ALLIBERACIÓ EMOCIONAL


Tota la nostra història està escrita a la nostra pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms…

DADES BÀSIQUES SOBRE LA TERÀPIA


  • INGRAVITT
  • 60 min
  • Sessions personals: 40€ / Sessions grupals: 80€ (5 o més de 5 persones) 50€ (menys de 5 persones) / Tallers: 15 € o 12 € (alumnes del centre)

Vols alliberar el cos i la ment de memòries emocionals passades que ja no et serveixen però que continuen influenciant-te?

T'agradaria tenir una vida més plena i saludable amb tu mateix i amb el món que t'envolta ?

Tot el que la ment no processa i digereix, el cos ho rep. Tota energia no expressada i memòria no alliberada troba un lloc en el nostre cos. La Biorespiració és imprescindible per qui decideix fer el pas i deixar anar la motxilla emocional carregada durant tant de temps per començar el camí del ioga: un camí cap a l’autoconeixement i cap al benestar, la serenor i la pau interna.

La biorespiració és una tècnica que ens condueix a l’inconscient, permetent integrar parts excloses, oblidades o negades, alliberant memòries, creences i limitacions que impedeixen la teva autenticitat.

L’objectiu és que la persona contacti amb la intel·ligència i el llenguatge del cor, deixant anar estrés corporal i emocional, ajudant a madurar l’expressió de l’amor i a restablir l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

PROPERS WORKSHOPS