COACHING


Aconsegueix els teus objectius. T’ajudem a passar de l’estat actual (sigui el que sigui) a l’estat desitjat.

“No sempre és a les teves mans canviar la situació que et produeix dolor, però sempre podràs escollir l’actitud amb què ho afrontis”

 

DADES BÀSIQUES SOBRE EL COACHING


Núm. sessions Total min. Import normal Import amb abonament
1 60 min. 50 € 50 €
3 180 min. 150 € 142 €
5 300 min. 250 € 232 €
8 480 min. 400 € 360 €
10 600 min. 500 € 425 €
Núm. sessions Total min. Import normal Import amb abonament
1 60 min. 60 € 60 €
3 180 min. 180 € 175 €
5 300 min. 300 € 279 €
8 480 min. 480 € 432€
10 600 min. 600 € 510 €

Vols alliberar-te dels bloquejos que t'impedeixen aconseguir els teus objectius professionals o personals?

Necessites ajuda per superar situacions de bloqueig emocional?

El coaching utilitza recursos com la filosofia, la psicologia, l’esport d’elit, el management, la neurologia i altres disciplines per alliberar el talent que tots tenim i aconseguir que arribem a ser la millor versió de nosaltres mateixos.

El coaching és un procés destinat a potenciar fortaleses i a dissoldre obstacles per assolir un objectiu, ja sigui personal (millorar relacions, trobar parella, augmentar l’autoestima, eliminar creences limitants, descobrir els nostres valors, etc.) o professional (millorar la carrera professional, liderar, trobar feina o canviar-lo, emprendre, millorar els resultats del teu negoci, etc.)

I també a nivell Coaching d’Equips, per tansformar al teu equip de treball (recursos humans, socis, equip esportiu, associacions, organitzacions, etc.) en un d’Alt Rendiment.

Resumint podem definir al Coaching com el procés que ajuda a la persona a passar de l’Estat Actual (sigui el que sigui) a l’Estat Desitjat.

El coaching serveix per:

  • Millorar qualsevol aspecte de la nostra vida professional i personal.
  • Potenciar aspectes positius.
  • Adquirir noves habilitats o impulsar les que ja tenim.
  • Deixar enrere les creences que limiten el nostre desenvolupament i generar-ne de noves que ens impulsin.
  • Descobrir talents o àrees de millora.
  • Facilitar el prendre decisions.

A totes aquelles persones que volen millorar aspectes personals o professionals, per poder desenvolupar les seves habilitats i descobrir quina és la seva pròpia estratègia per prendre les decisions correctes, proporcionant al client, obtenir millors resultats en tots els aspectes de la seva vida, aconseguint més efectivitat en la seva treball amb una major confiança en si mateix.

Al nostre despatx van, executius, mestresses de casa, advocats, arquitectes, professores, separats, solters, casats, empresaris, banquers, emprenedors, comerciants, psicòlegs, assessors, gestors immobiliaris, etc. amb objectius tan diversos com trobar parella, o millorar la relació, millorar la seva autoestima, aconseguir ascendir en l’empresa, vendre més, muntar el seu propi negoci, millorar les seves relacions i conductes, millorar la seva imatge o aconseguir que entrin més clients en el seu negoci.

Existeixen diferents classes de coaching, encara que es tracta de les mateixes habilitats aplicades a diferents àrees. El coach pot especialitzar-se en una àrea determinada, però és freqüent que aquestes àrees se superposin, per exemple entre el coaching personal i l’executiu (empresarial).

El coach personal no pot treballar amb el seu client sense prendre en consideració el seu treball; i el coach empresarial no pot fer justícia al seu client llevat que l’ajudi a integrar el seu treball amb la seva vida.

COACHING DE VIDA O PERSONAL

S’ocupa de treballar per millorar la vida privada, la professió, la salut i les relacions.

Quan una persona va a un coach per buscar ajuda a nivell personal, es tracten temes que treballats i potenciats fan que la persona aconsegueixi el seu somni o meta, ja sigui ser més feliç, millorar relacions, gestionar les seves emocions , trobar parella, eliminar o canviar hàbits, trobar feina (aprenent a comunicar-se millor o tenir una actitud més positiva), i a elevar la seva autoestima, que és un valor bàsic tant si vols millorar com a persona o com a professional.

També hi ha la possibilitat que tinguis clar que alguna cosa no va bé en la teva vida, però que no sàpigues què és, o què hauries de canviar per millorar-la. El coach t’ajuda i guia a descobrir quins aspectes has de treballar perquè aquest canvi sigui efectiu i durador i perquè puguis gestionar-te tu mateix en el futur.

Dins el Coaching Personal es treballen temes com:

  • Gestionar les emocions
  • posar la teva autoestima al 100%
  • Gestionar i Potenciar Relacions
  • Canviar hàbits, conductes, fòbies o pors.

COACHING EXECUTIU

Especialitzat en executius, persones dotades d’autoritat i lideratge, tant dins d’una organització com dirigint el teu propi despatx professional o negoci.

ACONSEGUEIX L'HARMONIA ENTRE COS, MENT I ESPERIT

A INGRAVITT disposes d'un munt de teràpies complementàries per a un benestar integral i holístic

Escull la que millor s’adapta a les teves necessitats, o si no ho saps, contactan’s i t’orienntarem perquè trobis allò que necessites en aquest preicis moment. La teva salut és el nostre compromís.

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat