3 formats:

 • formació caps de setmana
 • formació entre setmana matins (dimarts)
 • formació entre setmana tardes (dimarts)

Kundalini ioga és la tecnologia suprema per despertar la teva consciència , mobilitzar l’energia i portar-te cap al teu Ser original.

Kundalini ioga ajuda a obtenir un sistema immunitari fort, a mantenir unes glàndules vitals, un sistema nerviós sa i una bona circulació.

És una disciplina que ajuda a equilibrar a la persona, a diversos nivells, per tal de prevenir i sanar molèsties físiques, mentals, emocionals i espirituals.

Mitjançant la meditació pots calmar la ment i desenvolupar la intuïció per reconèixer que és real i important per tu.

El que és important és l’experiència, la paraula no pot reemplaçar-la.

Kundalini ioga és una ciència que treballa sobre els 7 txacres, treballa directament sobre la energía i el flux d’aquesta de una manera simple: o tu la domines o ella et domina a tu.

En ioga cada postura és un repte i va preparant al cos per a fer la següent. El més crucial en arribar al punt màxim d’estirament és inhalar per a permetre a l’oxigen l’entrada a més profunditat. El repte està a respirar profund en aquells moments de crisis on sembla que automàticament el pit i la gola es tanquen com si volguessin protegir-se del que pogués sortir.

A mesura que avança la classe de ioga, es pren consciència de cada part del cos: des de la coroneta fins a la punta dels dits dels meus peus. Això permet, al mateix temps, escoltar els pensaments i deixar anar qualsevol identificació. Amb cada respiració entre postures es van creant espais en la ment que donen tranquil·litat per a escoltar-se millor.

Yoga, yugo – jou en català-, provenen de la mateixa rel sànscrita: yug, que significa unió, unir vàries coses. Així com el jou uneix els bous perquè facin una feina junts, el yoga et porta a unir cos, ment i esperit perquè treballin junts, sense conflicte.

A través del cos arribes a la ment, a través de la ment arribes al cos i també a l’esperit. Alliberes bloquejos i tensions tant físiques com mentals. Cultives la força, la flexibilitat, l’equilibri i la relaxació, però també l’acceptació, la compassió, l’equanimitat; perquè tu, després, puguis portar-ho al teu dia a dia.

El ioga es converteixen en un estil de vida i finalment, aquesta unió harmònica s’estén també al teu món i als que t’envolten.

Mantenir una flexibilitat mental, emocional i física.

Les tècniques de Kundalini ioga forma el manual operatiu per la consciència humana.

caps de setmana

 • 17 i 18 setembre // 15 i 16 octubre// 12 i 13 novembre // 10 i 11 desembre // 14 i 15 gener // 18 i 19 febrer // 18 i 19 març // 15 i 16 abril // 13 i 14 maig // 10 i 11 juny
 • Dissabte de 09.00 a 17.30
 • Diumenge de 09.00 a 14.00

matins entre setmana 

 • 13 setembre al 13 de juny
 • Dimarts de 09.30 a 14.00

tardes entre setmana 

 • 13 de setembre al 13 de juny
 • Dimarts de 15.30 a 20.00h
 • INGRAVITT
 • Anna Ortiz

L’era d’Aquari i el despertar

Les arrels del Kundalini ioga

Història del ioga i els sutras de Patanjali

La cadena daurada i el mestre espiritual

So i mantra

Pranayama i respiració

Kriya: asana, mudra i banda

Ment i meditació

Relaxació

Sadhana

Els txacres

Anatomia funcional i iòguica

Filosofia, humanologia i estil de vida iòguica

Beneficis del ioga pel cos, la ment, el cor i l’ànima

Ioga, ecolta i emocions

Consciència corporal, física i mental

Ètica i responsabilitat

CERTIFICAT PER INGRAVITT® I YOGA ALLIANCE®
Certificat amb registre dels continguts i hores cursades per al ROPEC i per a presentar-se al procés d’acreditació de la Generalitat de Catalunya.

INGRAVITT® des de 2005 acompanyant en el camí del ioga

El preu inclou tot el suport material, no cal comprar llibres a part.

Descompte especial per els alumnes inscrits a la formació que desitgin rebre classes regulars de ioga al centre durant el període de formació. Quota molt reduïda de classes il·limitades de ioga a INGRAVITT (no obligatori)

 • Per a la obtenció del títol cal assistència mínima del 80% dels seminaris.
 • +50 Hores de pràctica (a Ingravitt o qualsevol altre centre acreditat per la Ioga Alliance. Es comprovarà assistència.)
 • Els alumnes de Ioga del centre que tenen almenys un any de pràctica constant i ininterrompuda tenen les 50 hores de pràctica de la formació convalidades.
 • 1200 (abans del 31/07)
 • 1500 (després del 31/07)

Per fer efectiva la reserva de la plaça a la formació, cal realitzar un pagament de 200€, la resta de l’import s’haurà d’abonar al centre.

WhatsApp chat