108 SALUTACIONS AL SOL

21  març

21  març

CLASSE


Dissabte 21 de març a la plaça de l´Espolsada de les 16.45 a les 17.45 realitzarem les 108 salutacions al Sol. 108 és un moviment solidari per a recaptar fons per a Mediterranea Saving Humans.

https://mediterranearescue.org/en/

És una trobada oberta a tots els que vulguin participar, amb la finalitat de viure una experiència personal en l’àmbit físic, mental i emocional acompanyat i guiats per un mestre i ser part d’una acció solidària.

Pot practicar tothom i hi ha variants i alternatives per a persones majors, nens o persones amb alguna malaltia física.

Aquesta trobada és gratuïta, d’aportació voluntaria amb la finalitat de recaptar fons per a la ANG (acció no Gobernamental ) Mediterranea Saving Humans. El treball de Mediterranea Saving Human és possible gràcies a la donació de persones i entitats, ja que el 100% del recaptat es destina a projectes de salvament en la mar mediterrània.

El ritual de la pràctica dels 108 salutacions al sol, és un ritual ancestral, habitualment es realitza en els solsticis, èpoques de canvi i renaixement de l’energia solar.
La pràctica és sempre la mateixa, inclou 12 asanas o postures de la salutació al sol, que es repeteixen 108 vegades en una seqüència de 48 minuts. La salutació al sol, sol ser el moviment que es fa a l’inici de cada classe de ioga per a preparar el cos i la ment.

www.108saludosalsolbcn.com/

  • Dissabte 21 de març
  • 16:40 h
  • Plaça de l’Espolçada – Les Franqueses del Vallès
  • gratuïta / aportació voluntaria amb la finalitat de recaptar fons per a la ANG (acció no Gobernamental ) Mediterranea Saving Humans.

PROPERS WORKSHOPS


Els comentaris estan tancats

WhatsApp chat