CONSTEL·LACIONS FAMILIARS SISTÈMIQUES

07 març

TALLER


Les Constel·lacions Familiars Sistèmiques són un mètode de treball terapèutic que s’emmarca dins de les teràpies breus i orientades a la solució.

Estan especialment indicades per treballar conflictes o problemes personals, relacionals, familiars, de parella i laborals. També són útils en casos d’addiccions, desordres conductuals, patiment psicoemocional i simptomatologia física d’origen psicosomàtic.

Aquest mètode treu a la llum les dinàmiques disfuncionals i les implicacions inconscients sistèmiques que mantenen els conflictes, dificultats i problemes en els quals ens veiem immersos els individus per formar part de diferents sistemes (com són el familiar, de parella, laboral, etc.). Alhora, permet trobar vies de solució a aquests problemes, facilitant que els individus puguin gaudir de més llibertat i benestar personal.

En els tallers grupals, tant les persones que constel·len temes propis, com les que fan de representants (ajuden a representar la situació problemàtica de la persona que constel·la), o les que simplement observen, es beneficien del taller i obtenen coneixement i creixement en l’àmbit personal.

 

 

  • Dissabte 07 de març
  • 10:00-14:30h
  • INGRAVITT
  • Participació gratuïta / Constel·lar 60 euros (pagament en efectiu el mateix dia del taller)
  • Samuel Fernández- Constel·lador familiar i terapeuta.

per assistir és imprescindible reservar plaça a sfgconstelaciones@gmail.com

PROPERS WORKSHOPS


Els comentaris estan tancats

WhatsApp chat