INGRAVITT ®
des del 2005 al teu servei

Ingravitt és un centre holístic, un espai on oferim diverses eines per treballar la consciència i obertura corporal, l’escolta, el sentir, la creativitat, l’expressió, el saber fluir, el deixar anar, el compartir, el connectar amb un mateix i el crear hàbits saludables.

Un lloc on adonar-nos de la importància que té el nostre cos, on aprendre a capacitar-lo, cuidar-lo, i fer-nos conscients dels nostres límits per poder-los superar sempre amb respecte i amor cap a nosaltres.

Un centre on trobaràs gran varietat d’arts i disciplines corporals, teràpies, eines de creixement personal i acompanyament.

Nosaltres entenem la tècnica com les lletres de l’abecedari, necessàries d’aprendre per a poder construir paraules i després poder elaborar frases on expressem el que sentim. La tècnica és indispensable per poder anar més enllà i transmetre emocions, sentiments, idees… per això comptem amb un gran equip de professionals especialitzats en cada una de les disciplines.

L’escola no només és un espai d’aprenentatge sinó també un espai de creació artística, diàleg, recerca i experimentació. D’aquí ha nascut les companyies de dansa Yilan Kadin (2007), Ombú (2011) i Apsarah (2014). Anualment fem diverses mostres de les nostres creacions artístiques.

Sempre treballem des de la base que cos i ment formen una unitat i que evidentment podem observar el reflex de la nostra ment en el cos (llenguatge no verbal, memòria cel·lular…) i viceversa. Tota la nostra història està escrita a la nostra pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms… Som el producte no només del que mengem i respirem sinó també dels pensaments que hem alimentat. Oferim tècniques per poder alliberar bloquejos físics, mentals i emocionals que impedeixen la pròpia autenticitat, el poder connectar amb la intel·ligència i el llenguatge del cor, tècniques per deixar anar estrès, restablint l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

Dins l’escola potenciem un ambient d’harmonia i companyarisme. El creixement individual es recolza en el grup amb qui es comparteix i s’enriqueix.

Ingravitt pot ser el teu moment per agafar aire, respirar i dedicar-te’l a tu mateix/a, per cuidar-te, per prendre consciència i crear nous hàbits més saludables, per desenvolupar el saber estar i poder-lo aplicar a la quotidianitat millorant la qualitat de vida, ajudant sempre a madurar l’expressió de l’amor.

WhatsApp chat