SALA 1
85 m²
3 m d’alçada.

Diàfana, llum natural i il·luminació graduable, terra de parquet, miralls (amb cortines, es poden deixar tapats o destapats), equip de so, aire condicionat, calefacció, 17 metres de barra de ballet en paret. Suports al sostre per a elements aeris i/o de suspensió. (Disposem de materials de suspensió en cas de necessitar-lo)

SALA 2
61 m²
2’5 m d’alçada.

Diàfana, llum natural, il·luminació directa i també ambiental, terra de parquet, equip de so, aire condicionat, calefacció, Suports a les parets per a elements de suspensió. (Disposem de materials lde suspensió en cas de necessitar-lo)

SALA 3
67 m²
2’5 m d’alçada.

Diàfana, llum natural, il·luminació directa i també ambiental, terra de parquet, equip de so, aire condicionat, calefacció

SALA 4
60 m²
2’5 m d’alçada.

Diàfana, llum natural, i també ambiental, equpi de so, aire condicionat, calefacció, terra de gespa artificial.

SALA 5
60 m²

2’5 m d’alçada.

Diàfana, llum natural, i també ambiental, equpi de so, aire condicionat, calefacció, terra de gespa artificial.

SALA 6 TERAPIES 
Sala de psicologia/coaching o teràpies no manuals amb ampli sofà i butaca pel terapeuta. També tauleta amb gots i tasses per a servir-se aigua o infusió dins la consulta. A disposició mocadors i encens

SALA 7 TERAPIES
Sala amb camilla, despatx de consulta (escritori i cadires), wifi, paper de camilla, tovalloles, mantes, mocadors, lavabo intern i si necessites també armari intern dins la sala per a deixar el teu material específic fixe al centre. També es poden utilitzar dues butaques com a sala de psicologia/coaching, i retirar la camilla.

MENJADOR
51 m²
2’5 m d’alçada.

Menjador, (especial cursos de cuina, cosmètica, caterings…), aixeta amb aigüera, nevera, rentaplats, coberts, gots i vaixella. Accés a la terrassa. (Taules i cadires).

ESPERA
Els passadissos i bancs d’espera.

BOTIGA
A la teva disposició productes de qualitat per a la teva pràctica. Les millors marques. Mats, blocs, coixinets d’ulls, palo santo…

TERRASSA
Espai extrior

VESTUARIS

Per raons d’higiene és obligatori portar mat personal.

.

LLOGUER MATS

Per raons d’higiene és obligatori portar mat personal.
En cas de no portar-ne el centre en lloga a la recepció per 2€/classe.
També pots comprar un mat d’alta qualitat per a la millor pràctica a la nostra botiga física i  online.

 

mat
LLOGUER TAQUILLA MAT

per no haber de carretejar el mat amunt i avall i oblidar-te de si l’has agafat o no per a venir, oferim el servei de lloguer de guixeta de mat per 3€/mes i el pots deixar sempre al centre.

armarimat

LLOGUER TAQUILLA VESTUARIS

A la seva disposició lloguer de taquilles per a deixar la cartera, mòbil, claus, joies, ulleres i qualsevol objecte de valor.

Puntualment: 1€/classe

Mensualment: 3€/mes

IMG_9597

WhatsApp chat