ALLIBERACIÓ EMOCIONAL


A través d’una tècnica respiratòria intensa i l’acompanyament canalitzat de viversos moviments energètics sandors, entres en un estat alterat de conciència on alliberes memòries emocionals. Tota la teva història està escrita a la teva pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms…

La biorespiració és una tècnica que et condueix a l’inconscient, permetent integrar parts excloses, oblidades o negades, alliberant memòries, creences i limitacions que impedeixen la teva autenticitat.

L’objectiu és que la persona contacti amb la intel·ligència i el llenguatge del cor, deixant anar estrés corporal i emocional, ajudant a madurar l’expressió de l’amor i a restablir l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.


  • ESPAI TERAPÈUTIC INGRAVITT
  • 85€ (1’5 hores)
  • Ariadna Candeal

Vols alliberar el cos i la ment de memòries emocionals passades que ja no et serveixen però que continuen influenciant-te?

T'agradaria tenir una vida més plena i saludable amb tu mateix i amb el món que t'envolta ?

Tot el que la ment no processa i digereix, el cos ho rep. Tota energia no expressada i memòria no alliberada troba un lloc en el nostre cos.

L’Alliberació Emocional és imprescindible per qui decideix empendre el camí de l’autoconeixement. Deixar anar la motxilla emocional ens portarà cap al benestar, la serenor i la pau interna.

ACONSEGUEIX L'HARMONIA ENTRE COS, MENT I ESPERIT

A INGRAVITT disposes d'un munt de teràpies complementàries per a un benestar integral i holístic

Escull la que millor s’adapta a les teves necessitats, o si no ho saps, contactan’s i t’orienntarem perquè trobis allò que necessites en aquest preicis moment. La teva salut és el nostre compromís.

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat