L’art de la canalització i sanació

L’ART DE LA CANALITZACIÓ I SANACIÓ 

Despertar la sensibilitat, la intuició i la canalització. La canalització és una capacitat que està en tu, igual com caminar, llegir, somiar…però, al no fer-la servir has oblidat que exisitia.
Aprendre a canalitzar és obrir un camí de consciència i evolució personal, és obrir-te a la saviesa de l’ànima i entendre que no estàs sol/a en aquesta aventura que és la vida: estàs acompanyat/da dels guies espirituals, sempre. Siguis conscient o no de la seva presència, estiguis o no obert / receptiu a l’espiritualitat, … la realitat és que t’acompanyen de manera incondicional.

Aquest curs va enfocat a totes les persones que desitgeu empoderar-vos i re-connectar-vos amb la vostra essència.

En aquesta formació de quatre mòduls t’acompanyem en l’autoconeixement, desbloqueig, sanació i reconnexió amb la veu interior.
Més enllá d’adquirir eines de reconnexió per la canalització i autosanació entrarem en un procés de sanacions grupals amb les eines apreses i la tècnica de biorespiració i sanació

En aquest curs també hi hauran dinamqiues de biorespiració i sanació per poder fer una alliberació emocional. Havent-hi un seguiment i recolzament al procés de cada un

  • Noves dates properament
  • Dissabte de 09:00 a 18:00h (amb break per dinar)
  • INGRAVITT
  • Ariadna Candeal

Envia’ns un missatge per reservar plaça

Els comentaris estan tancats

WhatsApp chat