L’ART DE LA CANALITZACIÓ I SANACIÓ – VIATGE CAP A L’INTERIOR

Despertar la sensibilitat, la intuició i la canalització. La canalització és una capacitat que està en tu, igual com caminar, llegir, somiar…però, al no fer-la servir has oblidat que exisitia.
Aprendre a canalitzar és obrir un camí de consciència i evolució personal, és obrir-te a la saviesa de l’ànima i entendre que no estàs sol/a en aquesta aventura que és la vida: estàs acompanyat/da dels guies espirituals, sempre. Siguis conscient o no de la seva presència, estiguis o no obert / receptiu a l’espiritualitat, … la realitat és que t’acompanyen de manera incondicional.

Aquest curs va enfocat a totes les persones que desitgeu empoderar-vos i re-connectar-vos amb la vostra essència.

En aquesta formació extensiva de mòduls t’acompanyem en l’autoconeixement, desbloqueig, sanació i reconnexió amb la veu interior.
Més enllà d”adquirir eines de reconnexió per la canalització i l’autosanació entrarem en un procés de sanacions grupals amb les eines apreses.
A més d’establir connexions i sanacions amb els nostres guies i mestres còsmics.

Aquest viatge et porta al retrobament amb la nostra veritable essència i amb les nostres potencialitats (recordar com netejar-nos, netejar espais, equilibrar-nos i armonitzar-nos, el viatge astral, sanacions a través del cor, amb els metges del cel…).
Quatre trobades mensuals, un dissabte al mes de gener a abril de 09:00 a 18:00h.

Primer seminari:
22 DE GENER
Les diferents dimensions i Mestres Ascendits, les 7 Flames Divines, els Chakres de 5a Dim. + Sanacions d’intercanvi per parelles.
Inversió: 111€

Segon seminari:
12 DE FEBRER
Dinàmiques + Sanacions Individualitzades.
Inversió: 111€

Tercer seminari:
12 DE MARÇ
Conscienciació + Dinàmiques + Sanació Grupals.
Inversió: 111€

  • 22 de gener – 12 de febrer – 12 de març
  • Dissabte de 09:00 a 18:00h (amb break per dinar)
  • INGRAVITT
  • Alba Solà
  • 111€

Envia’ns un missatge per reservar plaça

WhatsApp chat