BIORECONNEXIÓ és reconnectar-se amb la VIDA, en el nivell més profund i existencial, reconnectar-se amb tot el potencial individual.

Des de la visió holística, aquest curs t’ofereix un conjunt de recursos, procediments i oportunitats que impulsen el despertar i desenvolupament de la consciència en l’evolució i l’alineament del teu jo més lluminós al teu cos físic, permetent que la teva presència Mestra camini per aquesta Terra.

Implica la presa de consciència del teu veritable Ser i l’activació del procés d’integració, alineació, vitalització, renovació, protecció, expansió i creació des del sentit d’unitat i en perfecte ordre amb la Font, amb la vida.

L’activació del procés de transformació implica si o si un drespertar important de consciència, la visió del passat canvia, i expandeix el ventall d’oportunitats actuals, et retorna al teu destí.

Aquesta curs et connecta a una actitud reverent en vers la vida (deixant la comuna i inconscient actitut manipuladora) entenent que aquesta actitud és la que permet el desplegament espontani i creatiu de qualsevol fet vivent, des de la teva pròpia autoritat interna.

L’objectiu és evolucionar física, emocional, mental i espiritualment.

És un curs de resintonització, alineació i cohereència amb la teva pròpia essència, que és única en la existència. La veu que es desperta en tu és la de la consciència sagrada evolutiva, la del teu mestre intern.

  • pròximament
  • Dissabtes de 9 a 17h
  • INGRAVITT
  • Ariadna Candeal
  • 111€ per seminari (inscrits al centre)
  • 135€ per seminari (no inscrits)

La reserva de la plaça té un cost de 50€

___ AQUEST MES

WhatsApp chat