NUTRICIÓ AYURVEDA


Consulta Ayurveda

L’Ayurveda es la medicina tradicional de la Índia. La característica principal es que tracte a la persona de manera holística, es a dir, tenint en compte l’estat físic, fisiológic, mental i espiritual de la persona. El que volem aconseguir es que el cos torni al equilibri i la persona es trobi millor i amb més energía.

Com ho fem

El primer que hem de saber es quin dosha o doshas son els dominants en la persona.
Aixó ho sabrem mitjançant una entrevista on s’analitzen la historia clínica, les rutines diaries, la manera que te de funcionar el cos fisiologicament i psicologicament.
Un cop tenim aquesta informació, s’entrega una llista d’aliments que son beneficiosos per a la seva constitució, un menú orientatiu (esmorzar-dinar-sopar), unes pautes a seguir a la hora de menjar i algunes herbes rejovenidores que ajudarán al cos a tornar al equilibri.
Els menús entregats poden disposar de ingestia de proteína animal o no. Depenent de si la persona es vegana/vegetariana.

Seguiment

La primera visita es de una durada de 1h 30min. Es fa un seguiment telefónic al cap de 15 dies per resoldre algunes questions que puguin sorgir els primers dies i es torna a quedar amb el pacient al cap de 1 mes de la primera consulta.

A qui va dirigit

– Persones que vulguin tornar al equilibri i que vulguin seguir uns hàbits alimentaris que els ajudin a trobar-se millor.
– Esportistes que vulguin augmentar la seva capacitat física i millorar el seu rendiment esportiu
– Ioguis que vulguin tenir una dieta depurativa

 

DADES BÀSIQUES SOBRE LA TERÀPIA


  • ESPAI TERAPÈUTIC INGRAVITT
  • Primera visita: 60 euros
  • Visites succesives: 40 euros
  • Joel Parera

ACONSEGUEIX L'HARMONIA ENTRE COS, MENT I ESPERIT

A INGRAVITT disposes d'un munt de teràpies complementàries per a un benestar integral i holístic

Escull la que millor s’adapta a les teves necessitats, o si no ho saps, contactan’s i t’orienntarem perquè trobis allò que necessites en aquest preicis moment. La teva salut és el nostre compromís.

PROPERS WORKSHOPSWhatsApp chat