.

A les profunditats de qualsevol solitud, hi ha un desig profund i poderós de retrobar-se amb un mateix
Brendan Brehan

  • Cada dijous del 5 d’abril al 26 d’abril (8 hores)
  • 18.30 – 20.30h
  • INGRAVITT
  • 65€ alumnes del centre
  • 70€ alumnes externs al centre

Aquest nou curs va dirigit a aquelles persones que ja hagin realitzat el curs de Mindfulness basat en reducció d’estrès.
En l’ampliació de nou material i practiques habituals per poder prendre consciència de nosaltres mateixos, del nostre dia a dia i acceptar la nostre essència i l’essència de la gent que ens rodeja.
Aprèn a compartir i desenvolupar aquelles eines que has pogut aprendre i assolir un objectiu proper i productiu que et faci créixer com a persona i millorar el teu benestar, un benestar tant físic com psíquic.

Els objectius del curs aniran marcats en funció d’una programació interna per assolir millores en les diverses meditacions, pràctiques profundes i reiterades també per aprendre noves tècniques i eines per facilitar la introspecció. També s’afegiran les demandes de les persones assistents al curs.
A l’inici del curs es farà un reclam dels objectius particulars i comuns entre els assistents per poder garantir un bon resultat.
Gaudir de la nostra vida i el nostre entorn és la part essencial per viure lliures i en pau.
Segueix el teu camí, els teus principis i gaudeix plenament de cada segon que compte com si fos el darrer.

<< A les profunditats de qualsevol solitud, hi ha un desig profund i poderós de retrobar-se amb un mateix >>
Brendan Brehan

Marcar el camí cap a la teva vida, cap als teus desitjos, vèncer la por, complir els teus objectius, marcar seguretat i autonomia, prendre carta a tot allò que ens motiva per brillar, i respirar amb seguretat, convicció i pau és la marca d’estar vius, d’estar presents i d’augmentar el nostre benestar i el de la gent que ens rodeja.

Pràctiques experiencials noves per poder assolir millor els objectius, per conèixer-nos més i aprofundir dins nostre, marcant el nostre tempo i el nostre espai. Gaudir de les sensacions, experiències i compartir les vivències en un espai únic, dinàmic i obert.

Respirar pau, aporta pau.
Respirar tranquil·litat, aporta tranquil·litat.
Respirar amor, aporta amor.
Respirar esperança, aporta esperança.
Respirar amabilitat, aporta amabilitat.
Respirar consciència, aporta consciència.
Respirar vida, aporta vida.

Beneficis científics del Mindfulness:

Reducció de l’estrès
Augmenta la capacitat de gaudir del moment present. Disminució de l’evitació vivencial
Augmenta la concentració, Reducció de les distraccions
Augmenta la regulació emocional i desenvolupa la intel·ligència emocional
Augment de la producció d’anticossos
Milloria de trastorns físics (cefalees, dolors, insomni…)
Augment estats d’ànim positius (satisfacció, alegria, felicitat, per estar més centrats en el present)
Motivació per augmentar benestar d’un mateix i dels demés.

Meritxell Flaqué

mertixell-flaque-llonchPsicòloga Meritxell Flaqué Llonch
Psicòloga de professió i vocació amb un perfil social i de caire obert, i voluntària en diversos col·lectius. Psicòloga graduada per la Universitat Ramon Llull, en menció clínica (Nº Col·legiada 24359, pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya).
Especialitzada en teràpia Mindfulness per Cedipte Psicologia, Programa de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) Reducció de l’estrès basada en Mindfulness per Institut esMindfulness impartint Mindfulness en diferents col·lectius. Amplia experiència en teràpia i meditació.
Ella és practicant de ioga, meditació i Mindfulness amb coneixements del budisme, curiosa per naturalesa i amb un gran interès i dedicació en viatges a indrets subdesenvolupats.
Realitza teràpia com a voluntària col·laboradora amb immigrants i gent sense recursos a Dimas (empresa d’inserció). Teràpia individual i sistèmica. Experiència amb col·lectiu de trastorns de la conducta alimentària. Postgrau en Salut Mental i intervencions psicològiques amb immigrants, exclosos socials i minories per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Intervenció sistèmica breu en violències familiars per la Universitat de Girona. També treballa com a Psicòloga realitzant seguiment a la gent gran, realitzant psicoteràpia a domicili i impartint taller de Mindfulness.
Psicòloga Col·legiada núm. 24359 (Universitat Ramón Llull)
Teràpia Mindfulness (Cedipte Psicolgia)
Programa de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) Reducció de l’estrés basada en Mindfulness (Instituto esMindfulness)
Postgrau en Intervenció sistèmica breu en violències familiars (Universitat de Girona)
Postgrau de Salut Mental i intervencions psicològiques amb immigrants, exclosos socials i minories (Universitat de Barcelona)
Intervenció en Trastorns d’aprenentatge: eines i recursos. (Col·legi Oficial de Psicòlegs)
Tècnic d’orientació laboral (Universitat Nebrija)
Primers Auxilis Psicològics (PAP) (Universitat Autònoma de Barcelona)

.


molt aviat:

.