GRUP TANCAT DE PILATES

Si no vols preocupar-te per haver de reservar la teva plaça cada setmana i poder gaudir d’un servei més personalitzat, aquesta és la teva!

Engeguem un grup tancat de pilates amb places limitades, una bona oportunitat per iniciar-te en aquesta tècnica o, si ja tens experència, aprofundir en la teva pràctica i  coneixer més el teu cos.

Aprendràs les bases del pilates i aprofundirem en cada una de les seves disciplines.

El mètode Pilates és un sistema d’exercicis destinats a treballar la força, la flexibilitat i la mobilitat del sistema músculo-esquelètic de tot el cos, amb un focus especial en l’activació i enfortiment dels músculs de l’anell central del cos, pilar fonamental de la nostre columna i molt important per al manteniment d’una bona postura.

A Ingravitt oferim molts estils i disciplines diferents de pilates en el que construïm  un sistema d’exercicis que es realitzen amb l’objectiu d’estirar, enfortir i equilibrar els músculs de tot el cos amb una atenció especial en els músculs de la part central del cos.

Els moviments són controlats, sense impacte, realitzats conjuntament amb patrons de respiració i es poden adaptar al nivell de condició física i necessitats de cada persona.

No obstant això, cada una de les disciplines que oferim s’enfoquen en un treball específic diferent, és per aquest motiu que hem decidit crear un grup on en cada sessió ens focalitzarem en un estil i treball diferent.

 

 


  • Cada dijous – Inici 18 març
  • 20:00-21:00h
  • 45 mensuals
  • INGRAVITT
  • Anna Orozco

Inscriu-te ja, places limitades!

Si sempre has volgut provar tots els estils de pilates a un preu econòmic, aquesta és la teva!

No t'ho perdis

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat