CONSTEL·LACIONS FAMILIARS I SISTÈMIQUES

Dissabte 19 de Març

TALLER


Les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques s’emmarquen dins de les teràpies breus i orientades a la solució.

S’ha constatat que les vivències, experiències i fets traumàtics viscuts pels avantpassats influeixen sobre la vida dels descendents. També que cada membre de la família està inconscientment lligat amb les generacions anteriors, cosa que en ocasions pot portar a repetir situacions o patrons que ens perjudiquen com a individus. Aquest mètode treu a la llum les implicacions inconscients que ens lliguen als nostres avantpassats i les dinàmiques disfuncionals que mantenen molts dels conflictes, dificultats i problemes que tenim, alhora que mostra vies de solució que faciliten que els individus puguin gaudir de més llibertat i benestar personal.

Estan especialment indicades per treballar conflictes o problemes personals, relacionals, familiars, de parella i laborals. També són útils en casos d’addiccions, desordres conductuals, patiment psicoemocional i simptomatologia física d’origen psicosomàtic.

En els taller grupals, tant les persones que constel·len temes propis, com les que fan de representants (ajuden a representar la situació problemàtica de la persona que constel·la), o les que simplement observen, es beneficien del taller i obtenen coneixement i creixement a nivell personal.

  • Dissabte 19 de Març
  • 10:00-14:30h
  • INGRAVITT
  • Participació gratuïta / Constel·lar 60 euros.
  • Per reservar plaça i més informació envia un correu a: sfgconstelaciones@gmail.com
  • Samuel Fernández. Constel·lador familiar i terapeuta.

PROPERS WORKSHOPS


Els comentaris estan tancats