manera, facilita estats de profunda relaxació, portant la ment a un estat neutral i meditatiu, afavorint el retrobament amb el nostre propi Ésser.

 • 60 min
 • 38

yl


La vibració harmònica dels bols tibetans facilita l’equilibri de la nostra pròpia vibració mitjançant la ressonància, la qual cosa vol dir que davant d’un desequilibri energètic, físic o emocional, en interactuar amb els bols i la intenció de la terapeuta, elevem la nostra vibració, sent aquesta de gran ajuda per a restablir l’equilibri.
Totes les persones tenim la nostra pròpia vibració, que varia en funció del nostre estat energètic. Quan interactuem amb els bols tibetans, que tenen una elevada vibració, el nostre organisme ressona amb ells i la nostra energia vibratòria s’eleva.
La teràpia individual amb bols tibetans ens beneficia a tots els nivells, i pot ser de gran ajuda en processos de dolor muscular, recuperació de fractures, estats depressius, ansietat, etc.
De la mateixa manera, facilita estats de profunda relaxació, portant la ment a un estat neutral i meditatiu, afavorint el retrobament amb el nostre propi Ésser.

 • 60 minuts
 • 50 per sessió / 135 pack de 3 sessions

PROPERS WORKSHOPS