COM ASSISTIR A UNA CLASE DE IOGA


Porta roba esportiva còmoda que permeti veure clarament els genolls (malles o pantalons curts i samarreta). No necessitaràs bambes ni mitjons, però pots portar un jersei per a la relaxació final.

No mengis durant les dues hores anteriors.

Abans de començar la classe avisa al professor de qualsevol molèstia o lesió que pateixis, ell t’adaptarà la pràctica.

Després de la pràctica, evita de menjar immediatament o de prendre una dutxa a temperatures extremes; així no pertorbaràs els efectes beneficiosos de la pràctica en la circulació de la sang.

.

Intenta arribar puntual per començar tots junts la pràctica, i si arribes tard, espera a que acabi el silenci inicial abans d’entrar a classe.

És important que durant la classe estiguis practicant en silenci per treballar la concentració i l’interiorització dels sentits, també evidentement per respecte als companys que també busquen aquest espai de silenci per a poder treballar l’atenció interna. El professor et corregirà si hi ha alguna cosa que no entens o no fas bé, i sempre et podem resoldre més dubtes al final de cada classe.

.

Practicar amb el cos i la roba neta t’ajudarà a concentrar-te millor a tu i també als altres. També per respecte al professor que pot venir a ajustar-te la postura, és convenient una bona higiene.

Per raons higièniques també cal portar mat pròpi (màrfega específica per a ioga) i mantenir-lo net, netejar-lo amb freqüència. Si vens a probar i no en tens te’n podem facilitar un abans d’adquirir el pròpi, ja que n’hi ha de molts tipus, de diferents materials, grips, gruixos… (et podem aconsellar de quin és el més adequat per a tu i per a la teva pràctica, tot depèn de si ets de suar molt o no i també del tipus de pràctica que escullis).

Si ets de suar molt pots portar una toballola per la pràctica, i més d’una samarreta si et cal.

.

LES CARATERÍSTIQUES I ÚS DE LA IOGA MAT O ESTERILLA DE IOGA


 YOGA MAT

Si vens a probar i no en tens te’n podem facilitar un abans d’adquirir el pròpi, ja que n’hi ha de molts tipus, de diferents materials, grips, gruixos…  I et podem aconsellar quin és el més adequat per a tu i per a la teva pràctica, tot depèn de si ets de suar molt o no i també del tipus de pràctica que escullis.

LLOGUER

Si no tens MAT o te l’has oblidat, no et preocupis, te’n lloguem un professionalIMG-20160801-WA0002

2€

BOTIGA

Al centre disposes de botiga de yoga mats professionals i accesoris. De qualitat, les millors marques per a una bona pràctica.

SI VOLS COMENÇAR LA TEVA PRÁCTICA...

Subscriu-te al nostre Centre de Ioga, Pilates i Dansa...

I gaudeix de totes les nostres disciplines de ioga, pilates i dansa, així com de totes les nostres teràpies enfocades a aconseguir el benestar físic, mental i emocional.

INSCRIU-TE

PROPERS WORKSHOPS