INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 27 DE JUNY

CURS DE MOVIMENT EXPRESSIU-XACRES


En aquestes classes aprendrem a identificar l’energia que es mou en els diferents xacres i/o parts del cos. De manera vivencial, a través del moviment, l’expressió corporal, la música, la dansa i el ioga , prendrem consciència d’aquesta energia. En cada sessió aprofundirem en un xacre, començant pel primer, Muladhara fins arribar al setè, Sahasrara, dos xacres per sessió.

Les experiéncies viscudes amb el moviment corporal, la relació amb l’altre, les sensacions , l’atenció cap el cos i no tant cap a la ment, ens ajudaràn a adonar-nos de conductes personals, bloquejos, emocions, potencialitats, pors, habilitats, desitjos i a descobrir tot un món intern.

Aquest descobriment o “despertar de la consciència” ens pot dur a viure d’una manera més plena i saludable alhora que podem arribar a moure, desbloquejar , alliberar i equilibrar energia o prana, aportant-nos vitalitat i salut a diferents nivells físic, emocional i mental.

Requisits, predisposició a passar-ho bé ballant, cridant, saltant, jugant, sentint, expressant, creant, i compartint amb el grup.

  • Dilluns 1-08-15 i 22 de juliol
  • INGRAVITT
  • 50€ (matriculats al centre) / 55€ (no matriculats al centre)
  • María José Martínez- professora de ioga i moviment expressiu.

Si sempre has volgut ballar aquesta és la teva!

comencem des del primer xacre Muladhara i anem pujant

 àpte per a tothom amb ganes de moure’s i passar-ho bé

PROPERS WORKSHOPS