La Formació de Ashtanga Yoga i Salut Integrativa està dirigida a persones que es vulguin iniciar en l’estudi i pràctica d’aquesta tècnica psicofísica, també per a practicants de Ioga que vulguin aprofundir i / o especialitzar-se en el domini pràctic de Ashtanga Yoga i a la vegada ampliar el seu coneixement d´altres àmbits relacionats per disposar  d´eines per poder treballar i entendre altres aspectes de la vida, tal i com la ment, el somni, la dieta, les relacions interpersonals i les emocions.

Pots triar si fer format 100h o 200h.

Hi hauràn modificacions i adaptacions per a tots els nivells, amb tallers específics per desglossar i poder superar bloquejos que puguem trobar segons el cos de cadascú.

Pretenem proporcionar una pràctica d´Ashtanga Yoga com una base des d´on partir i anar construïnt des de la base cap a dalt en tots els sentits, per trobar-nos amb capacitats per poder treballar i moure´ns cap a un equilibri amb el cos físic, mental i emocional. L´objectiu de la formació és facilitar una pràctica funcional de moviment i de pensament.

Veurem Ashtanga Yoga al seu estil més tradicional – la primera sèrie amb una part de la segona – però també indagarem en options per poder modificar i adaptar la pràctica a les necessitats de cadascú, amb una finalitat de tenir una pràctica segura que será sostenguda per la movilitat, és a dir un balance entre la força i la flexiblitat.

S´abordaran tècniques de meditació i mindfulness, amb altres tallers de salut funcional basats en la PNI – psiconeuroinmunología – i la psicologia moderna.

També hi hauran professores especiales convidades per compartir la seva experiència amb l´Ashtanga Yoga i el seu coneixement d´altres àmbits, tal i com és l´osteopatia, el Rocket Yoga, etc.

Quan practiques ashtanga t’adones que aquesta és una pràctica avançada i que en els temps que corren, la forma tradicional de l’ashtanga és difícil d’aplicar en les noves formes comercials del ioga, és clar, que als occidentals ens agrada l’energia que despertes amb el ashtanga, per això el més intel·ligent, és adaptar aquesta pràctica, que va venir a quedar-se entre nosaltres, conservant la seva essència energètica.
És vital en aquesta fase de l’aprenentatge, adquirir eines que ens permetin adaptar els vinyasa, respirar de forma adequada, adaptar les asanes a qualsevol practicant i sobretot adquirir la bases per a la realització d’un correcte balanç, salt, transició i aplicació de la força.

Format 100h:

 • 17 i 18 setembre// 8 i 9 d’octubre // 12 i 13 de novembre // 17 i 18 de desembre// 21 i 22 de gener

Format 200h:

 • 17 i 18 setembre// 8 i 9 d’octubre // 12 i 13 de novembre // 17 i 18 de desembre// 21 i 22 de gener // 11 i 12 de febrer// 4 i 5 de març// 1 i 2 d’abril// 29 i 30 d’abril// 27 i 28 de maig
 • Dissabte 09:00 a 17:30 h i Diumenge 9:00 a 14:00h
 • INGRAVITT
 • Kaitlyn Patrizia
Condicions necessàries per accedir a la formació:

• En cas d’embaràs, al tractar-se d’una formació intensa, no podràs accedir al Programa Superior (300h).
• Adquirir un compromís real en la millora de la teva auto-pràctica durant la realització de la formació. (Requisit indispensable per a l’obtenció del títol).

Beneficis

• Una evolució significativa alhora que saludable en la teva auto-pràctica.
• Més consciència de la teva respiració per poder accedir a un estat de relaxació i meditació amb més facilitat i profunditat.
• Equilibri i proporcionalitat entre força i flexibilitat en el teu cos, millorant la teva pràctica de Ioga.
• Major autoconsciència de la teva anatomia permetent-te despertar el Mestre Interior que tots portem dins (l’autoajustament, propiocepció, consciència, evolució espiritual).
• La pràctica i aprofundiment del que s’ha après en la Formació Base (200h), alhora que la integració de nous coneixements.
• L’obtenció de noves eines pedagògiques com a professor de Ioga, que podràs aplicar a l’hora d’impartir classes i al teu estil de vida.

Autopràctica personal:

La consolidació d’una autopràctica sostinguda en el temps, és un dels propòsits fonamentals d’un practicant de ioga, és fonamental aprendre a planificar el teu autopràctica i desenvolupar la consciència a través d’una tècnica d’”autoajust” i així garantir una pràctica saludable i efectiva.

Autopràctica estil Mysore:

Aquesta eina que ofereix el Ashtanga, és una de les més valorada en la comunitat ashtangui, tenir l’oportunitat de realitzar la teva autopràctica en presència d’un guia o mestre, és una oportunitat per avançar de forma segura en la nostra pràctica, també compte el ser sostingut pel grup durant la pràctica de Mysore.

Classe dirigida:

Les classes dirigides és altres de les múltiples eines que ens ofereix el ashtanga, poc marge hi ha per a la interpretació, les seqüències ben clares i definides ens ofereixen l’oportunitat, perquè la nostra pràctica de Ashtanga, es converteixi en una meditació fàcil de guiar i seguir. La clau resideix en els temps que es manegen, la forma de respirar que toca, el recompte i nombre de vinyasa, el drishti, l’activació de bhandas. És fonamental per al nostre aprenentatge assistir i aprendre a dirigir una classe de Ashtanga.

Ajustar i ser ajustat:

La tècnica d’ajust que s’usa en Ashtanga és molt clara, es recolza fonamentalment en l’ajust manual. Desenvolupar una forma d’ajustar de forma segura, agradable i sobretot de manera respectuosa, garanteix la satisfacció de l’alumne i professor. En els temps que corren

oferir una tècnica d’ajust que ens ofereix seguretat, confiança i sobretot que ens sentim respectat és fonamental.

L’autoajust:

Aquesta és una de les novetats que ofereix aquest programa, considerem que aprendre a realitzar asanes des de la “neutralitat del cos”, usant com a suport l’activació de la musculatura interna, com a guia l’activació de bhandas i accedir a “treballar des dels ossos”, garanteix la correcta alineació de l’asana i el naixement d’una sensibilitat energètica, que podria ser anomenada “guia interior”. Amb aquesta eina la teva pràctica millorarà exponencialment.

Primera i segona sèrie de Ashtanga:

Estudiarem totes les asanes i vinyasa de la primera i segona sèrie. Entrenarem com entrar i sortir en cadascuna d’aquestes asanes i la interlocutòria ajust corresponent a cadascuna d’elles. Entenem que aquesta forma no correspon a la forma tradicional d’ensenyar el Ashtanga Yoga Vinyasa, però és perfectament a la forma moderna d’ensenyar i practicar Ashtanga.

Krama i treball amb claus per al treball de l’asana i el vinyasa de forma específica:

Una altra de les novetats que conté aquest programa, és el lliurament de sèries per al treball de asanes especifiques. Més de tres dècades de pràctica ininterrompuda ens han portat a sintetitzar una pràctica que et permet crear espai en cadascuna de les articulacions, alhora que guanyes flexibilitat, elasticitat, plasticitat i força. Aquestes claus contenen la fórmula, per garantir una pràctica equilibrada i saludable, on l’alineació a través de la neutralitat, activació bandes i acte ajust són el nostre guia.

Treball de Vinyasa, força, salts, transicions, balanç:

Observant la forma moderna de practicar Ashtanga ens adonem que en el corresponent als Vinyasa, salts, transicions, balanç i treball de força la tendència és generar desgast a l’hora d’executar-los, és per això que ensenyarem una tècnica que ens permet estalviar energia durant la pràctica d’aquests elements. El vol sense desgast d’energia i força, ens garanteix qualitat durant la nostra meditació dinàmica.

Mètode progressiu per ashtanguis:

Utilitzarem una forma nova d’alinear les asanes, ensenyarem a observar, el punt de partida de la nostra practica i visualitzar el lloc a què volem arribar. Aquesta nova eina converteix aquest programa d’entrenament en una forma exclusiva d’aprendre i ensenyar ioga. La proporció aurea, la fórmula geomètrica i matemàtica de cada asana, la simetria, la construcció arquitectònica del nostre sistema de línies, ens guiaran cap a l’assoliment del nostre objectiu.

Anatomia:

Experimentació pràctica de l’anatomia de la asana i la biomecànica del moviment. Estudi i experimentació a través de la pràctica, de les diferents cadenes musculars del cos humà.

Filosofia:

Estudi dels vuit estadis o membres del Ioga: Yama, Niyama, asana pranayama; pratyāhāra; dhāraṇā; dhyāna; Samādhi. Aprendre a identificar els vuit estadis del Ioga durant la realització de la teva pràctica, enseñanzanza i en el teu dia a dia. Estudi dels Yoga Sutres de Patanjali.

PNI i Psicologia:

 • Respiració i son
 • Gestió emocional, estrès i inflamació
 • Relacions interpersonals
 • Rendiment esportiu
 • Sucre i hormones
 • Ritmes circadians i la microbiota
 • Entrena el teu cerbell

 

 • Estudiar i practicar la Primera i Segona sèrie de Asthanga Ioga.
 • Aprendre a ajustar les āsanes utilitzant diferents tipus d’ajustos.
 • Aplicar de manera pràctica els vuit estadis o membres del Ioga (Asthanga Ioga).
 • Practicar de forma clara i segura la respiració ujjayi.
 • Aconseguir que la teva pràctica d’Ashtanga sigui una meditació.
 • Adquirir coneixements pràctics d’anatomia i fisiologia.
 • Estudiar i posar en pràctica el triple enfocament. Tristana (ujjayi, bandes, Dristi)
 • Estructurar de forma saludable i equilibrada teu acte-pràctica.
 • Adquirir les eines necessàries per gestionar estats emocionals que sorgeixen durant la pràctica.

CERTIFICAT PER INGRAVITT® I YOGA ALLIANCE®
Certificat amb registre dels continguts i hores cursades per al ROPEC i per a presentar-se al procés d’acreditació de la Generalitat de Catalunya.

INGRAVITT® des de 2005 acompanyant en el camí del ioga

 • Per a la obtenció del títol cal assistència mínima del 80% dels seminaris.
 • +50 Hores de pràctica (a Ingravitt o qualsevol altre centre acreditat per la Ioga Alliance. Es comprovarà assistència.) (200h)
 • +50 Hores de pràctica (a Ingravitt o qualsevol altre centre acreditat per la Ioga Alliance. Es comprovarà assistència.) (100h)

En un sol pagament (format 200h):

 • 1550 abans del 31/07/22 (oferta early bird)
 • 1800 després del 31/07/22

En un sol pagament (format 100h):

 • 800 abans del 31/07/22 (oferta early bird)
 • 950 després del 31/07/22

Mensual:

 • 190€/seminari

Matricula:

 • 50

Per fer efectiva la reserva de la plaça a la formació, cal realitzar el pagament de la matrícula i 140€, la resta de l’import s’haurà d’abonar al centre.
Pel mètode de pagament íntegre, l’import restant es realitzarà abans del dia de l’inici de la formació.
Pel mètode de pagament mensual, l’import restant es realitzarà mensualment a partir del següent mes de l’inici de la formació.

Escull el tipus d’inscripció que vols fer:

___ AQUEST MES

WhatsApp chat