TERÀPIA GESTALT


La Teràpia Gestalt forma part de la psicologia humanista-existencial, és una forma de viure, una actitud, una manera d’estar a les relacions i al món. És estar en contacte ple amb un mateix, amb els altres i amb la vida.

Es basa en el adonar-se’n, aquí i ara del que estem sentint, pensant i fent, anant molt més enllà del que creiem que ha passat o hauria d’estar passant.

És una metodologia basada en l’experiència, orientant la persona a integrar tot el que ÉS, anant molt més enllà del que creiem que som o hauríem de ser.

DADES BÀSIQUES SOBRE LA TERÀPIA GESTALT


  • ESPAI TERAPÈUTIC INGRAVITT
  • 60 min
  • 50

La trobada terapèutica és un espai on pots buidar, deixar-te anar i compartir. Un espai per veure’t i reconèixer-te, per prendre consciència de tu i donar resposta a les teves necessitats actuals.

La Teràpia Gestalt facilita un marc per explorar allò que et passa: com succeeix, com et sents, què necessites ...

El teu estat anímic influeix en el teu nivell de vitalitat, energia i rendiment, així com en el teu sistema nerviós i immunològic, a les teves relacions interpersonals i en la teva actitud davant la vida, en el dia a dia. La teràpia Gestalt és un recordatori que pots recuperar l’equilibri i l’harmonia, retrobant amb les teves pròpies capacitats, identificant les teves pròpies necessitats i desenvolupant recursos per afrontar les diferents situacions.

Establint un vincle de confiança, podem explorar juntes / us el teu món intern a través de les sensacions i sentiments, les fantasies, les pors i bloquejos i les creences que hi ha darrera dels pensaments.
Amb l’escolta activa i la presa de consciència en l’aquí i ara, utilitzarem eines d’Art Teràpia com l’escriptura automàtica, el dibuix creatiu, les representacions simbòliques i la cadira buida; perquè aflori la part inconscient i la saviesa intuïtiva.

Diferents nivells de Teràpia

• Teràpia breu (puntual) objectiu concret
• Desenvolupament personal (auto-coneixement, desenvolupament de capacitats i recursos)
• Teràpia de suport (procés de dol i tractaments)
• Teràpia profunda (creixement personal)

Si estàs travessant algun tipus de dificultat, malestar o crisi, prou important com per provocar un desig conscient de canvi. O si sents la necessitat de realitzar canvis en la teva forma de relacionar-te amb tu mateix / a i amb el teu entorn.

ACONSEGUEIX L'HARMONIA ENTRE COS, MENT I ESPERIT

A INGRAVITT disposes d'un munt de teràpies complementàries per a un benestar integral i holístic

Escull la que millor s’adapta a les teves necessitats, o si no ho saps, contactan’s i t’orienntarem perquè trobis allò que necessites en aquest preicis moment. La teva salut és el nostre compromís.

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat