A l’apartat disciplies i estils pots llegir una descripció de cada un d’ells. Encara que el millor que es pot fer és provar classes de diversos estils i anar amb el professor que et sentis més còmode. El professor és més important que l’estil i el més important és començar i mantenir-se.

També trobaràs una taula orientativa sobre el grau d’intensitat de cada estil just a sobre el quadre horari de classes, on posa: Dubtes sobre quina classe escollir?

Si tot i així no tens clar quines disciplines i estils són més adients per a tu, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres: truca’ns o demana cita perquè poguem reunir-nos i parlar en persona, explicar-nos que necessites, què estàs buscant i si tens alguna patologia o lesió limitant. T’assessorarem encantats.

És molt senzill, t’has de donar d’alta a través de la web: INSCRIPCIÓ
un cop enviada la inscripció ja pots assistir a classes, el primer dia de classe arriba 5 minuts abans per fer el pagament en efectiu de la matrícula i la primera quota (o en quotes d’adults, fracció proporcional en cas d’apuntar-se a mig mes). En cas de sol·licitar domiciliació bancaria, la quota quedarà domiciliada el següent mes. En les quotes infantils i juvenils no hi haurà fracció proporcional al apuntar-se ja que són preus reduïts, però si es poden pagar com a classes aïllades.

Porta roba esportiva còmoda. No necessitaràs bambes ni mitjons, però pots portar un jersei per a la relaxació final.
Per raons higièniques també cal portar mat propi (màrfega específica per a ioga) i mantenir-lo net, netejar-lo amb freqüència.
Si ets de suar molt pots portar una toballola per la pràctica, i més d’una samarreta si et cal.
>> aquí trobaràs més indicacions de com has de venir a classe <<

A INGRAVITT tenim molta experiència en el ioga durant l’embaràs. Estem especialitzats en la preparació al part i també en la recuperació. Sabem que és el que et va millor i que és el que necessites en cada moment.

Si ets practicant de qualsevol estil de ioga dinàmic i exigent i t’acaves de quedar embarassada, informa’ns que t’adaptarem la pràctica a cada etapa de l’embaràs, no tens perquè deixar les teves classes de sempre, al contrari, continuar et beneficiarà molt en aquesta etapa de canvis tant físics com mental-emocionals.

I si estàs embarassada i no has fet mai ioga i no pots venir a les classes de PRE-NATAL, no pateixis, les de GENTLE YOGA, YIN YOGA, IOGA INTEGRAL i RESTORATIVE YOGA són igual de recomanables per a tu. En aquestes et donarem exercicis específics per anar preparant el cos per el moment del part i perquè es recuperi amb més facilitat. Nomès cal que ens informis i t’adaptarem qualsevol postura que ho requereixi.

El ioga és una excel·lent manera de mantenir-se en forma durant aquest període, en particular pot ajudar a l’enfortiment i flexibilització de l’àrea de la pelvis, normalitzar la funció de la tiroide i regular la pressió sanguínia, a més de mantenir-te relaxada i molt calmada , la unió de tots aquests elements són beneficiosos també per al nadó.

Si tens algun problema de salut si ho desitges podem estudiar el teu cas juntament amb el metge i dietista i et personalitzem al 100% la pràctica (ioga terapèutic) indicant-te quines asanes pots fer i quines no i quines són les que millor et van. Et podem fer el seguiment integral.

Això depèn de les preferències personals, algunes dones no el practiquen durant la menstruació, altres però ho continuen practicant sense major inconvenient, el que si és recomanable és evitar les postures invertides, i d’enfortiment abdominal ja que aquest tipus de pràctiques poden causar interferència amb el procés de menstruació i fins i tot causar algunes molèsties.

L’ideal és practicar un mínim de 3 dies a la setmana, però si no tens la disponibilitat necessària, prova practicant una classe o dos a la setmana, i completar amb sessions més curtes a casa els dies en què no tens tant de temps. Qualsevol ioga és millor que cap ioga, i 20 a 30 minuts al dia són millors que 60 o 90 minuts un cop per setmana.

És molt senzill i ràpid: omple  el següent formulari: domiciliació bancaria

És molt senzill i ràpid: el canvi es realitza per la web enviant-nos  el següent formulari: canvi de quota

És molt senzill i ràpid: la baixa es tramita per la web enviant-nos  el següent formulari: baixa

PROPERS WORKSHOPS