barcelona

El Mindfulness forma part de la vida. Quan una persona està atenta està completament viva, completament present. Es llavors quan es pot connectar amb les meravelles de la vida, nutrir i curar i es també més fort per gestionar el sofriment propi i aliè”.

Thich Nhat Hanh

Mindfulness és un terme anglosaxó traduït com a plena consciència o atenció plena. Aquesta atenció ens permet aprendre a relacionar-nos de manera directa amb allò que està succeint a la nostra vida, aquí i ara, en el moment present

barcelona

Fer espai per la plena consciència és més fàcil del que creus”.

Amb un gran vincle amb les lliçons budistes deixant de banda la religió, el Mindfulness recentment s’ha guanyat una identitat pròpia, entesa com una habilitat psicològica composta per dos elements centrals: la regulació de l’atenció i una actitud de total obertura, acceptació i curiositat cap a l’experiència.

granollers

És una manera de prendre consciència de la nostra realitat, oferint l’oportunitat de treballar conscientment amb el nostre estrès, dolor, malaltia, pèrdua o amb els desafiament de la nostra vida. El Mindfulness ofereix científicament un gran número de beneficis tant psíquics com físics, és una manera efectiva per reduir l’estrès, augmentar la concentració, desenvolupar la intel·ligència emocional, millorar dels trastorns físics (cefalees, dolors, insomni, tensions,…), disminució de l’evitació experièncial, augment dels estats d’ànim positius i augmentar el benestar general a través de viure amb plena consciència.

Sessions:

2016
MINDFULNESS
Sessió 1: Igualtat novembre 12
MINDFULNESS
Sessió 2: Hola: obertura cap a l’experiència desembre 17
MINDFULNESS
2017
MINDFULNESS
Sessió 3: Centrar-se en l’experiència Gener 7
MINDFULNESS
Sessió 4: Transitorietat Febrerde 4
MINDFULNESS
Sessió 5: Equanimitat Març 4
MINDFULNESS
Sessió 6: Satisfacció i equilibri Abril 1
MINDFULNESS
Sessió 7: Perdó Maig 6
MINDFULNESS
Sessió 6: Gràcies Maig 27
MINDFULNESS
Sessió 9: Paciència, menjar en plena consciencia Juny 10
MINDFULNESS
Sessió 10: Amor, compassió i adéu. Juny 24
MINDFULNESS

Meritxell Flaqué

mertixell-flaque-llonchPsicòloga de professió i vocació amb un perfil social i de caire obert, i voluntària en diversos col·lectius. Psicòloga graduada per la Universitat
Ramon Llull, en menció clínica (Nº Col·legiada 24359, pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya).
Especialitzada en teràpia Mindfulness per Cedipte Psicologia, instructora de Mindfulness en diferents col·lectius. Amplia experiència en teràpia i meditació.
Ella és practicant de ioga, meditació i Mindfulness amb coneixements del budisme, curiosa per naturalesa i amb un gran interès i dedicació en viatges a indrets subdesenvolupats.
Realitza teràpia com a voluntària col·laboradora amb immigrants i gent sense recursos a Dimas (empresa d’inserció). Teràpia individual i sistèmica. Experiència amb col·lectiu de trastorns de la conducta alimentària. Postgrau en Salut Mental i
intervencions psicològiques amb immigrants, exclosos socials i minories per la Universitat de Barcelona. Realitzant Postgrau en Intervenció sistèmica breu en violències familiars per la Universitat de Girona. També treballa com a Psicòloga realitzant seguiment a la gent gran.

  • Curs de 20 hores
  • 10 sessions de 2 hores cada una
  • Dissabtes de 10:30 – 12:30 h
  • INGRAVITT
  • Preu per sessions aïllades: 25€ (20€ alumnes del centre).
  • Preu per total de les 10 sessions: 230€ (180€ alumnes del centre).
  • Meritxell Flaqué

PROPERS CAPS DE SETMANA: