AYURVEDA GRANOLLERS 

“No sempre és a les teves mans canviar la situació que et produeix dolor, però sempre podràs escollir l’actitud amb què ho afrontis”

Viktor Frankl

Aconsegueix els teus objectius.
T’ajudem a passar de l’estat actual (sigui el que sigui) a l’estat desitjat.

El coaching és un procés destinat a potenciar fortaleses ia dissoldre obstacles per assolir un objectiu, ja sigui personal (millorar relacions, trobar parella, augmentar l’autoestima, eliminar creences limitants, descobrir els nostres valors, etc.) o professional (millorar la carrera professional, liderar, trobar feina o canviar-lo, emprendre, millorar els resultats del teu negoci, etc.)
I també a nivell Coaching d’Equips, per tansformar al teu equip de treball (recursos humans, socis, equip esportiu, associacions, organitzacions, etc.) en un d’Alt Rendiment.

Resumint podem definir al Coaching com el procés que ajuda a la persona a passar de l’Estat Actual (sigui el que sigui) a l’Estat Desitjat.

The autumn flower of sun flare.

Qui és el coach?

És el professional que et acompanya en aquest procés i, mitjançant preguntes i altres recursos, aconsegueix que trobis les respostes que necessites per donar els passos adequats i assolir el teu objectiu proposat.

El coaching utilitza recursos com la filosofia, la psicologia, l’esport d’elit, el management, la neurologia i altres disciplines per alliberar el talent que tots tenim i aconseguir que arribem a ser la millor versió de nosaltres mateixos.
A més d’eines com la PNL (Programació Neurolingüística) la Hipnosi eriksoniana i els Valors com a clau per assolir els nostres objectius de forma ràpida i eficaç.

El coaching serveix per:

 • Millorar qualsevol aspecte de la nostra vida professional i personal.
 • Potenciar aspectes positius.
 • Adquirir noves habilitats o impulsar les que ja tenim.
 • Deixar enrere les creences que limiten el nostre desenvolupament i generar-ne de noves que ens impulsin.
 • Descobrir talents o àrees de millora.
 • Facilitar el prendre decisions.

A totes aquelles persones que volen millorar aspectes personals o professionals, per poder desenvolupar les seves habilitats i descobrir quina és la seva pròpia estratègia per prendre les decisions correctes, proporcionant al client, obtenir millors resultats en tots els aspectes de la seva vida, aconseguint més efectivitat en la seva treball amb una major confiança en si mateix.

Al nostre despatx van, executius, mestresses de casa, advocats, arquitectes, professores, separats, solters, casats, empresaris, banquers, emprenedors, comerciants, psicòlegs, assessors, gestors immobiliaris, etc. amb objectius tan diversos com trobar parella, o millorar la relació, millorar la seva autoestima, aconseguir ascendir en l’empresa, vendre més, muntar el seu propi negoci, millorar les seves relacions i conductes, millorar la seva imatge o aconseguir que entrin més clients en el seu negoci.

Existeixen diferents classes de coaching, encara que es tracta de les mateixes habilitats aplicades a diferents àrees. El coach pot especialitzar-se en una àrea determinada, però és freqüent que aquestes àrees se superposin, per exemple entre el coaching personal i l’executiu (empresarial).

El coach personal no pot treballar amb el seu client sense prendre en consideració el seu treball; i el coach empresarial no pot fer justícia al seu client llevat que l’ajudi a integrar el seu treball amb la seva vida.

coachingPRO

COACHING PERSONAL O DE VIDA

S’ocupa de treballar per millorar la vida privada, la professió, la salut i les relacions.

COACHING DE VIDA

Quan una persona va a un coach per buscar ajuda a nivell personal, es tracten temes que treballats i potenciats fan que la persona aconsegueixi el seu somni o meta, ja sigui ser més feliç, millorar relacions, gestionar les seves emocions , trobar parella, eliminar o canviar hàbits, trobar feina (aprenent a comunicar-se millor o tenir una actitud més positiva), i a elevar la seva autoestima, que és un valor bàsic tant si vols millorar com a persona o com a professional.

També hi ha la possibilitat que tinguis clar que alguna cosa no va bé en la teva vida, però que no sàpigues què és, o què hauries de canviar per millorar-la. El coach t’ajuda i guia a descobrir quins aspectes has de treballar perquè aquest canvi sigui efectiu i durador i perquè puguis gestionar-te tu mateix en el futur.

Dins el Coaching Personal es treballen temes com:

Gestionar les emocions

Intel·ligència emocional + Auto-Avaluació

La Intel·ligència Emocional fa que la persona sàpiga gestionar les seves emocions, faci un ús intel·ligent d’elles i que intencionadament aquestes, treballin per a ell. Gràcies a aquesta capacitat pot identificar, comprendre i gestionar les seves emocions i les dels altres.

Segons Daniel Goleman (Intligencia Emocional-2001) les persones emocionalment desenvolupades, és a dir les persones que governen adequadament les seves emocions i que també saben interpretar i relacionar-se efectivament amb les emocions dels altres, gaudeixen d’una situació avantatjosa en tots els dominis de la vida .

Aquestes persones solen sentir-se més satisfetes, són més eficaços i més capaços de dominar els hàbits mentals que determinen la productivitat. En realitat la gestió emocional es basa en treballar el nostre auto-coneixement, el nostre autocontrol i la forma d’expressar-nos.

Després d’anys d’estudis, podem assegurar que no és més intel·ligent aquell que disposa d’un Coeficient Intel·lectual més elevat, amb dues carreres o el que disposa d’un millor treball i es dedica a acumular béns materials, la veritable intel·ligència és aquella que està associada amb l’autèntica felicitat, aquella que ens fa sentir orgullosos del que som, no del que tenim.

L’educació emocional és una forma de prevenció primària, ja que pretén minimitzar la vulnerabilitat de la persona a determinades disfuncions: estrès, depressió, impulsivitat, agressivitat, etc. o a prevenir que passi i adquirir competències per a la prevenció del consum de drogues, ansietat, violència, etc.

Per ajudar-te a aprendre a Gestionar les teves Emocions, hi ha cinc punts o temes a treballar:

 • AUTO-CONEIXEMENT: Conèixer-se un mateix l’ajudarà a avançar en la gestió emocional.
 • AUTO-CONTROL: No hi ha emocions bones ni dolentes, el problema sorgeix quan t’excedeixes del punt mitjà i superes els límits.
 • EMPATIA: Saber posar-se al lloc dels altres, no tan sols de les persones positives i que ens cauen bé, sinó de les altres que ens incomoden i ens cauen malament.
 • AUTO-MOTIVACIÓ: Deixa ja de pensar només en coses negatives, i aixeca’t cada matí pensant en positiu i en el que et il·lusiona, la teva vida canviarà.
 • HABILITATS SOCIALS: Anem a millorar la nostra forma de comunicar-nos, no només amb la parla, sinó també amb els gestos: oferint un somriure, un copet, una abraçada. Aprèn a escoltar més i parlar menys, mira als ulls de la teva interlocutor i somriu, somriu …..

“Un cop aprengui a gestionar, gestionar i dominar les seves emocions i a identificar les dels altres, podrà prevenir els efectes nocius de les emocions negatives; desenvolupar l’habilitat per generar les emocions positives; desenvolupar l’habilitat per a auto-motivar-; i adoptar una actitud positiva davant la vida aprenent a fluir per ella “

posar la teva autoestima al 100%

Com ja saps el Coaching et pot ajudar tant nivell personal com a nivell professional.
Pots canviar la teva manera de gestionar el temps, com tractar als teus subordinats, com dirigir la teva empresa i fins i tot millorar les relacions i tot això farà que creixis com a persona i la teva vida sigui més satisfactòria, però si tu no estàs bé amb tu mateix, si no estàs satisfet amb el teu físic, amb la teva intel·ligència, i consideres que el teu caràcter no és l’adequat, perquè tota la vida t’han estat dient que no serveixes per a estudiar, que no podràs fer mai una carrera, o que la teva germana si que és maca , però la teva …… tu ets resultant … I a més sents que els altres comenten: no té molt bon caràcter, per això les parelles no li duren molt …. o és normal que els fills no li facin cas … com té aquesta forma de parlar …

Tot això ha anat minant el teu jo intern, i amb els anys ha aconseguit crear-te un seguit de creences limitants que han minat la teva caràcter, la teva forma de relacionar-te i la teva forma d’estimar …
Pregunta’t, si tu no et vols a tu mateix, per què algú hauria de voler-te? o per què creus tu, que mai estàs satisfet amb les teves parelles?

Simplement perquè com tu no et valores, com et valoraran els altres?, qui voldrà estar amb tu o sortir a divertir-se o formar una família …. és més, quan en algun moment de la teva vida algú ha mostrat interès per apropar-se a tu, tu mateix l’has allunyat pensant que no ets mereixedor del seu amor o afecte.

Pots posar fi a aquesta forma de viure, a aquest: “Viure al 50%” ha aribat a la seva fi, has de viure al 100% i no et conformis amb menys, et mereixes això i molt més, o és que coneixes algú que sigui l’encarregat de determinar el mereixement que ens correspon a cada un? No, oi?

Doncs comença ja, la teva Autoestima t’està esperant!

Deixa el passat enrere, és igual el que t’hagi dut a la teva actual situació, el canvi ja ha començat, si estàs aquí és per alguna cosa, independentment que tinguis 20, 30, 40 o 50 anys i durant tot aquest temps hagis estat patint la teva falta de seguretat, pel simple fet d’haver demanat ajuda, ja has aconseguit el 25% del canvi, ara només et cal un 75% més.

Aquest % que et falta l’ obtindràs: amb un 50% de pràctica i l’altre 25% realitzant els exercicis de coaching.

¿em costarà molt d’esforç aconseguir augmentar la meva autoestima?

Recordes vagament quan vas començar a caminar, quan t’aixecaves, donaves dos passos i et queies, però tornaves a aixecar-te …
O quan vas començar a conduir per treure’t el carnet, ¿vas haver de practicar, veritat? però com era això el que volies, vas trigar 2, 3, 4 o 6 mesos, però al final …. ja tens el carnet.

Això és el mateix, durant tota la teva vida has estat fent i dient coses que han fet que la teva autoestima estigués al nivell del genoll, perquè aquesta pugi fins al nivell del cap cal reflexionar i practicar, practicar … i … practicar. I al final ho aconsegueixes !!

Gestionar i Potenciar Relacions

Relacions personals i professionals i influir en els altres.

Com a coach ajudo als meus clients a aconseguir objectius personals de tot tipus, des Augmentar la seguretat en un mateix, passant per Millorar la seva Imatge, Gestionar les seves emocions o Millorar / eliminar conductes i hàbits que els ajudin a créixer com a persones, ja sentir-se completament satisfets amb ells mateixos, físicament i mentalment.

Per aconseguir aquest estat de benestar ideal, cal fer canvis, modificar actituds i sobretot VOLER que aquest canvi succeeixi.

Un dels temes que més preocupen a les persones que acudeixen a la consulta, són la Gestió de les Relacions, amb la parella, pares, fills, amb la família i amics a nivell personal i amb els companys de treball, el cap o amb els membres de l’equip si ets el líder o cap de departament, a nivell professional.

El fet de no saber relacionar-nos o no fer-ho de forma adequada, fa que la nostra vida sigui insatisfactòria, ja que afecta moltes àrees del nostre dia a dia:
PERSONAL: A l’hora de buscar parella, a la convivència quan ja la tenim, a la forma d’educar els nostres fills, o a la relació amb els nostres pares.
PROFESSIONAL: Les males relacions, fan que no ens sentim a gust a la feina, pels companys, pel mal rotllo que tenim amb el cap. No aguantem res, tot és per culpa dels altres i per tant per què he de canviar jo?

Has pensat que potser si tu canviessis la forma de relacionar-te, les teves relacions millorarien del 10% al 50%? Imagina, què pensarà l’altra persona si veu que tu poses interès a millorar la vostra relació … si ella fa el mateix, la relació pot arribar al 80 o 90% de satisfacció no creus? ¿I per què no ho fas?

COMENÇA ARA A GESTIONAR MILLOR LES TEVES RELACIONS!

Canviar hàbits, conductes, fòbies o pors.

El coaching és el procés amb el qual millorar tota la teva vida personal, canviar aquests hàbits de conducta que no t’agraden (menjar compulsivament, mossegar-te les ungles, queixar-te per tot, veure tot de forma negativa) o treure fòbies i pors (por a les aranyes, ratolins, etc … a les altures, a l’aigua a la foscor …) fins i tot a les creences que et limiten a l’hora d’anar a per un objectiu (jo no sóc capaç, no sóc molt llest, no es estudiar, no ho mereixo, etc …)

Solucionar totes aquestes petites coses, faran la vida més fàcil i ja saps, que els petits canvis, comportaran grans èxits.

The autumn flower of sun flare.

COACHING EXECUTIU

Especialitzat en executius, persones dotades d’autoritat i lideratge, tant dins d’una organització com dirigint el teu propi despatx professional o negoci.

coaching-DCCP

Núm. sessions

Total min.

Import normal

Import amb abonament

1

60 min.

50 €

50 €

3

180 min.

150 €

142 €

5

300 min.

250 €

232 €

8

480 min.

400 €

360 €

10

600 min.

500 €

425 €

Caducitat abonament: 1 any

Núm. sessions

Total min.

Import normal

Import amb abonament

1

60 min.

60 €

60 €

3

180 min.

180 €

175 €

5

300 min.

300 €

279 €

8

480 min.

480 €

432 €

10

600 min.

600 €

510 €

Caducitat abonament: 1 any


molt aviat: