MALA DE SURYA NAMASKAR

Dissabte 30 de març i Dissabte 06 abril 

TALLER


 

ENTRA A LA PRIMAVERA AMB MÉS FORÇA, PURIFICA ELS ÒRGANS INTERNS I LA MENT!

Pràctica de 108 voltes de salutació al sol seguides (en l’estil de Sivananda).

Mala en sànscrit significa impuresa. Els mala són repeticions de mantres que en la tradició hindú sovint es fan amb uns collarets de 108 boles per portar el compte de cada volta, durant la meditació.

En aquest cas farem un mala contant 108 voltes de surya namaskar (salutació al sol). Serà una pràctica grupal on l’energia del grup ens donarà la força per a realitzar el mala.

El taller consta de dues sessions:

La primera sessió serà una pràctica d’asana amb l’objectiu d’aprendre pas a pas la salutació al sol dins l’estil de Sivananda i assegurar la interiorització d’aquest vinyassa. Per a poder realitzar les 108 voltes és necessari tenir-lo ben integrat. També es perfilaran els detalls per a la següent sessió que constarà en la pràctica directa de les 108 voltes de surya namaskar. Un cop finalitzada la pràctica aprofitarem l’estat corporal per fer una pràctica d’asana poc dinàmica.

El mala de surya namaskar activa el sistema circulatori i tot el metabolisme en general. Mitjançant la concentració que requereix la pràctica de mala i l’exercici aeròbic que requereix surya namaskar arribem a la pràctica d’asana des de un estat particular. És una pràctica intensa que ens portarà a un treball de desintoxicació física i també més objectivitat mental.

És una pràctica grupal molt gratificant on s’integra el concepte d’unió.

“Cada moviment és el meu mantra.

B.K.S Iyengar

  • Dissabte 30 de març i dissabte 6 d’abril
  • Dissabte 30 de març de 09:00 a 11:00h
  • Dissabte 06 abril de 09:00 a 12:00h
  • INGRAVITT
  • 50€ (alumnes matriculats al centre)
  • 53€ (no inscrits)
  • Laia Collell

PROPERS WORKSHOPS


Els comentaris estan tancats